הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דברים שעוזרים לכם לשרוד את החיטוב

סקוואט

משתמש מתחיל
55
5
נק' מוניטין:
5
55
5
שמעו, התרגלתי לאכול כל מה שזז מתי שבא לי. עכשיו ממש קשה לי להתרגל לחיטוב, ברמת אובססיה.

טיפים ? מנהגים ? עצות ? יתקבלו בברכה !

דל פחמימה ולהפציץ שומן. בשר ביצים אגוזים חמאת בוטנים שייקים על חלב ושמנת מתוקה. לטגן הכל עם חמאה. סה"כ יש יתרונות

תחשוב על ה3 כוסיות שילקקו לך את הקוביות בבטן בשיא הקיץ (3 בו זמנית, כן?).
חיטוב בלי להתאמץ.

בת'כלס מה שמחזיק אותי אישית זה בעיקר
מים, עד 5 ליטר ביום טוב שלי
מסטיקים. והרבה
ותעסוקה. אם תשתעמם תיהיה רעב, זה למדתי בדרך הקשה

בת'כלס מה שמחזיק אותי אישית זה בעיקר
מים, עד 5 ליטר ביום טוב שלי
מסטיקים. והרבה
ותעסוקה. אם תשתעמם תיהיה רעב, זה למדתי בדרך הקשה
איך אתם רעבים? אני חודשיים בחיטוב ולא חושב שיצא לי להיות רעב

הרבה כוח רצון ופסיוכלוגיה אישית
מבחינה פרקטית - מצטרף להמלצות על משקאות חמים
אני מאוד אוהב להכין חליטת צמחים (נענע, לואיזה)

בחיטוב לא אמורים להיות רעבים,

להוסיף 2-3 ירקות לכל ארוחה

ויש ארטיקים טעימים מעין גלידקל כאלה שעוזרים בעת צורך למתוק

תה, קפה, הרבה מים, קולה/ספרייט זירו(לא להגזים כמובן), כמות חלבון ושומן גבוהה והרבה כוח רצון. 😃

• פותח/ת השרשור
בחיטוב לא אמורים להיות רעבים,

להוסיף 2-3 ירקות לכל ארוחה

ויש ארטיקים טעימים מעין גלידקל כאלה שעוזרים בעת צורך למתוק

אולי לא הבהרתי את עצמי מספיק טוב, הכמיהה לאוכל(בעיקר מתוקים) לאו דווקא באה כשאני רעב. רוב הזמן אני בכלל לא רעב אבל קשה לי מאוד להניא את עצמי מלאכול שוקולד וכדומה.

אולי לא הבהרתי את עצמי מספיק טוב, הכמיהה לאוכל(בעיקר מתוקים) לאו דווקא באה כשאני רעב. רוב הזמן אני בכלל לא רעב אבל קשה לי מאוד להניא את עצמי מלאכול שוקולד וכדומה.

במקרים כאלה, אפשר לקנח מידי פעם בחטיפי חלבון, גלידקל, תמרים, פנקייק חלבון

צריך להיות יצירתי.

2 כפות טחינה, חצי כוס חלב וסקופ חלבון ויש לך אחלה ממרח מתוק.

או - לקחת כוס זכוכית, לשבור ביצה - להוסיף טיפה חלב, כפית חמאת בוטנים טבעית וסקופ חלבון לערבב הכל להכניס למיקרו לדקה-דקה וחצי ויוצא לך מאפין/לחם ממש נחמד.

בכללי, הרשת מפוצצת בקינוחי חלבון כאלה ואחרים(עוגות, בראוניז, פנקייקים וכו') - אלו דברים שגם עוזרים בחיטוב כשבא לך לגוון ולאכול משהו מתוק. (יצרתיות זה שם המשחק)

מתרגלים.

מה שעוזר לי להתגבר על הצורך הפסיכולוגי לאכול זבל מחוץ לתפריט זו העובדה שבמקדונלדס כותבים כמה קלוריות יש להם במוצרים אז מידי פעם כשנשבר לי מהתפריט אני פשוט אוכל שם ומשלים אם צריך חלבון עם אבקה....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית