עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סקוואט, דדליפט ובנט אובר אני לא עושה (לא מסתדר והמאמן הנורמאלי היחיד שעושה דדליפט לא נמצא, ובנט אובר לא יודע למה, פשוט לא מצליח- נחכה למאמן שיחזור)
בA: כמה חזרות כל תרגיל?
B: (לא רוצה רגליים)
מתח*4 (כמה חזרות?)
מסור*3 (כמה חזרות?)
ולמה לא יד קידמית?
חחחחח אז אני לא יעשה יד קידמית- רק בשבילך 😃 (ובשבילי חחח)חזרות זה תלוי בך וכמה זמן אתה מתאמן, אם אתה יודע לעבוד בטוח חזרות נמוך ויודע לעצור לפני כשל.
מה זה לא רוצה רגליים? אתה בחיטוב, אתה מעדיף לאבד שריר ברגליים?
למה שתעשה יד קדמית אחרי מתח וחתירה?
תודה 😃עדיף שהחבר שלך לא יגע בכלל במוט כל האימון, הוא שם רק למקרה שאתה נתקע או להוציא איתך את המוט בתחילת הסט.
תעצור חזרה לפני שאתה צריך שהוא יעלה איתך לאט לאט, זה עדיף.
אתה צודק לגבי החזרות, עדיף לעבוד כמה שיותר כבד בחיטוב כדי לתת גירוי לשריר ולשמר משקלי עבודה.
לגבי רגליים - מריצה ושחייה הם לא יגדלו, אתה מודע לזה ? אם כן אז החלטת ואני מכבד את ההחלטה שלך למרות שאני חושב שרגליים חובה לעבוד.
תודה 😃
אז לעשות 10-12 חזרות? (למרות שרוב התרגילים אני עושה 6-8 ולכן בעצם אני יורד במשקלים...)
רגליים- תודה 😘
אתה צודק לגבי החזרות, עדיף לעבוד כמה שיותר כבד בחיטוב כדי לתת גירוי לשריר ולשמר משקלי עבודה.
זה בגלל שאני אידיוט 😵אמרתי לך שאתה צודק לגבי הטווחי חזרות, עדיף לעבוד כבד ולכן טווח של 5-8 יהיה טוב, איך הסקת שהתכוונתי ל10-12? בחיים לא.
תעבוד בטווח חזרות הזה.
בקיצור עזוב ידיים בחיטוב, בכל אחד מהאימונים אתה תקרע את היד אחורית (לחיצות) או יד קדמית (משיכות), פשוט תתאמן.
אין כל כך באמצע אצלינותלוי בתקופת הזמן של החיטוב, בעיקרון יש אפשרות שגם תהיה עלייה במשקלים בתחילת החיטוב עקב הירידה לטווח חזרות נמוך, אבל לאחר תקופת זמן מסויימת תהיה ירידה, בלתי נמנעת.
לגבי המקבילים זה לא כזה משנה אני חושב, אני עשיתי משהו באמצע כי לא היה לי כוח לחפש איפה לעשות צר, זה לא קריטי בכל אופן כי בשתי האופציות החזה, הכתפיים והיד אחורית שלך יצרחו למוות. 🙄
ממממממ יש מצבאז לך על FBW בלי לחשוב בכלל