הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוסר תנועה באקסטרנל רוטיישן

• פותח/ת השרשור eliran
  • פורסם בתאריך

eliran

משתמש מתחיל
261
7
נק' מוניטין:
43
261
7
בבקשה רק תשובות מקצועיות.
קיים אצלי חוסר תנועה אגרסיבי באקסטרנל רוטיישן של כתף שמאל.
אינטרנל רוטיישן בטווח התקין
כנ"ל לגבי האקסטרנל ואינטרנל של ימין.
חוסר התנועתיות מתבטא ממש בהגבלה תנועתית.
האם מישהו מכיר דרך לעבוד על גמישות באיזור?
האם מישהו יודע אם יש קשר בין זה לבין פציעות כתף חוזרות?
לא מגיע אפילו לחצי מהטווח הזה. תודה מראש

images.jpg
images.png

הדבר היחיד שאני יכול להמליץ לך זה לעבוד על מתיחות של הכתף, אין דרך אחרת, אולי פיזיותרפיסט יכול לעזור יותר
ויש קשר גדול לפציעות כתף חוזרות, המפרק עצמו יכול לאבד מהאלסטיות שלו, וזה דורש הרבה עבודה לתקן, וגם אז זה לא תמיד יעבוד

בבקשה רק תשובות מקצועיות.
קיים אצלי חוסר תנועה אגרסיבי באקסטרנל רוטיישן של כתף שמאל.
אינטרנל רוטיישן בטווח התקין
כנ"ל לגבי האקסטרנל ואינטרנל של ימין.
חוסר התנועתיות מתבטא ממש בהגבלה תנועתית.
האם מישהו מכיר דרך לעבוד על גמישות באיזור?
האם מישהו יודע אם יש קשר בין זה לבין פציעות כתף חוזרות?
לא מגיע אפילו לחצי מהטווח הזה. תודה מראש

צפה בקובץ המצורף 33321 צפה בקובץ המצורף 33322
זה היה קיים תמיד או שקרה משהו?

• פותח/ת השרשור
זה היה קיים תמיד או שקרה משהו?
עקב פיצ' חוזר בכתף הייתי עובד חזק על רוטציות עם גומיה. לעולם לא שמתי לב לזה. בימים האחרונים האירו את תשומת ליבי לנושא ופתאום הכל התחיל להתקשר לי.
הדלקות החוזרות והנישנות. חוסר היכולת לישון על יד שמאל כשהיא ישרה בגובה הראש (נניח כפיות עם האשה)
וקושי משמעותי בתרגילים שמצריכים אבדקשיין בכתף. בימים האחרונים התחלתי להרגיש קצת יותר את האיזור של הרוטטורים לא יוד לזהות בוודאות אם זה סופרספינטוס אבל מהמר...במיוחד בהרחקות אופקיות ובהרחקת כתף.
אני יכול להגיד לך שיש לי זיכרון חזק מלפני כמה שנים שבאובר הד סקוואט מלא atg כמובן הייתי נכשל בגלל כאבים באיזור הרוטטורים. קישרתי את זה לכתף אחורית חלשה...אבל כמובן שאני לא פזיוטרפיסט ויכול מאוד להיות שטעיתי...

עקב פיצ' חוזר בכתף הייתי עובד חזק על רוטציות עם גומיה. לעולם לא שמתי לב לזה. בימים האחרונים האירו את תשומת ליבי לנושא ופתאום הכל התחיל להתקשר לי.
הדלקות החוזרות והנישנות. חוסר היכולת לישון על יד שמאל כשהיא ישרה בגובה הראש (נניח כפיות עם האשה)
וקושי משמעותי בתרגילים שמצריכים אבדקשיין בכתף. בימים האחרונים התחלתי להרגיש קצת יותר את האיזור של הרוטטורים לא יוד לזהות בוודאות אם זה סופרספינטוס אבל מהמר...במיוחד בהרחקות אופקיות ובהרחקת כתף.
אני יכול להגיד לך שיש לי זיכרון חזק מלפני כמה שנים שבאובר הד סקוואט מלא atg כמובן הייתי נכשל בגלל כאבים באיזור הרוטטורים. קישרתי את זה לכתף אחורית חלשה...אבל כמובן שאני לא פזיוטרפיסט ויכול מאוד להיות שטעיתי...

מה זה "פיצ' חוזר בכתף"?
בכל אופן , עדיין לא הבנתי לגמרי אם שמת לב לזה רק לאחרונה או שתמיד זה היה קיים אבל לא התייחסת לזה ועכשיו אתה חושב שכל הפציעות לך היו קשורות לזה ( מה שסביר שהוא לא נכון )?

• פותח/ת השרשור
מה זה "פיצ' חוזר בכתף"?
בכל אופן , עדיין לא הבנתי לגמרי אם שמת לב לזה רק לאחרונה או שתמיד זה היה קיים אבל לא התייחסת לזה ועכשיו אתה חושב שכל הפציעות לך היו קשורות לזה ( מה שסביר שהוא לא נכון )?
אם הייתי יוצא בהצהרות כניראה שלא הייתי שואל את זה בפורום. העלתי את הנושא בפורום כתהייה/שאלה האם מישהו נתקל בדלקות חוזרות בכתף(פיץ' הכוונה לתסמונת צביטה בכתף) עקב בעיה תנועתית ברוטטור כאף. גם לא זו תשובה.
לגבי השאלה אני אומר שאני לא בטוח אם זה התפתח לאחרונה או שרק עכשיו שמתי לב לזה אבל סביר להניח שזה תמיד היה כי לא קרה שום דבר דרסטי בתקופה האחרונה מבחינת פציעות.
הבנתי שהתשובה לדלקות בכתף כניראה לא חבויה בבעיה הנ"ל.
אחזור לשאלתי הראשונית: האם מישהו מכיר דרך להגדיל את הטווח ברוטציה לטרלית של הכתף?

אם הייתי יוצא בהצהרות כניראה שלא הייתי שואל את זה בפורום. העלתי את הנושא בפורום כתהייה/שאלה האם מישהו נתקל בדלקות חוזרות בכתף(פיץ' הכוונה לתסמונת צביטה בכתף) עקב בעיה תנועתית ברוטטור כאף. גם לא זו תשובה.
לגבי השאלה אני אומר שאני לא בטוח אם זה התפתח לאחרונה או שרק עכשיו שמתי לב לזה אבל סביר להניח שזה תמיד היה כי לא קרה שום דבר דרסטי בתקופה האחרונה מבחינת פציעות.
הבנתי שהתשובה לדלקות בכתף כניראה לא חבויה בבעיה הנ"ל.
אחזור לשאלתי הראשונית: האם מישהו מכיר דרך להגדיל את הטווח ברוטציה לטרלית של הכתף?

אם זה לא על רקע טראומתי או פתולוגיה מסויימת , אזי מתיחות ותרגול ייעודי. אפשר אולי לשלב טיפול מנואלי אבל יהיה פחות משמעותי מאשר במקרים הטראומטיים/פתולוגיים.

• פותח/ת השרשור
אם זה לא על רקע טראומתי או פתולוגיה מסויימת , אזי מתיחות ותרגול ייעודי. אפשר אולי לשלב טיפול מנואלי אבל יהיה פחות משמעותי מאשר במקרים הטראומטיים/פתולוגיים.
תודה רבה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית