הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא עוצרים עד שאפשר לשחק לי איקס עיגול על הבטן!

• פותח/ת השרשור fabian
  • פורסם בתאריך
אני לא יודע אם זה מעליב, אבל כל פעם שאני רואה את השם של הלוג שלך אני חושב על זה שאתה רוצה שישחקו לך בלאו לאו

• פותח/ת השרשור
בטח שאני רוצה שישחקו לי בלאו לאו... אבל אל דאגה אני לא רוצה שחברי הפורום ישחקו לי אלא נשים אטרקטיביות 😃 (אם יש כאן כמה נא לשלוח הודעה פרטית 😃 )

• פותח/ת השרשור
שבוע חדש התחיל היום.
לא יודע אם זה העובדה שהיה סופ"ש מטורף של אלכוהול, מסיבות, זיונים חוסר שינה ומנוחה ותזונה בזיונית (כמו חיי הכדורגלנים בארץ 😃 ) או העובדה שהקריאטין התרוקן (הפסקתי לקחת לפני שלושה שבועות) או זה שעשיתי פעמיים אותו אימון כי בחמישי לא התאמנתי ולא היה לי כח להחליף בימים או לא יודע מה, יצאתי מהאימון היום ממש מותש ולא היה אימון כמו שרציתי. סה"כ העלתי בהרבה דברים משקלים אבל החזה היה זוועה, אולי בגלל ששחיתי קצת בסופ"ש לא יודע.

בנץ 81,81,81 לא סיימתי אפילו סט אחד לבד של 6 חזרות הספוטר די עזר
שיפוע 61,61 לא יכולתי לחזור על 66 אפילו פעם אחת אז ירדתי וגם כאן הספוטר די עזר לאורך הדרך
סקוואט 81,83.5,83.5 פחדתי לעלות יותר מ 2.5 והיה דווקא לא רע
דדליפט 86,91 ואני יכול יותר אבל לא רציתי לעשות עוד סט
כפיפת מרפקים 20,20 חיפשתי את המשקולות של ה-18 אבל הן היו תפוסות אז נקטתי בשיטת פביאן
אם המשקולות תפוסות אז raise the motherfucking weight !!
ודווקא סגרתי 6 חזרות בראשון ו5 בסט השני.

אחרי המשקולות ניגשתי כרגיל לאירובי והאחרי חצי ממה שאני עושה תמיד הפסקתי כי ראיתי שהדופק הממוצע שלי גבוה מ 140 ובד"כ אני מגיע גג ל 135, כנראה שזה בגלל העייפות והחוסר שינה.

נקווה לישון טוב ושמחר יהיה אימון טוב יותר

• פותח/ת השרשור
טוב היום היה ללא ספק בנזונה של אימון, יצאתי ממנו מבסוט ביחס לאתמול בהכל הצלחתי להעלות משקלים.

עשיתי מתח בהתחלה עם 8 ק"ג תוספת אבל עשיתי 10 חזרות אז עליתי ל-10 ק"ג, עשיתי 8 אז העלתי ל-12 ק"ג תוספת וסגרתי 6.
חתירה עם כסא כשהבטן על המושב 74 (היה לי קל עשיתי איזה 15 חזרות), 78, 82
לחיצת כתפים 16 (גם היה ממש קל), 18 (עדיין קל), 20, 20 (כאן הייתי צריך עזרה בלהרים את המשקולות לגובה האוזניים)
הרחקת כתפיים 12.
פשיטת מרפקים על ספה 14,14
בטן שני סטים ראשונים עם 4.5 קילו תוספת, היה כמו אונס מרוב שזה היה קשה ואיזו מדריכה אמרה לי שזה מפעיל יותר מדי לחץ על הגב כשמנסים לעשות ככה והיא שלחה אותי לעשות על הדבר הזה עם המושב לגב והוספתי משקולת של 8 ק"ג היה קל ואז העלתי ל 12 ק"ג ועדיין היה פשוט אבל נראה לי שהיה מספיק ליום אחד.

אח"כ עשיתי עוד "360 קלוריות" של אירובי כמו שאני תמיד עושה.
נראה לי שהצלחתי לעלות ככה במשקלים בגלל ששבוע לא התאמנתי על האזורים האלה.
קשה לי להעריך כבר את ההתקדמות שלי בחיטוב, בטח בסופ"ש כשאהיה בבית אצטלם ואעלה תמונה שתעזרו לי להעריך א.ש.

• פותח/ת השרשור
היה סוף שבוע מעייף, לא היה לי זמן (וכח) לעדכן אז זה העדכון לרביעי וחמישי.
קודם כל בשלישי עשיתי שעה של אירובי עצימות נכונה.
אתמול ניסיתי לעשות ליום אחד הפסקה מ EC אבל כמו אידיוט שוב עשיתי את זה בלי לרדת לאט לאט וחטפתי בומבה, לא היה לי כח לזוז בכלל. היום חזרתי לזה ואני אנרגטי כמו תמיד.

קשה לי להעריך בינתיים אבל נראה לי שאני מתקדם די בסדר עם החיטוב יאללה מת כבר לסיים עם החרא הזה ולעבור לתוכנית רצינית.

אז באימון ברביעי זה מה שעשיתי:

בנץ 76,76,76 ירדתי קצת אבל לפחות את רוב הסטים ככה עשיתי לבד.
שיפוע 61,63.5
סקוואט הסתבר לי שהמדריך שהסביר לי בהתחלה על המשקלים של המוטות היה מעפאן אז מה שעשיתי זה
81,86,91
דדליפט 91,93.5 פחדתי לעלות ביותר
כפיפת מרפקים 20,20

חמישי:

מתח עשיתי שני סטים עם תוספת 12 ק"ג 10 חזרות וסט שלישי עם תוספת 14 ק"ג 7 חזרות.
חתירה 84,88,92
לחיצת כתפיים 20,20,20.
הרחקת כתפיים 12
פשיטת מרפקים 14,14

בטן ביקשתי מהמדריך שיראה לי תרגיל טוב לבטן והוא הראה לי משהו שאחריו הרגשתי מה זה עבודה טובה על הבטן, קשה לי להסביר איך התרגיל נראה.
מה אתם עושים לבטן בזמן חיטוב ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית