הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ העמסה בחיטוב

• פותח/ת השרשור yuval13
  • פורסם בתאריך

yuval13

משתמש פעיל
547
22
נק' מוניטין:
56
547
22
אחרי שחיפשתי ובדקתי בפורום לגבי אשכולות של העמסה, יש לי כמה שאלות:

1.הבנתי שאם אני על 120 גרם פחמימה, אז אני צריך לעשות העמסה כל 3 שבועות בערך זה נכון?
2.מותר לאכול פיצה או ללכת למסעדה לאכול המבורגר או משהו דומה? ואם לא מתי אתה אוכל לשלב ארוחה אחת כזאת במהלך החיטוב?

הבנתי שאם אני על 120 גרם פחמימה, אז אני צריך לעשות העמסה כל 3 שבועות בערך זה נכון?
נהוג אחת לשבועיים, אני מעדיף תמיד אחת לשבוע כדי לשמור על שפיות. כל עוד לא משתגעים זה לר יעכב בהרבה לעומת פעם בשבועיים

מותר לאכול פיצה או ללכת למסעדה לאכול המבורגר או משהו דומה? ואם לא מתי אתה אוכל לשלב ארוחה אחת כזאת במהלך החיטוב?
מותר. אתה יכול להגדיל את הבשר כמה שרוצה אל תגזים עם הלחם/צ'יפס וכו'.
ותשתדל שזה תיהיה החריגה הגדולה היחידה. ששאר היום יהיה יותר פחמימות (אורז/פסטה וכו')

• פותח/ת השרשור
נהוג אחת לשבועיים, אני מעדיף תמיד אחת לשבוע כדי לשמור על שפיות. כל עוד לא משתגעים זה לר יעכב בהרבה לעומת פעם בשבועיים

מותר. אתה יכול להגדיל את הבשר כמה שרוצה אל תגזים עם הלחם/צ'יפס וכו'.
ותשתדל שזה תיהיה החריגה הגדולה היחידה. ששאר היום יהיה יותר פחמימות (אורז/פסטה וכו')
זה אומר שאני יכול לאכול פיצה או לשתות בירה באותו יום? כל עוד זה החריגה היחידה מהתפריט שלי
ואני אמור לעשות העמסה ביום אימון?

זה אומר שאני יכול לאכול פיצה או לשתות בירה באותו יום? כל עוד זה החריגה היחידה מהתפריט שלי
ואני אמור לעשות העמסה ביום אימון?
תראה, יש כמה גישות.
הגישה שאתה מכוון אליה היא לאכול בכיף כמה שרוצים. אז כן תאכל תתפנק אתה כנראה צריך את זה, אל תעשה את זה כל שבוע

• פותח/ת השרשור
תראה, יש כמה גישות.
הגישה שאתה מכוון אליה היא לאכול בכיף כמה שרוצים. אז כן תאכל תתפנק אתה כנראה צריך את זה, אל תעשה את זה כל שבוע
אני‎ לא מכוון לאכול‎ הרבה שטויות, פשוט ארוחה אחת להתפרק.
ולא משנה אם עושים את זה ביום אימון או ביום אחר?

אני‎ לא מכוון לאכול‎ הרבה שטויות, פשוט ארוחה אחת להתפרק.
ולא משנה אם עושים את זה ביום אימון או ביום אחר?
תהנה.
ולא לא משנה, אפשר אימון כוח בבוקר. לא חובה

Back
למעלה תחתית