הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רוצה לרדת באחוזי שומן ולהתחטב אבל בלי להוריד במשקל

• פותח/ת השרשור ItsMe
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
מעולה אבל למה 5 פעמים בשבוע?
זה הרבה?
איזה אימונים את עושה?
ועם משקולות כאלה יהיה לך קשה מאוד להתקדם
אני עושה אימון אחד שהוא לרגליים וישבן
ואימון שני שהוא לבטן ולידיים
ובעיקרון אסור לי אפילו משקולות כמעט, בטח לא 4 ק''ג שניים זה המקסימום

כן, את מגיעה למצב שהגוף שלך לא מתאושש מאימון לאימון ואת פשוט מעמיסה עליו שלא לצורך.

אני עושה אימון אחד שהוא לרגליים וישבן
ואימון שני שהוא לבטן ולידיים
ובעיקרון אסור לי אפילו משקולות כמעט, בטח לא 4 ק''ג שניים זה המקסימום

אוקיי והאימון הזה נעשה בבית ? בחדר כושר ?

כתפיים ? גב ? חזה ? לאיפה השרירים הללו נעלמו ?

ולמה אסור לך ? לא ממש הבנתי...

• פותח/ת השרשור
כן, את מגיעה למצב שהגוף שלך לא מתאושש מאימון לאימון ואת פשוט מעמיסה עליו שלא לצורך.

אוקיי והאימון הזה נעשה בבית ? בחדר כושר ?

כתפיים ? גב ? חזה ? לאיפה השרירים הללו נעלמו ?

ולמה אסור לך ? לא ממש הבנתי...
זה בבית, אני לא ממש מבינה בכל העניין הזה ואין לי שום עזרה מקצועית.
ואני גם לא בטוחה במה שרשמתי כששאלת לאיזה שרירים האימונים שאני עושה.
אני לא יודעת אם יש עוד שרירים שאני כן מאמנת אותם בלי לדעת.
ואסור לי בגלל בעיה בריאותית וסיפור ממש ארוך.
אם תצטרך אני אפרט.

מאוד בעייתי לעשות אימונים בבית מהסיבה שיש חוסר גדול מאוד בציוד ובגלל זה - זה מונע ממך מלהתקדם.

בגלל זה לרוב אנחנו תמיד מייעצים להירשם למכון כושר, אלא אם יש אנשים שיש להם אקסטרה כסף ומוכנים לבנות מכון בביתם.

רצוי שתרשמי את אותה סיבה כדי שנוכל לעזור לך.

• פותח/ת השרשור
מאוד בעייתי לעשות אימונים בבית מהסיבה שיש חוסר גדול מאוד בציוד ובגלל זה - זה מונע ממך מלהתקדם.

בגלל זה לרוב אנחנו תמיד מייעצים להירשם למכון כושר, אלא אם יש אנשים שיש להם אקסטרה כסף ומוכנים לבנות מכון בביתם.

רצוי שתרשמי את אותה סיבה כדי שנוכל לעזור לך.
מרדים לי להירשם רק ביוני, ואני מן הסתם לא מתכוונת לחכות עד אז
ולא לעשות שום ספורט מינימלי כלשהו בבית.

ההורים שלך רוצים לסמוך עלייך. באמת שעד יוני זה לא כזה נורא לעשות קצת חיים ושינוי מחשבתי. תאמיני לי שזה כיף להרגיש שמותר להסיר מעצמיך כבלים. תהני מזה. וביוני תתחילי. זו לפחות דעתי. וגם אני הייתי שם

• פותח/ת השרשור
ההורים שלך רוצים לסמוך עלייך. באמת שעד יוני זה לא כזה נורא לעשות קצת חיים ושינוי מחשבתי. תאמיני לי שזה כיף להרגיש שמותר להסיר מעצמיך כבלים. תהני מזה. וביוני תתחילי. זו לפחות דעתי. וגם אני הייתי שם
אבל הגוף שלי משמין בקלות, גם אם לא אעשה ספורט ואוכל בריא בכל זאת

בשלב שאת נמצאת בו את יכולה להתקדם יפה מאוד גם מאימונים בבית. חשוב שתהיה לך הדרכה. תשאלי את ההורים אם הם ירשו לך לקבל הדרכה מקצועית בבית. תוכלי לבנות תכנית בעזרת מדריכה/ך ולשלב אימונים פרטיים בבית.
חשוב לי להדגיש שהמטרה של אימונים אלה צריכה להיות בניית שריר ולא שריפת קלוריות!
את צריכה להשקיע בלבנות את הגוף שלך ולא בלפרק עוד ממעט השריר שיש.
אל תפחדי לעלות במשקל. חייבת להיות עליה במשקל כדי להעלות מסת שריר.

מי שאמר לך שאם תעלי במסה אז כביכול תתחטבי התכוון לכך ש % שומן בגוף הוא יחס בין מסת השריר לבין השומן בגוף.
הדבר שאמרו לך היה אפשרי אם היית יכולה להעלות את מסת השריר מבלי להיכנס למאזן קלורי חיובי אבל זה בלתי אפשרי..

אבל.. למשל אני שוקל 95 והגובה שלי 1.81 ועל פי הרפואה אני הרבה מעל למשקל שמומלץ לגובה שלי אבל זה פשוט לא רלוונטי לגבי כי לי יש הרבה מסת שריר בגוף.
אותו דבר לגבייך, לך אסור לרדת מתחת למשקל מסוים מבחינה בריאותית אבל את יכולה קודם להעלות מסת שריר ואז יהיה לך את המרווח נשימה על מנת לרדת בשומן (מה שכרגע מהווה בעיה)
אבל הדבר הזה לוקח מלא זמן ובטוח שלא יקרה השנה.. במיוחד לבחורה.

Back
למעלה תחתית