הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שוקל להרשם לתוכנית של ישראבלוג

מצב
השרשור נעול
  • פותח/ת השרשור
ולי יש חבר שהתאשפז מהשיטה של ישראל-ב-ו-ד-י.
כל שמן (ויסלחו כל אחיי השמנים) יכול להשיג "תוצאות" מ300 דקות אירובי ועם תפריט של 1700 קלוריות. שלא נדבר על החוסר בשומן בתפריט, לאורך כל התקופה אין העמסות, לדעתי התעללות נפשית. יש דרך להשיג דברים, ג.ג לא המציא את הגלגל מחדש ולא המציא שום שיטה. שיטת "תאנוס את השמן כפי יכולתך" תעבוד ללא ספק על כל אחד, לא חושב שצריך לשלם כסף כדי לקבל תפריט דל קלוריות והמון שעות אירובי.

אחי אם זה כלכך קל,תן לי תפריט..אני לא אומר את זה בזלזול, אני אומר את זה כאחד שרוצה להתחיל כבר.
תאמין לי, אני לא להוט להוציא את הכסף שלי סתם ככה,אני מחפש תוצאות הם אומרים וראיתי שיוצא תוצאות טובות מהתוכנית שלהם,אם אתה אומר ואני מאמין לך שמה שהם נותנים הוא קל ולא צריך לשלם כסף עליו, אני יותר מאשמח אם אתה תכין לי את מה שהם יכלו לתת לי/משהו אחר שאתה רואה לנכון.

נערך לאחרונה:
יש לך תפריטים בפורטל:

http://www.kilogram.co.il/cat/%D7%AA%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%98%D7%99-%D7%AA%D7%96%D7%95%D7%A0%D7%94/

זה לא מדע טילים, גירעון קלורי לא מוגזם, מספיק חלבון ושומן וכל השאר פחמימות, אימונים נכונים, התמדה וזהו.

אם אתה רוצה לדעת יותר בהרחבה אז תקרא עוד מאמרים באתר:
http://www.kilogram.co.il/70/%D7%94%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%94%D7%A9%D7%9C%D7%9D-%D7%9C%D7%94%D7%95%D7%A8%D7%93%D7%AA-%D7%94%D7%A9%D7%95%D7%9E%D7%9F-%D7%95%D7%97%D7%99%D7%98%D7%95%D7%91-%D7%94%D7%92%D7%95%D7%A3/

http://www.kilogram.co.il/1113/מושגים-בסיסיים-בתכנון-אימונים/

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
יש לך תפריטים בפורטל:

http://www.kilogram.co.il/cat/%D7%AA%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%98%D7%99-%D7%AA%D7%96%D7%95%D7%A0%D7%94/

זה לא מדע טילים, גירעון קלורי לא מוגזם, מספיק חלבון ושומן וכל השאר פחמימות, אימונים נכונים, התמדה וזהו.

בוא נהיה כנים איאפשר להשוות את זה למה שהם יתנו+אפילו מה שאני הכנתי יותר מתאים לי מזה..
זה יותר מידי כללי בשבילי.
אני התכוונתי שאם זה כזה קל אני אשמח אם מישהו יכין לי 5 שניות גם אחד,למה ממה שהבנתי מהם לוקח להם מישאלבודי כולה 20 דקות להכין לך תפריט חבל על הזמן.

• פותח/ת השרשור
ולי יש חבר שהתאשפז מהשיטה של ישראל-ב-ו-ד-י.
כל שמן (ויסלחו כל אחיי השמנים) יכול להשיג "תוצאות" מ300 דקות אירובי ועם תפריט של 1700 קלוריות. שלא נדבר על החוסר בשומן בתפריט, לאורך כל התקופה אין העמסות, לדעתי התעללות נפשית. יש דרך להשיג דברים, ג.ג לא המציא את הגלגל מחדש ולא המציא שום שיטה. שיטת "תאנוס את השמן כפי יכולתך" תעבוד ללא ספק על כל אחד, לא חושב שצריך לשלם כסף כדי לקבל תפריט דל קלוריות והמון שעות אירובי.

אז מה,באת כדי להעביר ביקורת על השיטה של ישראלבודי?!
אם כן,אין צורך,כבר העברת.
פשוט תעשה את השיטה שלך ותביא תמונות עוד 5 חודשים לראות איזה התקדמות עשית.

פשוט התחלת עם שאלות לגבי איך השיטה של ישראלבודי והאם היא עובדת.
עברת לזה שיש הרבה ביקורות רעות באינטרנט על השיטה.
ועכשיו הגעת לזה שחבר שלך גוסס?.

מה בהודעה הבאה תירשום?!
חבר של הכלב שלי מת מהשיטה של ישראלבודי?!.

הבנו שאתה לא חובב את השיטה,מכל מיני סיבות שאנו לא יודעים,לפי הכתוב לא רק מביקורות שמצאת באינטרנט.
סבבה,עכשיו תראה לנו את השיטה שלך.
עוד 5 חודשים תעלה תמונות השואה בין היום לבין מה שתהייה.
ותביא את המאמר הזה כדי שניזכר בך.

בהצלחה!

זה מה שהגיבו בישראלבודי על התגובה הזאתXD

בוא נהיה כנים איאפשר להשוות את זה למה שהם יתנו+אפילו מה שאני הכנתי יותר מתאים לי מזה..
זה יותר מידי כללי בשבילי.
אני התכוונתי שאם זה כזה קל אני אשמח אם מישהו יכין לי 5 שניות גם אחד,למה ממה שהבנתי מהם לוקח להם מישאלבודי כולה 20 דקות להכין לך תפריט חבל על הזמן.
אם אתה יודע כ"כ הרבה שאתה יודע מה יותר מתאים לך אז למה שבאמת לא תכין לעצמך תפריט ותחסוך לכולנו זמן? מתחיל להימאס מאנשים שבאים בשביל שיעזרו להם ואז מחליטים שהם יודעים הכל.
מה זה חבל על הזמן? כל תפריט היגיוני עם גירעון קלורי בשילוב עם אימונים חכמים ייתן לך תוצאות, מה זה כללי מדי בשבילך? מה אתה תופעת טבע? הבאתי לך גם לינק למדריך שמלמד אותך לתכנן חיטוב בצורה שתתאים לך ספציפית, אלה בדיוק אותם העקרונות שבהם כל אלה שאתה שוקל ללכת אליהם משתמשים, רק שהם דואגים לכיס שלהם ולמכירות התוספים שלהם, צפה לזה שידחפו לך תוספים. כמו שנאמר האנשים שם הם סה"כ מדריכי כושר, הם פשוט יודעים לשווק את עצמם. מה אתה חושב שהם עושים הוקוס פוקס, רושמים לך תפריט ותוכנית אימונים ואיכשהו זה מה שהכי מתאים לך?

אתה יודע מה? אם בא לך להוציא בוכטה של כסף ולהגיע לאותן תוצאות שיכולת להשיג עם למידה והתמדה באימונים ובתזונה אז לך על זה, לי זה בטוח לא ישנה שום דבר.

אז מה,באת כדי להעביר ביקורת על השיטה של ישראלבודי?!
אם כן,אין צורך,כבר העברת.
פשוט תעשה את השיטה שלך ותביא תמונות עוד 5 חודשים לראות איזה התקדמות עשית.

פשוט התחלת עם שאלות לגבי איך השיטה של ישראלבודי והאם היא עובדת.
עברת לזה שיש הרבה ביקורות רעות באינטרנט על השיטה.
ועכשיו הגעת לזה שחבר שלך גוסס?.

מה בהודעה הבאה תירשום?!
חבר של הכלב שלי מת מהשיטה של ישראלבודי?!.

הבנו שאתה לא חובב את השיטה,מכל מיני סיבות שאנו לא יודעים,לפי הכתוב לא רק מביקורות שמצאת באינטרנט.
סבבה,עכשיו תראה לנו את השיטה שלך.
עוד 5 חודשים תעלה תמונות השואה בין היום לבין מה שתהייה.
ותביא את המאמר הזה כדי שניזכר בך.

בהצלחה!

זה מה שהגיבו בישראלבודי על התגובה הזאתXD

זה רק אני או שיש לנו פה טרול חדש?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אם אתה יודע כ"כ הרבה שאתה יודע מה יותר מתאים לך אז למה שבאמת לא תכין לעצמך תפריט ותחסוך לכולנו זמן? מתחיל להימאס מאנשים שבאים בשביל שיעזרו להם ואז מחליטים שהם יודעים הכל.
מה זה חבל על הזמן? כל תפריט היגיוני עם גירעון קלורי בשילוב עם אימונים חכמים ייתן לך תוצאות, מה זה כללי מדי בשבילך? מה אתה תופעת טבע? הבאתי לך גם לינק למדריך שמלמד אותך לתכנן חיטוב בצורה שתתאים לך ספציפית, אלה בדיוק אותם העקרונות שבהם כל אלה שאתה שוקל ללכת אליהם משתמשים, רק שהם דואגים לכיס שלהם ולמכירות התוספים שלהם, צפה לזה שידחפו לך תוספים. כמו שנאמר האנשים שם הם סה"כ מדריכי כושר, הם פשוט יודעים לשווק את עצמם. מה אתה חושב שהם עושים הוקוס פוקס, רושמים לך תפריט ותוכנית אימונים ואיכשהו זה מה שהכי מתאים לך?

אתה יודע מה? אם בא לך להוציא בוכטה של כסף ולהגיע לאותן תוצאות שיכולת להשיג עם למידה והתמדה באימונים ובתזונה אז לך על זה, לי זה בטוח לא ישנה שום דבר.

זה רק אני או שיש לנו פה טרול חדש?

הרחקת לכת עם התגובה שלך.
נכון שאתה לא חייב לי כלום, אבל אני מנסה אם לא שמת לב, כתבתי (רק בזמן האחרון) כבר 3 תפריטים שונים ואני כל הזמן פתוח לביקורות,הסיבה ששאלתי אם הוא יכול להכין לי תפריט היא כי הוא הוא אמר שזה ממש קל(לפחות זה מה שהבנתי מהתגובה),ואין טעם לשלם אז אמרתי שאם לו זה קל אז אם הוא יוכל בבקשה לעזור לי אני אשמח.

חוץ מזה, אני כן מנסה.
תאמין לי שאני מנסה, קראתי הכל לגבי החיטוב לגבי מזה שומנים הורמונים סקוואט דדליפט אני חורש על מאמרים של KILOGRAM ואני לא אשקר באמת מאמרים טובים.
אבל עם זאת אני עדיין לא באמת מצליח להגיע לתפריט טוב,אז כל מה שאני אומר זה:

1.אם אתם יכולים לעזור לי עוד קצת עם התפריטים שכבר בניתי אני אשמח.
2.אם זה באמת קל אז שנייה להכין לי תפריט.
3.להפנות אותי למשהו שעדיין לא קראתי למה עד כה די קראתי הכל כבר.
4.במבט שני התפריט של החיטוב נראה טוב,אבל יש שם דברים שאני לא כלכך אוהב.
5.התפריט באתר גם דורש שאני אקח קפסולות מה שאין לי.

נ.ב
מה הכוונה טרול,מי טרול?

נערך לאחרונה:
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית