הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Sabo deadlift shoes

Reflector

משתמש מתחיל
10
1
נק' מוניטין:
1
10
1
למישהו יש ניסיון אישי עם הנעל הזאת?
או יכול להמליץ על נעל אחרת לדדליפט בלבד (לא אולסטאר ולא סליפרס)

הי
תוכל בבקשה לומר, מה ההתרשמות שלך מהנעליים לאורך זמן (משני הדגמים שאמרת שיש לך)? מבחינת המידה (כמו מידת נעליים רגילה, אן גדול/קטן יותר, והאם התרחבו עם הזמן? וכמה זמן לוקח המשלוח מהאתר powermens?
תודה מראש וסליחה על ההקפצה.

הי
תוכל בבקשה לומר, מה ההתרשמות שלך מהנעליים לאורך זמן (משני הדגמים שאמרת שיש לך)? מבחינת המידה (כמו מידת נעליים רגילה, אן גדול/קטן יותר, והאם התרחבו עם הזמן? וכמה זמן לוקח המשלוח מהאתר powermens?
תודה מראש וסליחה על ההקפצה.

בדיוק התחלתי להתאמן איתן (עם סאבו דדליפט) אז הייתי חייב להתערב ולהתרברב.
תזמיני מידה פחות ממה שאת נועלת בדרך כלל (כמו אולסטאר, מידות גדולות).
מרגישים שיפור מהניתוק הראשון, הנעל שטוחה ברמה שמרגישים את הרצפה, האחיזה שלה מצויינת ומאיביי זה גם לא רע להזמין (שבועיים מרוסיה).
מאד מרוצה.

בדיוק התחלתי להתאמן איתן (עם סאבו דדליפט) אז הייתי חייב להתערב ולהתרברב.
תזמיני מידה פחות ממה שאת נועלת בדרך כלל (כמו אולסטאר, מידות גדולות).
מרגישים שיפור מהניתוק הראשון, הנעל שטוחה ברמה שמרגישים את הרצפה, האחיזה שלה מצויינת ומאיביי זה גם לא רע להזמין (שבועיים מרוסיה).
מאד מרוצה.
תודה!
אני דווקא צריכה את הנעליים עם העקב המוגבה (עוד לא החלטתי, powerlift, gym, girevoy). לפי טבלת המידות שיש שם באתר, לפי מדידת אורך כף הרגל, המידה המומלצת זה דווקא מידה יותר מהמידה הרגילה שלי.. אבל כבר כמה אנשים כתבו פה בפורום שצריך מידה פחות.

נערך לאחרונה:
תודה!
אני דווקא צריכה את הנעליים עם העקב המוגבה (עוד לא החלטתי, powerlift, gym, girevoy). לפי טבלת המידות שיש שם באתר, לפי מדידת אורך כף הרגל, המידה המומלצת זה דווקא מידה יותר מהמידה הרגילה שלי.. אבל כבר כמה אנשים כתבו פה בפורום שצריך מידה פחות.
לגבי הדדליפט מה שDDT ענה, חוץ מהמידה, לקחתי מידה 45 (המידה שלי רוב הנעליים) וזה יושב טוב.
לגבי POWERLIFT פשוט אין לי עם מה להשוות, היו לי נעליים שטוחות, ואז במשך כמה חודשים היו לי נעלי ליפטינג ממש ישנות וגדולות עליי ב 3 מידות ככה שהסאבו מרגישות לי מעולה ביחס אליהן 😃 סה"כ מאוד נוח לי ומרגיש יציב בסקוואט וגם בפרס.
לגבי מידה לקחתי מידה 45 גם כאן והן יושבות טוב. לא מרגיש שהתרחבו. המשלוח לקח שבועיים- שלושה אם אני זוכר נכון. לפי המעקב אחרי החבילה, אחרי שבוע החבילה היתה כבר בארץ ומתל אביב למעלות לקח לה להגיע יותר זמן מאשר מרוסיה לתל אביב.

לגבי הדדליפט מה שDDT ענה, חוץ מהמידה, לקחתי מידה 45 (המידה שלי רוב הנעליים) וזה יושב טוב.
לגבי POWERLIFT פשוט אין לי עם מה להשוות, היו לי נעליים שטוחות, ואז במשך כמה חודשים היו לי נעלי ליפטינג ממש ישנות וגדולות עליי ב 3 מידות ככה שהסאבו מרגישות לי מעולה ביחס אליהן 😃 סה"כ מאוד נוח לי ומרגיש יציב בסקוואט וגם בפרס.
לגבי מידה לקחתי מידה 45 גם כאן והן יושבות טוב. לא מרגיש שהתרחבו. המשלוח לקח שבועיים- שלושה אם אני זוכר נכון. לפי המעקב אחרי החבילה, אחרי שבוע החבילה היתה כבר בארץ ומתל אביב למעלות לקח לה להגיע יותר זמן מאשר מרוסיה לתל אביב.

מוזר, אני בדרך כלל 45 ובסאבו 44 יושב מעולה.
אבל תכלס ברוב הנעליים אפשר להחליק מידה יותר/מידה פחות וזה לא יהיה כזה נורא, יכול גם להיות שאתה רגיל ללכת עם קצת ספייס ואני לא...
תודה!

אני לא חושב שכדאי לך לקחת מידה יותר...
בכל הביקורות שראיתי באינטרנט אנשים אמרו לקחת מידה פחות וחלק אמרו אותה מידה.

למישהו יש ניסיון אישי עם הנעל הזאת?
או יכול להמליץ על נעל אחרת לדדליפט בלבד (לא אולסטאר ולא סליפרס)
אני מדדלפט עם נאנו 4.0 של ריבוק, שטוחה ולא מחליקה.
מתקשה להבין את תרבות הגדג'טים שאני רואה פה בתגובות.

מה ההבדל בין ה 4.0 לבין 5.0?
לא יודע כי אין לי 5.0 אבל אני כן יכול להגיד לך שלא כולם מרוצים ממנה בניגוד ל4.0 שעליה לא שמעתי תלונות.

WTF
איך אתה מידה 45?
אני 42 🫤

לגביי ה SABO? דווקא נראית אחלה נעל ממה שיצא לי לראות
הפואנטה היא שחוץ מנעליים שטוחות ונעלי הרמת משקולות אין צורך בעוד קישוטים לאימון.
חגורה ומגנזיום לכל היותר.

הפואנטה היא שחוץ מנעליים שטוחות ונעלי הרמת משקולות אין צורך בעוד קישוטים לאימון.
חגורה ומגנזיום לכל היותר.
לפי מה שראיתי באשכול, דיברו פה רק על נעליים שטוחות (דדליפט או סליפרס) ונעלי הרמת משקולות (כל יתר הדגמים).

לפי מה שראיתי באשכול, דיברו פה רק על נעליים שטוחות (דדליפט או סליפרס) ונעלי הרמת משקולות (כל יתר הדגמים).
רק שאין שום צורך בשום נעל מיוחדת לדדליפט. שטוחה ולא מחליקה - יש מליון כאלה.
אין צורך להזמין במיוחד מחו"ל ואם הייתי קורא תמים שקורא את השרשור הזה הייתי מנחש שלכל אחד פה יש מינימום 300 דדליפט לפי הצורך המיוחד בנעליים לדדליפט.

רק שאין שום צורך בשום נעל מיוחדת לדדליפט. שטוחה ולא מחליקה - יש מליון כאלה.
אין צורך להזמין במיוחד מחו"ל ואם הייתי קורא תמים שקורא את השרשור הזה הייתי מנחש שלכל אחד פה יש מינימום 300 דדליפט לפי הצורך המיוחד בנעליים לדדליפט.
העניין שהנעל שמדברים עליה כאן עולה פחות מ 150 ש"ח כולל משלוח, אם קונים נעל שטוחה במיוחד לאימונים אז היא יותר זולה מאולסטאר.

יצא לי למדוד מידה פחות מהמידה הרגילה שלי, וזה יושב צפוף מאד אבל לא לוחץ. התלבטתי קצת והחלטתי להזמין אותה (דגם SABO Winner), כי נעל אמורה לשבת טוב ולא בחופשיות, ואני מניחה שתתרחב קצת כי היא מעור אמיתי.
אז אני מצטרפת למועדון SABO. 😃

יצא לי למדוד מידה פחות מהמידה הרגילה שלי, וזה יושב צפוף מאד אבל לא לוחץ. התלבטתי קצת והחלטתי להזמין אותה (דגם SABO Winner), כי נעל אמורה לשבת טוב ולא בחופשיות, ואני מניחה שתתרחב קצת כי היא מעור אמיתי.
אז אני מצטרפת למועדון SABO. 😃

let the gainz begin

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית