הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ביקורת טכניקה דדליפט (סרטון) - 110KG

• פותח/ת השרשור amir610
  • פורסם בתאריך

amir610

משתמש קבוע
1,919
306
נק' מוניטין:
547
1,919
306
עשיתי 3 חזרות, יש מצב שיכולת להמשיך לחמישייה אבל אני בחיטוב , העליתי משקל היום ולא סגור עד הסוף על הטכניקה אז העדפתי לא להסתכן.

כמה בעיות:
1. אתה לא צריך לעזוב את המוט, אל תשחרר את היד מהמוט
2. נראה שאת מנסה לעשות סטיפ-לג דדליפט, ולא דדליפט קלאסי, תסתכל על הסט אפ שלך,
Screenshot_2016-03-09-16-32-59.png

ותראה שהשכמות שלך הרבה מקדימה ביחס למוט, והתחת שלך גבוה מידי, זה מראה שאתה צריך לכופף ברכיים טיפה יותר.
3. תרים יותר חזה

• פותח/ת השרשור
אתה לא צריך לעזוב את המוט, אל תשחרר את היד מהמוט
אני משחרר את המוט בסוף כי יש 3-4 ס"מ אחרונים לפני הרצפה שבהם הגב טיפה מתעגל, כמו שקורה בסקוואט כשמגיעים למצב ישיבה

נראה שאת מנסה לעשות סטיפ-לג דדליפט, ולא דדליפט קלאסי, תסתכל על הסט אפ שלך,
אני מנסה דדליפט קלאסי כמובן, סטיף לג (יותר נכון RDL) אני עושה באימון אחר ושם הטכניקה מעולה 😃 , אני מבין שזה נראה ככה כי הגב ממש מקביל לרצפה והוא באמת אמור להיות בשיפוע יותר

ותראה שהשכמות שלך הרבה מקדימה ביחס למוט, והתחת שלך גבוה מידי, זה מראה שאתה צריך לכופף ברכיים טיפה יותר.
לגבי בשכמות אתה צודק אני שם לב, לגבי התחת אני מרים אותו כי אם הוא יותר למטה אז אני מרים אותו ביחד עם המוט משום מה, בעיה שהייתה לי בהתחלה, אנסה להוריד אותו קצת ולכופף יותר את הברכיים
הנה סרטון דוגמא לחמישייה עם 100 קילו שעשיתי לפני הסט הכבד ושם ראיתי שהגב התחתון מתקמר מעט כשהמוט מגיע לרצפה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית