הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יש גיינר איכותי?

Yakov_98

משתמש מתחיל
273
6
נק' מוניטין:
6
273
6
יש גיינר שהוא ממש איכותי הממתיקים שהם באמת טובים, ולא טובים ביחס לגיינר אחר אלא איכותיים מאוד ושהפחממות מאוד טובות.
אני אוכל המון בשר הבעיה שלי היא לא החלבון אלא הקלוריות אני אוכל אורז עם בשר וככה הרבה אבל בקשר לקלוריות אין לי המון במיוחד לעומת מה שאני עושה.
אני מתאמן כושר קרבי(אחריי) וריצות ארוכות(10 שואף ליותר) ועושה עכשיו מתח,שכיבות שמיכה,בטן ורגליים הרוב בשביל שיעשה לי סיבולת וכוח ולא להיות ענק אבל אני צריך לעלות את השריר.
בחיטוב אני עושה בלי בעיה אני פשוט תוכן כמה שאני רוצה(הרבה) ומוריד בריצות אבל במסה אני לא יצליח לעשות את זה כי לעשות ריצה של 12 ק"מ לא יועיל למסה ואני לא מתכנן להוריד את הריצות כי זה חשוב לי.
בקטע של המסה אני רוצה גיינר אבל באמת איכותי שאני יאהב תרכיבים ולא יהיה בספק.
גובה 1.78
משקל 73
גיל 17.5
יש לי עוד שאלה.
מה זה אומר שאני נגיד מזניח שכיבות שמיכה אני רואה שהשתנה אבל פיתאום שאני עושה שכיבות שמיכה אני ממש רואה שפיתאום גדל השריר.
גם היד אני רואה שיפור דיי מהר במבנה של היד קדמית והאמה בזמן מתח וכו' איך זה קורה?
בקשר לקוביות אני לא עושה כמעט אבל מתי שאני עושה, אני עושה 7 דקות ברצף דקה כל תרגיל בלי לעצור(משתדל) הקטע זה שאני בסיים בזה אני מרגיש כאבים בשריר וזה מרגיש שעבדתי חזק אני לא עושה את זה בשביל קוביות אלא בשביל שיהיה לי בטן חזקה כי שנגיד אומרים מצב 2(המדריך) אז שאין כוח הגב תחתון קורס וצריך בטן חזקה שזה לא יקרה והבטן עוזרת משמעותית ובהרבה דברים ביצוב הגוף בתרגילים.
ויום אחרי אני רואה שהשריר בולט הרבה יותר.
סליחה על החפירה

נערך לאחרונה:
את רוב החלק השני לא הבנתי מה אתה שואל, אבל לגבי גיינר באמת איכותי, זה דבר נדיר, בארץ אין

תודה בקשר לדבר השני נגיד אני רואה שהיד הקדמית יום אחרי האימון גדל.

זה בראש שלך או שאתה פשוט קם אחרי יקיצה ואתה יבש ואומר: "ואו גדלתי", השריר לא באמת גדל ביממה ברמות ששמים לב אליהן (תלוי בהרבה משתנים, אבל לאדם הממוצא והלא משתמש).

לגבי הגיינר האיכותי, שמע, גיינר או מתאים לערכים שלך או שלא, תסתכל על הערכים של הגיינר שאתה רוצה לקנות ותבדוק אם הם מתאימים לך לצריכה היומית של הפחמימה, חלבון ושומנים ותכניס לפי הצורך.
אני משתמש ב optimum nutrition mass gainer, אני משתמש בו כשאני במסה כי הערכים שם מתאימים לי, אתה צריך לבדוק מה מתאים לך.

• פותח/ת השרשור
אתה מופתע כאילו שיום אחרי שאימנת אותה, היד הקדמית תפסה נפח?
כן וזה לא הגיוני כי מסה לא עולה ביום.
זה בראש שלך או שאתה פשוט קם אחרי יקיצה ואתה יבש ואומר: "ואו גדלתי", השריר לא באמת גדל ביממה ברמות ששמים לב אליהן (תלוי בהרבה משתנים, אבל לאדם הממוצא והלא משתמש).

לגבי הגיינר האיכותי, שמע, גיינר או מתאים לערכים שלך או שלא, תסתכל על הערכים של הגיינר שאתה רוצה לקנות ותבדוק אם הם מתאימים לך לצריכה היומית של הפחמימה, חלבון ושומנים ותכניס לפי הצורך.
אני משתמש ב optimum nutrition mass gainer, אני משתמש בו כשאני במסה כי הערכים שם מתאימים לי, אתה צריך לבדוק מה מתאים לך.
תודה אבל בקשר לשריר זה באמת נראה לי ככה ואני יודע שזה מוזר אבל זה לא גודל תוך שנייה כל הזמן אלא רק אם אני מזניח וחוזר.

יש בעיה בקשר לרכיבים אני לא יודע אנגלית ולא מוצא את הרכיבים בעברית

נפח לא מקבלים ביום, אבל יש קצת נפח מים של השריר אחרי אימון שלו, משהו שנעלם אחרי כמה ימים ללא פעילות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית