עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם הוא לא מדבר על ריסט מאיפה הגייע הריסט לss? ואם אין צורך בריסט אתה אמור להתקדם תמיד בכל שלב בתוכנית גם אם זה במשקלים נצוכים וברגע שלא עובר תוכנית?האמת הסתכלתי עכשיו בספר (יש לי את ה3rd edition הכחול) ובפרק של הProgramming הוא בעיקר מדבר על התקדמות איטית יותר אם מפספסים חזרה או 2 באחד הסטים, (עמודים 304-305) הוא לא הזכיר שם מילה אחת על ריסט אלא בעיקר דיבר על התקדמות איטית יותר במשקלי העבודה (אפילו 2 קילו באימון עם פלטות של קילו בשלב מסוים), משפט המפתח שהוא רשם שם שמדגיש את המניע להתקדם באופן חכם.
אני ארשום כאן משהו שהוא רשם שדי מסכם את הסיבה שה2 עמודים האלה מדברים בעיקר על תכנון נכון של ההתקדמות במשקלי העבודה כדי להמנע מכשלים:
Don't be in a big hurry to find your sticking point early in your training progression. It is always preferable to take smaller jumps and sustain the progress than to take bigger jumps and get stuck early. Getting stuck means missing any of the reps of the prescribed work sets, since the weight cannot be increased until all reps have been done as prescribed.
It is easier to not get stuck than it is to get unstuck.
הפסקה שציטטת לא מדבר על המצב שפותח האשכול מדבר עליו. בפסקה הוא מדבר על מצב שעוד לא הגעת לכשל, ועל תכנון נכון של התקדמות בשביל להימנע מכשל. פותח האשכול (ממה שהבנתי) מדבר על מצב שכן הגעת לכשל, ובפסקה שציטטת וא גם אומר שלא מתקדמים במצב כזה.האמת הסתכלתי עכשיו בספר (יש לי את ה3rd edition הכחול) ובפרק של הProgramming הוא בעיקר מדבר על התקדמות איטית יותר אם מפספסים חזרה או 2 באחד הסטים, (עמודים 304-305) הוא לא הזכיר שם מילה אחת על ריסט אלא בעיקר דיבר על התקדמות איטית יותר במשקלי העבודה (אפילו 2 קילו באימון עם פלטות של קילו בשלב מסוים), משפט המפתח שהוא רשם שם שמדגיש את המניע להתקדם באופן חכם.
אני ארשום כאן משהו שהוא רשם שדי מסכם את הסיבה שה2 עמודים האלה מדברים בעיקר על תכנון נכון של ההתקדמות במשקלי העבודה כדי להמנע מכשלים:
Don't be in a big hurry to find your sticking point early in your training progression. It is always preferable to take smaller jumps and sustain the progress than to take bigger jumps and get stuck early. Getting stuck means missing any of the reps of the prescribed work sets, since the weight cannot be increased until all reps have been done as prescribed.
It is easier to not get stuck than it is to get unstuck.
הוא כן מדבר על ריסט. אני לא זוכר איפה זה ספציפית בספר, אבל אם 3 אימונים רצוף לא הצלחת להרים את המשקל לחזרות הדרושות, תוריד 10-15% באותו תרגיל ומשם תתקדם רגיל, כלומר אם היית מעלה 2.5 קילו באימון אז אחרי הריסט תמשיך לעלות 2.5 קילו באימון.אם הוא לא מדבר על ריסט מאיפה הגייע הריסט לss? ואם אין צורך בריסט אתה אמור להתקדם תמיד בכל שלב בתוכנית גם אם זה במשקלים נצוכים וברגע שלא עובר תוכנית?
ואם אני מתקדם בקילו מאימון לאימון עד אחרי ריסט אני מעלה קילו מאימון לאימון? אקח לי חודשים להגייע למשקל.הפסקה שציטטת לא מדבר על המצב שפותח האשכול מדבר עליו. בפסקה הוא מדבר על מצב שעוד לא הגעת לכשל, ועל תכנון נכון של התקדמות בשביל להימנע מכשל. פותח האשכול (ממה שהבנתי) מדבר על מצב שכן הגעת לכשל, ובפסקה שציטטת וא גם אומר שלא מתקדמים במצב כזה.
הוא כן מדבר על ריסט. אני לא זוכר איפה זה ספציפית בספר, אבל אם 3 אימונים רצוף לא הצלחת להרים את המשקל לחזרות הדרושות, תוריד 10-15% באותו תרגיל ומשם תתקדם רגיל, כלומר אם היית מעלה 2.5 קילו באימון אז אחרי הריסט תמשיך לעלות 2.5 קילו באימון.
השאילו ממני את הספר לכמה ימים אז כרגע הוא לא לידי כדי לבדוק שוב, בprogramming שהוא פרק קצר ודחוס מאוד לא זכור לי שהופיע הריסט דחסו שם מלא נושאים כמו ציוד, למידת הטכניקה, בניית התוכנית, התקדמות במשקלי עבודה, כתיבת לוג ותזונה לא זכור לי שנתקלתי שם בריסטהפסקה שציטטת לא מדבר על המצב שפותח האשכול מדבר עליו. בפסקה הוא מדבר על מצב שעוד לא הגעת לכשל, ועל תכנון נכון של התקדמות בשביל להימנע מכשל. פותח האשכול (ממה שהבנתי) מדבר על מצב שכן הגעת לכשל, ובפסקה שציטטת וא גם אומר שלא מתקדמים במצב כזה.
הוא כן מדבר על ריסט. אני לא זוכר איפה זה ספציפית בספר, אבל אם 3 אימונים רצוף לא הצלחת להרים את המשקל לחזרות הדרושות, תוריד 10-15% באותו תרגיל ומשם תתקדם רגיל, כלומר אם היית מעלה 2.5 קילו באימון אז אחרי הריסט תמשיך לעלות 2.5 קילו באימון.
למה אתה מתקדם בקילו מאימון לאימון בכלל?ואם אני מתקדם בקילו מאימון לאימון עד אחרי ריסט אני מעלה קילו מאימון לאימון? אקח לי חודשים להגייע למשקל.
ד"א הבנת אותי בדיוק.
מאיפה אני יכול לקנות את הספרים של ss והלינארית? אייבי?השאילו ממני את הספר לכמה ימים אז כרגע הוא לא לידי כדי לבדוק שוב, בprogramming שהוא פרק קצר ודחוס מאוד לא זכור לי שהופיע הריסט דחסו שם מלא נושאים כמו ציוד, למידת הטכניקה, בניית התוכנית, התקדמות במשקלי עבודה, כתיבת לוג ותזונה לא זכור לי שנתקלתי שם בריסט
התקדמות המקסימלית שלי כרגע עו ד על קילו בבנץ אני אחרי 2 ריסטים ומעוניין לבצע עוד אחד אחרון ועם התקדמות של קילו זה הדבר היחיד שמאפשר התקדמותלמה אתה מתקדם בקילו מאימון לאימון בכלל?
את Starting Strengh 3rd Edition הזמנתי מAmazon ב2013מאיפה אני יכול לקנות את הספרים של ss והלינארית? אייבי?
אז אחרי ריסט הייתי מציע להתקדם 2-2.5 קילו עד המשקל שבו נתקעת.התקדמות המקסימלית שלי כרגע עו ד על קילו בבנץ אני אחרי 2 ריסטים ומעוניין לבצע עוד אחד אחרון ועם התקדמות של קילו זה הדבר היחיד שמאפשר התקדמות
כמה חלקים יש כולל הלינארית והאם כדאי להזמין את כולם?את Starting Strengh 3rd Edition הזמנתי מAmazon ב2013
הבנתי. ריפטו מדבר על מצב מסוג כזה או שהשאיר את הדבר להחלטת המתאמן?אז אחרי ריסט הייתי מציע להתקדם 2-2.5 קילו עד המשקל שבו נתקעת.
זה לא חלקים זה מהדורות, תקנה את האחרונה אם אתה קונה. הלינארית זה לא קשור ל SS.כמה חלקים יש כולל הלינארית והאם כדאי להזמין את כולם?
לא זכור לי משהו ספציפי על מישהו שמתקדם קילו באימון.הבנתי. ריפטו מדבר על מצב מסוג כזה או שהשאיר את הדבר להחלטת המתאמן?
אם אני קונה את האחרון זה מכספה את כל? מבחינת מהדורות הקודמותזה לא חלקים זה מהדורות, תקנה את האחרונה אם אתה קונה. הלינארית זה לא קשור ל SS.
לא זכור לי משהו ספציפי על מישהו שמתקדם קילו באימון.
כן.אם אני קונה את האחרון זה מכספה את כל? מבחינת מהדורות הקודמות
אני אתן לך דוגמה אם אני צרים בדדליפט 150 קילו מבצע אימון פעם בשבוע והתקדמות משבוע לשבוע 2.5 קילו אם אבצע ריסט הדבר אומר שאני אמור להוריד 10 אחוז שזה יהיה 135 קילו מעכשיו להגייע ל150 אני אבצע קפיצות של 2.5 או 5 קילו ואם 5 קילו אז למה? ודבר נוסף מתי כדאי אם בכלל לבצע ריסט של15 אחוז?זה לא חלקים זה מהדורות, תקנה את האחרונה אם אתה קונה. הלינארית זה לא קשור ל SS.
לא זכור לי משהו ספציפי על מישהו שמתקדם קילו באימון.
אני אתן לך דוגמה אם אני צרים בדדליפט 150 קילו מבצע אימון פעם בשבוע והתקדמות משבוע לשבוע 2.5 קילו אם אבצע ריסט הדבר אומר שאני אמור להוריד 10 אחוז שזה יהיה 135 קילו מעכשיו להגייע ל150 אני אבצע קפיצות של 2.5 או 5 קילו ואם 5 קילו אז למה?
תוריד 10-15% באותו תרגיל ומשם תתקדם רגיל, כלומר אם היית מעלה 2.5 קילו באימון אז אחרי הריסט תמשיך לעלות 2.5 קילו באימון.
אם זה הורדה מ 150 ל 135 נראה לי אפשרי קפיצות של 5 עד שאתה חוזר ל 150אפשר קפיצות של 5 קילו? אם אני עושה קפיצות של 2.5 קילו זה אקח לי חודש וחצי הגיוני? @yujinius