הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ AB חוות דעת

Weighted

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
A- חזה, יד אחורית, כתפיים
B- גב, רגליים, יד קדמית

A-חזה- לחיצת חזה 3X8, לחיצת חזה בשיפוע עליון עם דאמבלים 3X10, קרוסאובר בכבלים 3X12
יד אחורית- פשיטת מרפקים כנגד פולי עליון 3X12, פשיטת מרפק בדאמבל 3X8
כתפיים- מיליטרי פרס 3X8, הרחקת כתפיים 2X12, כפיפת כתף עם דאמבל בעמידה 2X10

B-גב- מתח 3XMAX, משיכת פולי עליון 3X8, חתירה במכונה כלפי פנים 3X10
רגליים- סקוואט 3X6, דדליפט 3X5, לג פרס 4X8
יד קדמית- כפיפת מרפקים עם מוט בכיסא כומר 3X10, כפיפת מרפק בישיבה עם דאמבל 3X8

אני מעדיף חמישיות בתרגילי הבסיס. את דעתי לגבי הנפח מכירים, אז נשים את זה בצד.
מעבר לזה - תחליף את הסדר של החזה בשיפוע חיובי והקרוס-כאבל, זה יעזור למשקלי העבודה של החזה בשיפוע (אין עבודת טרייספס רצופה).
עדיף להעביר את הכתפיים לאימון B אם אפשר, מאותה הסיבה. אם לא אפשרי - שים אותן לפני יד אחורית.
גב - אין היגיון לשים פולי אחרי מתח, זה תרגיל כמעט זהה (רק פחות טוב). תנסה אולי לערבב תרגילי רגליים וגב, שלא יהיה רצף של תרגילים דומים.
ובאופן כללי, יד קדמית ואחורית - מספיק 2-3 סטים לכל חלק, אין שום היגיון או סיבה לעשות 3 סטים בתרגיל אחד ואז 3 סטים בתרגיל אחר. העבודה של השריר היא זהה תמיד.

• פותח/ת השרשור
מעבר לזה - תחליף את הסדר של החזה בשיפוע חיובי והקרוס-כאבל, זה יעזור למשקלי העבודה של החזה בשיפוע (אין עבודת טרייספס רצופה).
עדיף להעביר את הכתפיים לאימון B אם אפשר, מאותה הסיבה. אם לא אפשרי - שים אותן לפני יד אחורית.
גב - אין היגיון לשים פולי אחרי מתח, זה תרגיל כמעט זהה (רק פחות טוב). תנסה אולי לערבב תרגילי רגליים וגב, שלא יהיה רצף של תרגילים דומים.
ובאופן כללי, יד קדמית ואחורית - מספיק 2-3 סטים לכל חלק, אין שום היגיון או סיבה לעשות 3 סטים בתרגיל אחד ואז 3 סטים בתרגיל אחר. העבודה של השריר היא זהה תמיד.
אז לשלב תרגיל גב בוריאציה שונה אחרי המתח?, ולגבי היד קידמית והאחורית לא הבנתי למה הכוונה הכוונה לראשים השונים בשריר?

אני לא מכיר את דעתך לגבי נפח אפשר ?

אז לשלב תרגיל גב בוריאציה שונה אחרי המתח?
אתה יכול להחליף את הפולי העליון במשהו יותר יעיל כמו חתירה בדאמבל (מסור), וגם את החתירה במכונה הייתי מחליף (נניח בפול אובר בדאמבל), אבל מה שאני התכוונתי זה לערבב בין התרגילים באימון, כך שיהיה למשל סקוואט ואחריו מתח ואחריו לג פרס ואחריו מסור. בסוף תעשה דדליפט (אגב הייתי מוותר על הלג פרס שלא נותן כלום לעומת הסקוואט פרט להתשה שתפגע בדדליפט).
אני לא מכיר את דעתך לגבי נפח אפשר ?
😃 אתה כנראה היחיד בפורום. זה לא המקום, אבל תעשה חיפוש קצר ותראה כמה אני מאמין ב-FBW נמוכות נפח וגבוהות עצימות, ולא בפיצולים הנפוחים והפחות יעילים לדעתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית