הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Ss או 5×5

מצב
השרשור נעול

Arielshalom

משתמש מתחיל
80
0
נק' מוניטין:
0
80
0
בסוף חשבתי על מה שאמרתה לי ואני רוצה תוכנית כוח השאלה שלי איזה אחת עדיף( אני מתאמן 3 חודשים fbw)?
ואני יראה תוצאות מהר?
ואני רוצה תרגילי עזר( כך שיהיה אימון על כל הגוף)?
ואפשר לעשות אותן כמו fbw (כל אימון הכל) ולא אימון זה ואימון זה?

איזה אחת עדיף
SS

ואני יראה תוצאות מהר?
ככל שאתה מצליח להתקדם מאימון לאימון, אז כן.

ואני רוצה תרגילי עזר( כך שיהיה אימון על כל הגוף)?
אין צורך, לפחות בחודש וחצי הראשון.

ואפשר לעשות אותן כמו fbw (כל אימון הכל) ולא אימון זה ואימון זה?
לא.
עושים את התוכנית כפי שהיא מתוכננת.

אבל כך אני לא יאמן את כל הגוף
כל הגוף יעבוד, אל תדאג.
אם תוסיף תרגילי עזר על ההתחלה, זה יכול להפריע ולגרום לך להיתקע מהר יותר.

כל המוסיף גורע.

מתח אפרופו, אתה יכול לשים בתוכנית במקום הפאוור קלין אם אתה מעוניין, צ'ין אפס יהיה טוב לדעתי. גם ייתן דגש לבייספס.

• פותח/ת השרשור
כל הגוף יעבוד, אל תדאג.
אם תוסיף תרגילי עזר על ההתחלה, זה יכול להפריע ולגרום לך להיתקע מהר יותר.

כל המוסיף גורע.

מתח אפרופו, אתה יכול לשים בתוכנית במקום הפאוור קלין אם אתה מעוניין, צ'ין אפס יהיה טוב לדעתי. גם ייתן דגש לבייספס.
ראיתי בקילוגרם שהעלו קיצור למאמר הארוך על SS ורשום בו 5 תרגילים בכל אימון

• פותח/ת השרשור

קבצים מצורפים

• Screenshot_20160305-203247.png
    Screenshot_20160305-203247.png
    KB 55.2 · צפיות: 135
אני מבין שלא טרחת לקרוא את מה שהיה כתוב לפני ואחרי.

" אל תוסיפו, אלא אם אתם מחליפים מתח בפאוורקלין (רק בגלל שאתם בתהליכי למידת הטכניקה).טווח תנועה מלא, ירידה עד מרפקים ישרים, עליה עם סנטר מעל המתח. לדעתי שום תרגיל עזר לא צריך להתווסף. אם אתם ממש רוצים תרגילי עזר, ניתן להוסיף אותם רק לאחר חודשיים-שלושה בתוכנית "

ולגביי המבנה תוכנית שפרסמת-

" אם אתם לא רוצים להקשיב לריפטו, הנה מבנה של התוכנית שמכיל בתוכו תרגילים לידיים (שוב, זה לא מומלץ)"

למה אתה מתעקש לעשות כל תוכנית אפשרית חוץ מSS? את ה5x5 אתה יכול לעשות לאחר הSS שלא תוכל להתקדם יותר בכל אימון ותאלץ לעבור להתקדמות לינארית אז אתה לא חושב שזה וויכוח קצת מיותר? תתחיל עם SS, תסיים אותה בהצלחה ואחר כך תעשה 5x5 אם אתה כל כך מתעקש לעשות אותה.

• פותח/ת השרשור

" אל תוסיפו, אלא אם אתם מחליפים מתח בפאוורקלין (רק בגלל שאתם בתהליכי למידת הטכניקה).טווח תנועה מלא, ירידה עד מרפקים ישרים, עליה עם סנטר מעל המתח. לדעתי שום תרגיל עזר לא צריך להתווסף. אם אתם ממש רוצים תרגילי עזר, ניתן להוסיף אותם רק לאחר חודשיים-שלושה בתוכנית "

" אם אתם לא רוצים להקשיב לריפטו, הנה מבנה של התוכנית שמכיל בתוכו תרגילים לידיים (שוב, זה לא מומלץ)"
נראלי שאני יעשה את מה שאני שלחתי
להוסיף גם בטן?

להוסיף גם בטן?
אין צורך להוסיף תרגילי עזר זה פשוט מיותר וזה רק יאט לך את ההתקדמות, תתאפק חודשיים-שלושה בלי לעבוד על יד קדמית או בטן זה דבר כל כך קשה?
אם אתה כבר יודע מראש שאתה תלך על האופציה שאתה בוחר אז למה אתה טורח להתייעץ לגבי משהו שבכל מקרה אתה שולל?

• פותח/ת השרשור
אין צורך להוסיף תרגילי עזר זה פשוט מיותר וזה רק יאט לך את ההתקדמות, תתאפק חודשיים-שלושה בלי לעבוד על יד קדמית או בטן זה דבר כל כך קשה?
אם אתה כבר יודע מראש שאתה תלך על האופציה שאתה בוחר אז למה אתה טורח להתייעץ לגבי משהו שבכל מקרה אתה שולל?
אני רוצה אימון קצת יותר מאלה לא 3 תרגילים

אין צורך להוסיף תרגילי עזר זה פשוט מיותר וזה רק יאט לך את ההתקדמות

תנו לי סיבה אחת למה לא להוסיף תרגילי עזר מבודדים לשרירים קטנים כמו יד קדמית, יד אחורית, טרפזים, תאומים וכו' אלא אם אחרי זה בתרגילים המורכבים השרירים הנ"ל תוקעים אותך (מה שבדרך כלל לא קורה)

אני למשל מבודד יד קדמית ויד אחורית ובחיים לא קרה לי שהפסקתי סט של בנץ' או פרס בגלל יד אחורית או סט של מתח בגלל יד קדמית, אז איך בדיוק התרגילי עזר האלה מאטים לי את ההתקדמות?

להוסיף גם בטן?
אתה טוחן כאן מים.
קיבלת מענה על כל השאלות, והחלטת לעשות כרצונך בכל מקרה.

תנו לי סיבה אחת למה לא להוסיף תרגילי עזר מבודדים לשרירים קטנים כמו יד קדמית, יד אחורית, טרפזים, תאומים וכו' אלא אם אחרי זה בתרגילים המורכבים השרירים הנ"ל תוקעים אותך (מה שבדרך כלל לא קורה)
כי לא מוסיפים את זה כשמתחילים תוכנית כמו SS, אלא לאחר זמן מסויים.

• פותח/ת השרשור
אתה טוחן כאן מים.
קיבלת מענה על כל השאלות, והחלטת לעשות כרצונך בכל מקרה.

כי לא מוסיפים את זה כשמתחילים תוכנית כמו SS, אלא לאחר זמן מסויים.
אז מתי להוסיף?( ולא נראה לי הגיוני שאני ירד מאימון של שעה וחצי ל30 דקות)
ודרך אגב אתה מאמן כושר?
ואם כתבתם את זה בקילוגרם זה לא סתם כתוב( יש משהו במה שתומר אומר)

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית