הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מבקש את חוות דעתכם לתפריט למסה

NirMalka

משתמש מתחיל
70
4
נק' מוניטין:
4
70
4
שלום לכולם,
נתונים עלי:
1.74
74 ק"ג
RMR(כולל פעילות גופנית)- 2550 קלוריה
ערכים סופיים של תפריט למסה: (התפריט המלא עם הכמויות והחלוקה לארוחות מצורף להורדה)
3250 קלוריות
232 גרם חלבון
237 גרם פחמימה
150 גרם שומן

מה דעתכם על התפריט?
ישנה בעיה עם הכמות הגבוה של השומן בתפריט?
פלוס קלורי של 600 קל' יעיל להעלאה במשקל?*נקי ככל האפשר*

תודה לעוזרים!

קבצים מצורפים

• תפריט העלאה במסת שריר-3200 קלוריה.doc
    KB 27.5 · צפיות: 84
ישנה בעיה עם הכמות הגבוה של השומן בתפריט?
לא
פלוס קלורי של 600 קל' יעיל להעלאה במשקל?*נקי ככל האפשר*
קודם כל 3250-2550=700 ולא 600
דבר שני לעליה נקיה אני ממליץ להוריד 200-300 קלוריות, בהמשך אם העליה במשקל איטית מדי אפשר להוסוף בהדרגה.
232 גרם חלבון
237 גרם פחמימה
150 גרם שומן
אתה לא צריך כמות כזאת גבוהה של חלבון. מצד שני אין גם בעיה עם זה.
כנ"ל שומן.

• פותח/ת השרשור
לא

קודם כל 3250-2550=700 ולא 600
דבר שני לעליה נקיה אני ממליץ להוריד 200-300 קלוריות, בהמשך אם העליה במשקל איטית מדי אפשר להוסוף בהדרגה.

אתה לא צריך כמות כזאת גבוהה של חלבון. מצד שני אין גם בעיה עם זה.
כנ"ל שומן.

תודה על המענה!
2 שאלות נוספות:
1. כשאני אומר מאסה נקייה, אין הכוונה לעלות רק 4 קילו בחצי שנה אך גם לא לסיים כמו "תוצרי ריפטו" כמו זאק לאחר חצי שנה. כוונתי למצוא את האיזון בניהם,להעלות במשקל גוף ולהתקדם במשקלי העבודה אז עדין להראות "אסתטי" לשם כך מה הפלוס הקלורי שהיית ממליץ?
2. במאמר בפורטל על תוכנית ss, היו 2 תפרטי תזונה לדוגמה. לקחתי השראה מהתפריט תזונה של האקטומורוף, בו יש צריכה גבוהה של חלבון מהתפריט של המזמורוף(מצטער אם אני מתבלבל בניהם), האם תפריט שכזה יהיה יעיל?

1. כשאני אומר מאסה נקייה, אין הכוונה לעלות רק 4 קילו בחצי שנה אך גם לא לסיים כמו "תוצרי ריפטו" כמו זאק לאחר חצי שנה. כוונתי למצוא את האיזון בניהם,להעלות במשקל גוף ובמשקלי העבודה
בגלל זה הצעתי לך להוריד 200-300, שתהיה בפלוס 400-500, שזה בערך האיזון בין מה שאמרת.
2 שאלות נוספות:
איפה השאלה השניה? 😉
"תוצרי ריפטו" כמו זאק
מי זה זאק?

• פותח/ת השרשור
בגלל זה הצעתי לך להוריד 200-300, שתהיה בפלוס 400-500, שזה בערך האיזון בין מה שאמרת.

איפה השאלה השניה? 😉

מי זה זאק?

"תוצרי ריפטו " כאן
רק להבהרה, אין לי כוונה לזלזל בהישגיהם של תוצרי ריפטו פשוט אני לא מוכן להראות כך.
ערכתי את ההודעה, השאלה השנייה מצורפת.

2. במאמר בפורטל על תוכנית ss, היו 2 תפרטי תזונה לדוגמה. לקחתי השראה מהתפריט תזונה של האקטומורוף, בו יש צריכה גבוהה של חלבון מהתפריט של המזמורוף(מצטער אם אני מתבלבל בניהם), האם תפריט שכזה יהיה יעיל?
לא ראיתי הוכחה שיותר מ 2 גרם חלבון לקילו מ.ג יעזור לבנות יותר מסת שריר, כך שמבחינתי כל עוד יש לך את המספר הזה לפחות מה שמשנה זה מספר הקלוריות והפלוס שלך.

• פותח/ת השרשור
לא ראיתי הוכחה שיותר מ 2 גרם חלבון לקילו מ.ג יעזור לבנות יותר מסת שריר, כך שמבחינתי כל עוד יש לך את המספר הזה לפחות מה שמשנה זה מספר הקלוריות והפלוס שלך.

תודה רבה על המענה!

Back
למעלה תחתית