הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה לגבי תוכנית SS ותוצאות

Sharp578

משתמש פעיל
435
11
נק' מוניטין:
11
435
11
שלום לכולם,קצת פרטים עליי: בן 25 גובה 1.71, שוקל 80.
יש לי שאלה כללית לגבי תוכנית הSS, אני כרגע מתקדם בה מאימון לאימון(עושה אותה כבר הרבה זמן בגלל הפסקות שהיו, עכשיו בתקופה האחרונה חזרתי להתמדה), והשאלה שלי היא באיזה שלב של התוכנית בעצם רואים תוצאות משמעותיות? אני מתכוון מה הפלוס מינוס משקל שאני אמור להרים בתרגילים בשביל לראות שינוי מהותי?
כרגע אין ספק שאני מתחזק ומתקדם במשקלי עבודה, אבל חוץ מקצת שרירים ברגליים אני לא רואה שנהייתי שרירי יותר(בחלק העליון), פשוט שמן יותר..

תודה 🤩

בss אתה יכול לראות תוצאות על הגוף כל שבועיים כי זו תוכנית שמתקדמים בה מהר מאוד
תוך חודשיים שלוש אתה תראה כמו אדם חדש
כמה אתה מרים זה תלוי בך אנחנו לא נוכל להגיד כמה אתה אמור להרים כי אנחנו לא יודעים כמה זמן אתה בתוכנית ולא רואים את התפריט שלך
וכן בss צוברים שומן כי הפלוס הקלורי גדול מאוד בשביל למקסם התאוששות כדי להמשיך לעלות משקחים מאימון לאימון

בss אתה יכול לראות תוצאות על הגוף כל שבועיים כי זו תוכנית שמתקדמים בה מהר מאוד
תוך חודשיים שלוש אתה תראה כמו אדם חדש
כמה אתה מרים זה תלוי בך אנחנו לא נוכל להגיד כמה אתה אמור להרים כי אנחנו לא יודעים כמה זמן אתה בתוכנית ולא רואים את התפריט שלך
וכן בss צוברים שומן כי הפלוס הקלורי גדול מאוד בשביל למקסם התאוששות כדי להמשיך לעלות משקחים מאימון לאימון

אני כבר חודשיים בתכנית, כן מרגיש קצת שהנתפחתי, בעיקר ברגליים ויד אחורית, אבל בנאדם חדש לגמרי? לא מסכים איתך.. אבל רק עוד חודש אדע, עדיין אופטימי 😆

אני כבר חודשיים בתכנית, כן מרגיש קצת שהנתפחתי, בעיקר ברגליים ויד אחורית, אבל בנאדם חדש לגמרי? לא מסכים איתך.. אבל רק עוד חודש אדע, עדיין אופטימי 😆
פלוס קלורי של 1000 חביבי
בנאדם חדש לגמרי עולים צפונה מ10 קילו ב3 חודשים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית