הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שוקל להרשם לתוכנית של ישראבלוג

מצב
השרשור נעול

OrMalka

משתמש מתחיל
20
0
נק' מוניטין:
0
20
0
אני שוקל ללכת אלייה גם ויש לי כמה שאלות:

1.זה באמת עובד?
2.כמה זה עולה?
3.מי עשה את זה ויכול להגיד בערך מה עושים שם?
4.כמה זמן זה כל פגישה?
5.כמה פגישות יש?
6.יש מבצעים?
7.זה משתלם?
אני עכשיו בתוקפת חיטוב.

אין לי גם ככה הרבה כסף ככה שאני רוצה לדעת למה אני נכנס.http://www.**********.com/editpost.php?do=editpost&p=940073

אתה בטוח שאתה לא מתבלבל עם משהו אחר (תקרא את הכותרת שלך שוב)? כי אם כן, אסור לדבר עליהם כאן.

אתה בטוח שאתה לא מתבלבל עם משהו אחר (תקרא את הכותרת שלך שוב)? כי אם כן, אסור לדבר עליהם כאן.

למעשה קיים בנענע בלוג של מאמן כושר המשכיר את שירותיו, אך נחכה למוצא פיו של פותח האשכול.

• פותח/ת השרשור
דברתי עכשיו עם הילה היא אמרה לי 350 שקל ל 2 פגישות עם חן.
מה אתם חושבים?

שאם בא לך לאכול כמו ציפור, עם 0.3938 גרם שומן ביום יחד עם 5-10 תוספים שאתה לא באמת תפיק מהם תועלת ועל הדרך אולי גם לגרום לכמה נזקים נוספים (חוץ מהנזק הכלכלי) אז זו אחלה תמורה לכסף.

העיקר שמקבלים שייקר עם הלוגו שלהם מתנה כשקונים אבקת חלבון.

לא ממליץ, מה גם שאין שם לאף אחד הסמכה פורמלית הם סה"כ מדריכי כושר, אם אתה רוצה ללכת לבן אדם שלא הוסמך למה שהוא עושה, תהנה.

אתה תבוא ירשמו לך תוכנית ותפריט ימליצו לך על כמה תוספים ובקיצור ישאבו לך תכסף
סתם בזבוז לפי דעתי

• פותח/ת השרשור
ואו איזה ביקורותXD
1.אמרו לי שלא צריך תוספים(בהכרח)
2.הרבה אנשים דווקא מרוצים מזה.
3.מה אתם ממליצים במקום?
4.מישהו ממכם בכלל ניסה/יודע מה הולך שם?

תחפש יאיר להב/שגיא הלוי
אני יודע שאצל יאיר להב יש לקחת סידרה של פגישות ואי אפשר 1-2, שגיא הלוי לא בדקתי תתקשר תבדוק (תחפש אותם בגוגל)

למה אתה צריך לשלם בשביל זה?
תשב, תקרא ותבין לבד איך להגיע למטרות שלך.

נערך לאחרונה:
אז תתחיל ליישם.
בייעוץ יבנו לך תפריט לפי אותם עקרונות. חבל על הכסף שלך.

• פותח/ת השרשור
אז תתחיל ליישם.
בייעוץ יבנו לך תפריט לפי אותם עקרונות. חבל על הכסף שלך.

אחי עם כל הכבוד תאמין לי שאני לא בעד להשקיע כסף במיוחד בלהתחשב בזה שאת כל זה הרווחתי עם שכר מינימום,ככה שלא,אני לא בעד.

מה שכן אני רוצה להתחיל רציני.
וככל שאני קורא יותר ככה אני מבין יותר שאני לא יודע כלום.
כתבי כבר מליון תפריטים את כולם קטלו ליXD
ככה שאין לי כבר מושג מה לעשות.

התפריט (המתוקן) שכתבת כאן היה טוב.
תקפיד על מה שכתוב במדריך לחיטוב (קרא אותו כמה פעמים) ויהיה טוב. אם יהיו עוד בעיות תשאל כאן.

• פותח/ת השרשור
התפריט (המתוקן) שכתבת כאן היה טוב.
תקפיד על מה שכתוב במדריך לחיטוב (קרא אותו כמה פעמים) ויהיה טוב. אם יהיו עוד בעיות תשאל כאן.

אחי יש סיכוי שאני אוכל ליצור איתך קשר במסן?

נושא של תזונה הוא באמת קצת מבלבל אבל סה"כ החבר'ה בפורום פה עוזרים וקיבלת פידבק טוב.
תזונאי ספורט שכנראה באמת יוכל לעזור לך (סטייל יאיר להב) יעלה לך הרבה כסף תנסה את התפריט חיטוב שכתבת ותקרא את מה שהמליצו לך פה, אם תראה שאתה נתקע או לא יעיל לך אז תתחיל לעלות לגורמים אחרים
זאת ההמלצה שלי

• פותח/ת השרשור
נושא של תזונה הוא באמת קצת מבלבל אבל סה"כ החבר'ה בפורום פה עוזרים וקיבלת פידבק טוב.
תזונאי ספורט שכנראה באמת יוכל לעזור לך (סטייל יאיר להב) יעלה לך הרבה כסף תנסה את התפריט חיטוב שכתבת ותקרא את מה שהמליצו לך פה, אם תראה שאתה נתקע או לא יעיל לך אז תתחיל לעלות לגורמים אחרים
זאת ההמלצה שלי

אני כנראה אכתוב אותו מחדש ויעלה אחרכך.

אני אוסיף עוד חלבונים יוריד בשומן ל 70 ככה ויעלה קצת בפחמימות.
1900 קלוריות בלי ירקות,אבל אני כבר אעלה אותו אחרכך.
בכל מצב אם יש עוד משהו שבא לכם להגיד אני אשמח.

ואזולאי,אני לא יכול לשלוח הודעות פרטיות,אבל שלחתי לך הודעה למייל.

יש לי חבר שהלך לשם ועדיין הולך ורואה תוצאות מטורפות.
אבל זה לא משהו שאתה לא יכול להשיג על ידי לימוד עצמי וקריאה.

יש לי חבר שהלך לשם ועדיין הולך ורואה תוצאות מטורפות.
אבל זה לא משהו שאתה לא יכול להשיג על ידי לימוד עצמי וקריאה.

ולי יש חבר שהתאשפז מהשיטה של ישראל-ב-ו-ד-י.
כל שמן (ויסלחו כל אחיי השמנים) יכול להשיג "תוצאות" מ300 דקות אירובי ועם תפריט של 1700 קלוריות. שלא נדבר על החוסר בשומן בתפריט, לאורך כל התקופה אין העמסות, לדעתי התעללות נפשית. יש דרך להשיג דברים, ג.ג לא המציא את הגלגל מחדש ולא המציא שום שיטה. שיטת "תאנוס את השמן כפי יכולתך" תעבוד ללא ספק על כל אחד, לא חושב שצריך לשלם כסף כדי לקבל תפריט דל קלוריות והמון שעות אירובי.

שאם בא לך לאכול כמו ציפור, עם 0.3938 גרם שומן ביום יחד עם 5-10 תוספים שאתה לא באמת תפיק מהם תועלת ועל הדרך אולי גם לגרום לכמה נזקים נוספים (חוץ מהנזק הכלכלי) אז זו אחלה תמורה לכסף.

העיקר שמקבלים שייקר עם הלוגו שלהם מתנה כשקונים אבקת חלבון.
לא מקבלים, כי האלה שמדברים איתך בטלפון "לא יודעים על המבצע".

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית