הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דברים שעוזרים לכם לשרוד את החיטוב

קולה זירווווווווו, מסטיקים, יותר ירקות, ושימוש יותר נבון באבקת החלבון, כלומר מתכונים מסוימים דלי פחמימה כמו המתכון המצוין שיש באתר לממרח שוקולד ללא פחממה (טחינה גולמית+אבקה+מים) ובעיקר המון כח רצון והתמדה, וכשמגיע לקטוזיס אז כמובן הREFEED המפלצתיים של 700-800 גרם פחמימה ליום זה פשוט הדבר הכי כיף שיש בעולם הזה.

בנוגע לכמיהה למתוק, אתה יכול לקנות כמה רטבים מתוקים של וולדן פארמס, ממליצה על רוטב הפנקייק ורוטב השוקולד, הם הולכים נהדר על לחם/פירכיות, יחד עם חמאת בוטנים או על טחינה גולמית. ממליצה גם על הגלידל/ארטיקים דלי קלוריות

התכוונתי שאם אתה בדל פחמימה תוכל לאכול יותר שומן ועדיין להיות במינוס, ושומן זה טעים 😛

התכוונתי שאם אתה בדל פחמימה תוכל לאכול יותר שומן ועדיין להיות במינוס, ושומן זה טעים 😛
גם פחמימה זה טעים 😃
והבעיה במה שאתה אומר זה שבשומן יש הרבה יותר קלוריות לגרם מפחמימה, לכן בכל מקרה לא תוכל באמת להתפרע עם כמויות שומן.

קילו זירו,אקסל לא סוכר,אבקת חלבון בקפה,חביתה מיכולי מיני סוגים. מסטיק וירקות.😃

מתרגלים.

מה שעוזר לי להתגבר על הצורך הפסיכולוגי לאכול זבל מחוץ לתפריט זו העובדה שבמקדונלדס כותבים כמה קלוריות יש להם במוצרים אז מידי פעם כשנשבר לי מהתפריט אני פשוט אוכל שם ומשלים אם צריך חלבון עם אבקה....
אתה באמת ממליץ לאנשים לאכול מקדונלד'ס כחלק מהתפריט..? בתור ציט לא הייתי ממליץ למישהו לאכול את הקקה הזה, אז בתור חלק מהתפריט...
אני ממליץ לך להטיס את המנהג הזה על טיל.

זה הגאנק פוד היחידי שיש לך הערכה של כמה אכלת כך שאפשר לדעת עד כמה לתקן כשאתה בוחר לחרוג.

ותפסיק עם הקבעון, אפשר גם לעשות דיאטה רק על מקדונלדס ולרזות יופי, אנשים עושים את זה כל הזמן. לדעתי זה עדיף בהרבה מפיצה או שווארמה כשאתה רוצה לזייף...

נערך לאחרונה:
אם הוא התכוון שזה קורה פעם ב.. אז לגיטימי, זה כמו ציט.
אני הבנתי ממנו שהוא פשוט אוכל את זה מדי פעם ומכניס את זה לערכים היומיים שלו..
זה הגאנק פוד היחידי שיש לך הערכה של כמה אכלת כך שאפשר לדעת עד כמה לתקן כשאתה בוחר לחרוג.

ותפסיק עם הקבעון, אפשר גם לעשות דיאטה רק על מקדונלדס ולרזות יופי, אנשים עושים את זה כל הזמן. לדעתי זה עדיף בהרבה מפיצה או שווארמה כשאתה רוצה לזייף...
אני לא מסכים איתך אם אתה חושב שאפשר לרדת יפה מלאכול שווארמות ופיצות בטענה ש״אם אני במאזן קלורי שלילי אני ארד לא משנה מה אני אוכל״.
האוכל הזה מלא בנתרן ושומן טרנס ועוד כל מיני חרא. חיטוב עושים כמו שצריך ואוכלים נקי , מדי פעם להתפנק על משהו טעים זה בסדר.

וגם צובר די הרבה נוזלים
אוקיי אז אתה יכול לרדת באחוז שומן ולא לראות את זה כי תהיה נוזלי, אבל ברגע שתוריד את כמויות הנתרן תוך ימים ספורים זה יורד.
אני מדבר נטו על ההיבט של חיטוב, לא על היבטים בריאותיים אחרים.

אוקיי אז אתה יכול לרדת באחוז שומן ולא לראות את זה כי תהיה נוזלי, אבל ברגע שתוריד את כמויות הנתרן תוך ימים ספורים זה יורד.
אני מדבר נטו על ההיבט של חיטוב, לא על היבטים בריאותיים אחרים.
בסדר אבל אתה רוצה להראות טוב כל הזמן.
ובלי קשר, אתה באמת חושב שאפשר לעשות חיטוב ולאכול פיצות ומקדונלדס וכל החרא הזה?
זה גם לא ריאלי.. בפיצה משפחתית יש איזה 1500 קלוריות, זה יותר מחצי מהתפריט היומי שלך. כל היום לחיות על פיצה אחת זה נשמע סביר?
למה אתה אומר ברו סייאנס? אתה לא יודע שנתרן סופח נוזלים?

למה אתה אומר ברו סייאנס? אתה לא יודע שנתרן סופח נוזלים?
זה מפוצץ בנתרן האוכל הזה.. לא בריא וגם צובר די הרבה נוזלים כשזה בכמויות שנמצאות במאכלים האלה..

........

נכון.
האמת, אני חושב שאם זה ייכנס לערכים אז כן. הבעיה שזה אוכל עתיר קלוריות לרוב שפשוט ישאיר אותך רעב אם תאכל לפי ערכים של גירעון קלורי, לכן "לא משתלם" לאכול את זה בחיטוב.

רגע,רגע,רגע.
לא בריא!?!?!?
@yogevnn
#משטרת הבריאות
נו למה? לא רציתי לתייג אותו בשביל לא להכנס לסוגיה הזאת 😆
אגב לשאלה שתבוא מכיוון יוגב "תגדיר לא בריא", אני חושב שאפשר להגדיר "לא בריא" בתור "משבש את פעולתן התקינה של מערכת אחת או יותר בגוף בשימוש ארוך טווח".
זה הכי טוב שחשבתי עליו, מוזמנים לשפר/לתקן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית