הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם הבעיה שלי עם הכתף חמורה?

• פותח/ת השרשור yos321
  • פורסם בתאריך

yos321

משתמש מתחיל
33
2
נק' מוניטין:
2
33
2
מה קורה חבר'ה?
אני מתאמן כבר 10 חודשים ולאחרונה אחרי תרגילים מסויימים בעיקר בנץ' פרס הרגשתי מדי פעם טיפה כאב עמום וחלש באזור כתף ימין וקצת למטה לזרוע שעבר אחרי חצי דקה..
אני מתאר לעצמי שזה קשור למה שאני חווה עכשיו עם הכתף שלי כי קמתי בבוקר לפני שבוע וחצי עם כאב שהלך והתגבר במהלך היום וביום שלמחרת כבר היה לי די כואב להרים את יד ימין לצידי הגוף באזור גובה הכתף... (אבל יכולתי עדיין לעשות את זה) הכאב עבר אחרי בערך 4 ימים אבל אני עכשיו שבוע וחצי אחרי ועדיין ישנו כאב ממש ממש קטן בתנועות מהירות של הכתף אז אני לא יכול להגיד שזה עבר לגמריי... יש לציין שמאז שקמתי בבוקר עם הכאב הפסקתי לגמריי עם האימונים ועד עכשיו נתתי לכתף לנוח. מה יש לי לדעתכם? האם זה נשמע חמור? וכמה זמן לחכות עד שיהיה מומלץ לחזור להתאמן? מישהו היום די הפחיד אותי ואמר שדפקתי תכתף לתמיד וכאבים תמיד ישארו... כמו מה זה נשמע?
בא לי למות תעזרו ליייי

כמובן שאף אחד לא יוכל לענות לך דרך הפורום מה בדיוק יש לך, אבל מה שמשנה בעיקר זה איך אתה מרגיש ומה המגבלות שלך ולפי זה אפשר להמליץ לגבי המשך/הפסקת אימון.
חשוב שמישהו יבדוק את טכניקת הבנץ פרס שלך היות ומנח לא נכון של הגוף יכול לגרום לגירוי של גידי הכתף!
לאחר שתוודא שהטכניקה טובה חזור להתאמן במשקלים נמוכים ותוודא שאין כאב עד שתעלה בהדרגה למשקלים שאליהם אתה מורגל.
אם תיווכח שהכאבים חוזרים שווה להתייעץ עם פיזיותרפיסט לבדיקה וטיפול.
אל תקשיב להפחדות שונות ומשונות, כל עוד אתה תהיה עירני ותדאג לא לעבוד עם כאב הכול יהיה בסדר...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית