הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אוכל

• פותח/ת השרשור Ravel
  • פורסם בתאריך

Ravel

משתמש מתחיל
22
1
נק' מוניטין:
1
22
1
קאנטרי מעלה אדומים
אהלן אני שוקל 101 והגובה שלי 1.99 והשאלה שלי היא ..אם עולים במסה אז גם משמינים מבחינת שומן או מבחינת שריר...אפשר להוריד משקל בזמן מסה לשרוף שומן ולעלות בשריר זה הכוונה ?
יש תפריט מסויים לזה ?

יש כזה דבר מסה נקייה, עם מינימום עלייה בשומן, אבל זה יותר איטי ממה שהרוב עושים פה, וזה מצריך דיאטה הרבה יותר נקייה, עם כמה שפחות ג'אנק
להוריד שומן זה לא אפשרי ממש, אבל להישאר על בערך אותו אחוז שומן כן

• פותח/ת השרשור
אבל אם עושים מסה מלוכלכת או נקייה משמינים ממש שרואים את זה או שהקוביות נשארות עדיין ?
ממש ניהיים שמנים ?

אבל אם עושים מסה מלוכלכת או נקייה משמינים ממש שרואים את זה או שהקוביות נשארות עדיין ?
ממש ניהיים שמנים ?
במסה נקייה אפשרי עדיין שיראו קוביות, אבל לא בהכרח, וגם אם כן אז לא בצורה ניכרת כמו שרואים אצל אנשים ממש חטובים

במסה מלוכלכת לא תראה קוביות זה בטוח כי האחוזי שומן עולים מה שכן תוכל לעשות חיטוב אחרי זה
זה אפשר לעשות, אבל היום כבר ההמלצה היא לא לעשות את זה, כי אולי זה עובד, אבל זה משאיר נזק מטבולי שפוגע בגוף לטווח הארוך
במקום לעלות משקל מהר ואז להוריד חלק ממנו מהר, עדיף פשוט לקחת את הזמן ולעלות לאט לאט

• פותח/ת השרשור
אבל אני לא רוצה לעלות במשקל כי יש לי קצת בטן והתחלתי לרדת במשקל ירדתי מ104 ל100 אבל שאלתי את המאמן הוא אמר שאני חייב מסה ולא באלי להשמין אם אפשר לשמור על המשקל או לחטב תבטן בזמן הזה?

קבצים מצורפים

• IMG_20160228_181025.jpg
    IMG_20160228_181025.jpg
    KB 97.9 · צפיות: 111
אתה נראה במצב ממש סבבה (לפחות מהתמונה הזאת), אתה בכיף יכול לעשות מסה איטית ונקיה
תאכל פשוט אוכל כמה שיותר בריא וכמה שפחות זבל, תאכל הרבה, ואל תספור קלוריות
לרוב זה אמור להספיק, אבל רק בגלל הגובה והמשקל שלך, תנסה לאכול יחסית הרבה, אני לא אומר לדחוף בכוח, אבל כן לנסות לאכול כמה שיותר

אבל אני לא רוצה לעלות במשקל כי יש לי קצת בטן והתחלתי לרדת במשקל ירדתי מ104 ל100 אבל שאלתי את המאמן הוא אמר שאני חייב מסה ולא באלי להשמין אם אפשר לשמור על המשקל או לחטב תבטן בזמן הזה?
שמע זה לא כזה נוראי כמו שאתה מדמיין.
אגב,
אתה מאוד גבוהה וכבר בנוי מאוד טוב, קיבלת פור על הרבה שחיפים גבוהים. הולכת להיות לך תוצאה מפלצתית בסוף אם תדע לנתב את זה למקום נכון

• פותח/ת השרשור
אז אני יתחיל מסה נקייה ואיטית בישביל לא לעלות בשומן אני יתייעץ עם המאמן כושר גם.תודה רבה
אז לסיכום אי אפשר לפתח קוביות או לשמור לפחות על משקל נמוך או לרדת במשקל בתקופת מסה ?

לרדת במסה? בהנחה שנפח שריר שוקל יותר מאותו נפח שומן (שזה אנחנו יודעים) תצטרך להשיל יותר שומן ממה שאתה מעלה שריר, כלומר, אין מצב.

אז אני יתחיל מסה נקייה ואיטית בישביל לא לעלות בשומן אני יתייעץ עם המאמן כושר גם.תודה רבה
אז לסיכום אי אפשר לפתח קוביות או לשמור לפחות על משקל נמוך או לרדת במשקל בתקופת מסה ?
אי אפשר לרדת במשקל במסה, למרות שאולי אפשר להישאר תקופה מסוימת על אותו משקל או אתה מוריד מעט שומן
ולגבי הקוביות אל תדאג, הם יהיו, אני עושה כרגע מסה איטית ויש קוביות

• פותח/ת השרשור
בסוף אני יתחיל חיטוב עד ספטמבר ולקראת החורף אני יתחיל מסה תודה רבה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית