הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים בכתף

• פותח/ת השרשור ronenb
  • פורסם בתאריך

ronenb

משתמש מתחיל
23
0
נק' מוניטין:
0
23
0
מקווה שתוכלו לעזור לי
יש לי כאבים בכתף ימין מקדימה ואני מרגיש את שיא הכאב בעיקר כשאני לוקח את היד מאחורי הגב
כמובן שיש לי גם כאב כשאני עושה בנץ .
היה למישהו מקרה דומה?
ואם אפשר לדעת איך טופל ?
האמת שדי מלחיץ אותי המצב
מצרף תמונה שמצאתי באתר ושם כואב לי
27186_PicsArt_1440571391524.jpg

נערך לאחרונה:
ברוך הבא לעולם האפל.
הייתה לי בעיה דומה. השאלה עד כמה הכאבים מורגשים. ממליץ לנוח כמה ימים, לתסף בכורכומין אם יש ולחזור בהדרגה.

מקווה שתוכלו לעזור לי
יש לי כאבים בכתף ימין מקדימה ואני מרגיש את שיא הכאב בעיקר כשאני לוקח את היד מאחורי הגב
כמובן שיש לי גם כאב כשאני עושה בנץ .
היה למישהו מקרה דומה?
ואם אפשר לדעת איך טופל ?
האמת שדי מלחיץ אותי המצב
מצרף תמונה שמצאתי באתר ושם כואב לי צפה בקובץ המצורף 33253

יש מספר גורמים שיכולים לגרום לכאב בתנועות הנ"ל ורצוי לא להשוות ל"מקרים דומים" אצל אחרים מכיוון שכל מקרה הוא שונה.

לא רוצה לבאס אותך אבל אני כמה חודשים עם הפציעה הזאת. כנראה התנפחות של מה שנקרא שם הנוזל הסינובי, שמאוחסן בתוך מין שקית כזו, ככה לפחות לפי הפיזיותרפיסט שלי. הפציעה קרתה אצלי לפני משהו כמו חמישה חודשים, כנראה בגלל שילוב של עומס יתר בבנץ', ובפרס בעמידה,
תוך כדי חיטוב. הלכתי לפיזיותרפיסט כמה פעמים-עזר בהרבה, אבל עדיין נשאר כאב קטן. לקחתי נוגדי דלקת כמה ימים-לא מומלץ, ועבר הכאב לגמרי.
אחרי בערך שבוע, עשיתי דגל, וטראח, חזר לי הכל מהתחלה. עוד פעם פיזיותרפיסט והכל. כרגע אני עם כאב ממש קל רק בתנועות מסוימות, מדדלפט ומסקביט כרגיל, אבל עושה בנץ' חלש מאוד, ושם עין על הכאב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית