הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קניית חגורה

Azorder

משתמש מתחיל
72
3
נק' מוניטין:
28
72
3
שלום לכולם,

חבר שלי נוסע לניו יורק לשבועיים וחשבתי לנצל את ההזדמנות ולקנות חגורה של אינזר.
אני רוצה לקנות חגורה 10mm ואני ממש מתלבט האם להזמין עם פרונג אחד או lever.
אשמח לעצות בנושא.
בנוסף אם למישהו יצא להזמין מהם לארה"ב פעם ויודע כמה זמן לוקח בערך לחגורה להגיע ועוד דברים שכדאי לדעת לפני הקנייה אני אשמח לדעת 😃

לבר יותר פשוט לסגירה ויציאה מהחגורה. אבל אם אתה בן אדם שלעיתים תכופות מחליף את החור בחגורה/ שם חורים שונים בען התרגילים ההתעסקות עם להחליף חור זה חרא ואז פרונג בלי ספק

• פותח/ת השרשור
לבר יותר פשוט לסגירה ויציאה מהחגורה. אבל אם אתה בן אדם שלעיתים תכופות מחליף את החור בחגורה/ שם חורים שונים בען התרגילים ההתעסקות עם להחליף חור זה חרא ואז פרונג בלי ספק
האמת שזאת חגורה ראשונה שלי אז בגלל זאת ההתלבטות 🫤

תקנה חגורת 10 מ"מ עם פרונג יחיד.
קח בחשבון שאין הרבה חנויות עם מלאי זמין. אני קיבלתי את החגורה שלי מ lifting large, אחרי 10 שבועות

אני נשאר חסיד של LEVER
קטונתי להתווכח איתך. אבל אני חוגר בחור שונה בין הסקווט לדדליפט ואפילו בין אימון בוקר לערב יש לפעמים הבדל.
אז מהבחינה הזאת פרונג הוא נוח יותר.
אני נשאר חסיד של LEVER
קטונתי להתווכח איתך. אבל אני חוגר בחור שונה בין הסקווט לדדליפט ואפילו בין אימון בוקר לערב יש לפעמים הבדל.

• פותח/ת השרשור
אני נשאר חסיד של LEVER
אני נשאר חסיד של LEVER
מה הסיבה שאתה מעדיף lever על פני prong?

אני מתאמן יחסית מתחיל והמשקל שלי עדיין משתנה יחסית, השאלה היא האם היתרון של הפרונג (לשנות גודל מתי שרוצים) עדיף על הlever (שמאפשר סגירה קלה והדוקה יותר)

מה הסיבה שאתה מעדיף lever על פני prong?
כי אתה לא עולה ויורד 5 ק"ג בין אימון לאימון וזה הכי נוח שיש, התחלת סט? תוך שניה סגרת את החגורה, סיימת סט? פותח את הLEVER וסלאמת', אתה משוחרר.

טונתי להתווכח איתך. אבל אני חוגר בחור שונה בין הסקווט לדדליפט ואפילו בין אימון בוקר לערב יש לפעמים הבדל.
היתרון של לא לשים חגורה לדדליפט 😃

אני עושה חור אחד יותר הדוק בסקוואט מאשר בדדליפט.
כנ"ל, וגם לפעמים סוגר באימונים שונים בחורים שונים, תלוי כנראה אם אני יותר נוזלי או פחות. התרגלתי לפרונג וזה ממש לא סיבוך לשים ולהוריד, עניין של שניות.
בנוסף אם למישהו יצא להזמין מהם לארה"ב פעם ויודע כמה זמן לוקח בערך לחגורה להגיע ועוד דברים שכדאי לדעת לפני הקנייה אני אשמח לדעת
אני הזמנתי בזמנו מ house of pain לארה"ב, זה הגיע תוך פחות משבוע.

שלום לכולם,

חבר שלי נוסע לניו יורק לשבועיים וחשבתי לנצל את ההזדמנות ולקנות חגורה של אינזר.
אני רוצה לקנות חגורה 10mm ואני ממש מתלבט האם להזמין עם פרונג אחד או lever.
אשמח לעצות בנושא.
בנוסף אם למישהו יצא להזמין מהם לארה"ב פעם ויודע כמה זמן לוקח בערך לחגורה להגיע ועוד דברים שכדאי לדעת לפני הקנייה אני אשמח לדעת

תתקשר לשירות לקוחות ותזמין טלפונית, זה מה שאני עשיתי. הכי פשוט וקל וככה תדע אם יש להם במלאי (מחזיקים חגורות שחורות לפעמים במלאי).
אם אין במלאי, זה עניין של חודש עד 3 חודשים לחכות.

Lever או Prong זה כבר העדפה אישית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית