הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה כמה אחוז שומן? חייל קרבי ששוקל להפסיק חיטוב

• פותח/ת השרשור LioRiX
  • פורסם בתאריך

LioRiX

משתמש פעיל
612
42
נק' מוניטין:
58
612
42
שלום לכולם 😃
למען האמת לא ממש התאמנתי בשנתיים-שלוש האחרונות אבל זכרתי את כל הקונספט של החיטוב והתחלתי להשתמש בו ולספור קלוריות בצבא (התחלתי להתאמן בחזרה מהחודש), ירדתי כ8 קילו עד עכשיו ואני מעריך שאיתם ירד גם האחוז שומן (למרות שאין לי תמונה מלפני).
-בתנאים נורמליים אני מניח שכבר הייתי עובר לתקופת מסה אבל קשה פה עם האוכל גם ככה וגם הציוד לאימונים ממש מוגבל אז אני מעדיף לדחות את זה עד אחוז שומן נמוך יחסית מהרגיל.
גיל 20
גובה 1.74
משקל 68.5

על כמה אחוז שומן אתם מעריכים שאני?
IMG_20160303_113212-01.jpeg
IMG_20160303_154615-01.jpeg

נערך לאחרונה:
הייתי אומר 14-15~ אחוז שומן בערך, בהחלט זו נקודה שאפשר להתחיל מסה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הייתי אומר 14-15~ אחוז שומן בערך, בהחלט זו נקודה שאפשר להתחיל מסה.
תודה רבה, אחכה לעוד תגובות אבל אם כבר אשמח להוסיף שאלה קטנה.
מאז ומתמיד, גם בתקופות עם אחוז שומן נמוך מזה, הבטן שלי במצב רפוי 'נפוחה' בהגזמה.

לצורך העניין הנה תמונה אחת רפויה ואחת מכווצת
IMG_20160303_154536-01.jpeg
IMG_20160303_154540-01.jpeg

*התמונה אחרי אוכל ככה שזה קיצוני יותר אבל גם בלי אוכל זה דיי מוגזם.

*זה לא הכי מפריע לי כי משום מה אני תמיד הולך עם הבטן דיי מכווצת, בלי להתאמץ, זה מין הרגל ולמען האמת להרפות מרגיש לי מוזר ולא רגיל.
השאלה שלי היא אם יש הסבר לזה? אני לא מאמין שזה נוזלים הכל כי עשיתי לפני כמה שנים חיטוב עם 50 גרם פחמימה וזה עדיין היה, רק פחות.

נובע כנראה מנוזלים, אם תחתוך מעט בפחמימה זה ישתנה. שים לב שבמשך היום זה יראה נפוח יותר בגלל האוכל.

מצטרף להערכה שניתנה לך - כ-14-15 א.ש, לערך.
יחד עם זאת, מאסת השריר שלך די נמוכה בכדי להיכנס לחיטוב.
התחלה של מאסה תהיה כדאית.

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה חברים.
אני אמשיך עם החיטוב לבינתיים כי כמו שאמרתי בין כה וכה המסה פה תהיה מוגבלת מאוד אז אני מעדיף לדחות את זה כמה שיותר 😃

לגבי הבטן, זה לא משהו מוזר? אני זוכר שגם כשהייתי חותך בפחמימה בגיל צעיר יותר עדיין הבטן הייתה פחות או יותר יוצאת ככה. זה פחות או יותר כמו המבוגרים שהם לא 'שמנים' אבל עדיין יש להם כרס גדולה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית