הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך התכנית?

wild ones

משתמש מתחיל
52
1
נק' מוניטין:
1
52
1
תכנית אימונים AB
רגליים A
פשיטת ברכיים במכונה 3*8
לאנצ׳ים משקולות יד 3*10
כפיפת ברכיים במכונה 3*8
חזה A
בנץ׳ פרס 3*8
פרפר במשקולות יד בשכיבה 3*10
לחיצת חזה במשקולות בשיפוע עליון 3*10
גב B
משיכת פולי עליון אחיזה רחבה 3*8ח
תירה במכונה (פולי) 3*10
‏T BAR 3*8
כתפיים B
הרחקת כתפיים 3*10
לחיצת כתפיים במשקולות יד בישיבה 3*10
כפיפת כתפיים במשקולות 3*10
יד קדמית B
כפיפת מרפקים במשקולות יד 3*10
פטישים 3*8
יד אחורית A
פשיטת מרפקים במשקולות בשכיבה 3*8
פשיטת מרפקים בפולי מוט ישר 3*10

איך התוכנית?

לא משהו בכלל
איפה התרגילים המורכבים
ובכללי יותר מדי נפח (זה נפח סבבה בשביל תוכנית AB אבל יש לי הרגשה שאתה לא ממש צריך AB...)

המון בלגן תרגילים מורכבים קודם לשים זאת אומרת לחיצות דחיקות וכדומה חזרות תעשה גם לכיוון 12-15 להתחיל במוטות במידת האפשר.. ממליץ שתחזור קצת אחורה ותעשה סדר בהתאם לתקופת האימונים שלך

• פותח/ת השרשור
לא משהו בכלל
איפה התרגילים המורכבים
ובכללי יותר מדי נפח (זה נפח סבבה בשביל תוכנית AB אבל יש לי הרגשה שאתה לא ממש צריך AB...)

המון בלגן תרגילים מורכבים קודם לשים זאת אומרת לחיצות דחיקות וכדומה חזרות תעשה גם לכיוון 12-15 להתחיל במוטות במידת האפשר.. ממליץ שתחזור קצת אחורה ותעשה סדר בהתאם לתקופת האימונים שלך
עשיתי 3חודשים fbw ואז עוד חודש ab של כל תרגיל 15 חזרות, לפני התכנית שאני רוצה לבנות עכשיו..
אני יכול להחליף את הלאנצ׳ים בסקוואט 3*8
זה יוסיף לי מורכב לרגליים, מה עוד אפשר לשנות?

שמע אין צורך לשנות תוכנית כל חודש ההתחלה טובה כל דבר עובד.. לגבי רגליים תתמקד בסקוואט תרגילים מבודדים כגון פשיטה כפיפה תשמור לסוף.. גם בחזה קודם תתמקד בלחיצות שיפוע חיובי ישר ואז תפנה לפרפר... גם בכתפיים אותם דגשים.. בגב רוב האנשים הולכים לפולי עליון כי זה קל יותר התרגילים הקשים והמתישים הם החתירות.. גם בזרועות לעהוד מוטות ראשונים... תבצע פירמידות בתרגילים הכבדים 15 עד 10 לדוגמה, במבודדים גם תרוץ על 15 -12.. זאת תקופה טובה שבה הכל מורגש ועולים יפה תאכל טוב ששם זה מה שתופס ותתקדם.. בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית