ההבדל שאדם כזה לרוב יסביר בראיון את השנים החסרות ומי שהשתמט מסיבות פחות ראויות יסתיר את זה.ישלי חבר שהיה לו חשש לשבץ מוחי לפני הצבא בצו ראשון הרופאה החליטה להביא לו 21
אז אתה לא תגייס אותו לחברה שלך שתהיה מגייס כי הוא לא עשה צבא?
אתה אדם חשוך
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ההבדל שאדם כזה לרוב יסביר בראיון את השנים החסרות ומי שהשתמט מסיבות פחות ראויות יסתיר את זה.ישלי חבר שהיה לו חשש לשבץ מוחי לפני הצבא בצו ראשון הרופאה החליטה להביא לו 21
אתה אדם חשוך
אדם אפלישלי חבר שהיה לו חשש לשבץ מוחי לפני הצבא בצו ראשון הרופאה החליטה להביא לו 21
אתה אדם חשוך
ההבדל שאדם כזה לרוב יסביר בראיון את השנים החסרות ומי שהשתמט מסיבות פחות ראויות יסתיר את זה.
אם מישהו יכול לעקם את הפציעה שלו מהכדורגל בגיל 8 לפציעה חמורה שבגללה הוא חייב להשתחרר על 21, גם גודלין יכול להחליט שלא בא לו משתמט בעסק שלו בטענה שהוא לא מתאים, לא?@Bariah פתאום לא מפריע לך שיש פה מישהו שרוצה לעבור על החוק? 😆
אבל הבגרות באזרחות, אחי..
ישלי חבר שהיה לו חשש לשבץ מוחי לפני הצבא בצו ראשון הרופאה החליטה להביא לו 21
אתה אדם חשוך
כמובן שזה עשיית כסף, במידה ויהיה רק מועמד אחד כנראה לא יהיה ברירה. אבל לרוב זה לא המצב ולכן אפשר לבחור. ואני יעדיף מישהוא בעל שרות צבאי/לאומי מאשר ללא.כל אלה שאומרים שלא היו לוקחים לעבודה אנשים שלא עשו צבא, אני לא יודע באיזה חברות ראיינתם. בחברות שאני ראיינתי בהן המטרה המרכזית הייתה עשיית כסף, לא אכיפה של ערכים פוליטיים/ציוניים. סוגיית השירות הצבאי פשוט לא הייתה רלוונטית במקרה שלמועמד יש כישורים מתאימים (אלא אם כן הוא צבר את הידע והניסיון בצבא, כמובן).
וואו, עקיפה של חוק.. ממש התקדמת מאז התגובה הקודמת.אם מישהו יכול לעקם את הפציעה שלו מהכדורגל בגיל 8 לפציעה חמורה שבגללה הוא חייב להשתחרר על 21, גם גודלין יכול להחליט שלא בא לו משתמט בעסק שלו בטענה שהוא לא מתאים, לא?
יפה אבל על התשומת לב 🤣
אה, פתאום זה לא בסדר לעבור על חוקים?וואו, עקיפה של חוק.. ממש התקדמת מאז התגובה הקודמת.
לא, טמבל. אני דווקא מעודדת אותך לחשוב בפתיחות לגבי משמעותם של חוקים..אה, פתאום זה לא בסדר לעבור על חוקים?
או שמותר לעבור רק על חוקים שלא מתאימים לך? 🤩
יכול להיות שהם באמת לא עברו על החוק (פשוט לא עמדו בקריטריונים לגיוס).אנשים שהשתמטו (ועברו על חוק) יתבכיינו אם לא יקבלו אותם לעבודה בגלל זה ויגידו שגם המעסיק עובר על החוק, למרות שזה די מטופש, בהתחשב בעובדה שהוא לא העסיק אותם בדיוק מאותה סיבה.
חוץ מזה, קראת לי טמבל ונעלבתי, אז אני לא מדבר איתך יותר
ואני יעדיף מישהוא בעל שרות צבאי/לאומי מאשר ללא.
אני לא ישאל על פרופיל שואלים על שירות צבאי. שאלו אותי הרבה פעמים. פעם אחת אפילו שאלו מה אני עושה במילואים ושהסברתי שאני לא קרבי במילואים ראיתי שהמראיין התאכזב מזה (היה ראיון אחרון אם מנהל בכיר שזה ראיון שלישי מקצועי).ואיך תגיע למידע הזה?
אסור לשאול על פרופיל צבאי אלא אם זה מתקשר באופן ישיר לתפקיד.
ובמידה ושאלת ולא קיבלת לעבודה, גם אם לטענתך מסיבה אחרת, אתה חושף את החברה שלך לתביעות.
זכותו של מעסיק לא להעסיק עובד מכל סיבה שהיא.אני לא מבין מה כל כך קשה לך להכיל.
חוק הוא חוק ויש הרבה דרכים להתנגד לו, אבל לעבור עליו זו עדיין עבירה על החוק.
אנשים שהשתמטו (ועברו על חוק) יתבכיינו אם לא יקבלו אותם לעבודה בגלל זה ויגידו שגם המעסיק עובר על החוק, למרות שזה די מטופש, בהתחשב בעובדה שהוא לא העסיק אותם בדיוק מאותה סיבה.
אם הם לא נענשו, למה שהוא יענש?
חוץ מזה, קראת לי טמבל ונעלבתי, אז אני לא מדבר איתך יותר 😭
אני לא ישאל על פרופיל שואלים על שירות צבאי
שאלו מה אני עושה במילואים
ותביעה במקרים כאלו לא תביא כלום. יכול להיות אפילו שזה יפגע בך יותר בסוף.
אתה טועה, מותר לשאול על הצבא. זאת שאלה לגיטימית. מרואיין לא חייב לענות אליה. וכן לשאול על פרופיל אסור אבל אין בזה צורך.אסור לשאול.
אסור לשאול.
נחמד שאתה אומר שתביעה לא תביא לך כלום, גם אם נפגעות לך זכויות בתחומים אחרים אתה יכול להגיד שתביעות לא יעזרו לך.
בדיוק בגלל אנשים כמוך קיימים חוקים. חוק שיוויון הזדמנויות בעבודה קיים בשביל שגם אנשים שלא עשו צבא מסיבות רפואיות (חברה שלי חולת כרון, אתה לא תעסיק אותה?) יוכלו להתקבל למקומות.
וכמו שאמרת, אתה שמת לב שעשו לך על זה פרצוף, ואם למראיין יש ראש כמו שלך הוא יכול גם לא לקבל אותך בגלל זה. מספיק שתתלונן על זה ששאלו אותך על שירות צבאי/מילואים/פרופיל ולא התקבלת, יש לך עילה לתביעה.
אתה טועה, מותר לשאול על הצבא. זאת שאלה לגיטימית.
אף פעם לא שמעתי על תביעה.
הראיון לא מוקלט אין לך שום דרך להוכיח בבית משפט שעניתה על שאלה מקצועית נכון