נק' מוניטין:
0
- 44
- 0
אני מתחיל תהליך של חיטוב ורציתי לגעת איזה סוג אימון של אירובי יהיה הכי יעיל ע"מ לשרוף שומן?
בן 18 מטר 70 בערך 17% שומן
בן 18 מטר 70 בערך 17% שומן
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם אני בעל סיבולת לב ריאה מאוד גרועה, כמה זמן צריך לבצע את מה שציינת כאן (3 פעמים בשבוע) עד שאוכל להתחיל לרוץ מרחקים ולעלות בהדרגה? 2K 5K וכו'.אם מדובר על מי שלא יכול לרוץ ברציפות. הייתי ממליץ על 60 דקות הליכה נמרצת ו 30 דקות הליכה מהירה לפני שמתחילים לרוץ
אתה שוב פעם הולך לכיוון לא נכון. השאלה היתה - לא לשפר יכולת ליב ריאה, או כושר גופני. לא על הכנה לריצות ארוכות...דיברנו על שריפת שומן.אינטרוולים!
כל מה שרשום זה חארטה(במילה יפה) מניסיון עליי!
אני לא הייתי יכול לרוץ בנורמלי בכלל הייתי רואה אותי עושה ריצה 3 ק"מ ב20 דקות חבר שלי אימן אותי באינטרוולים ואחר כך התחלתי להיות טוב בריצות.
האינטרוולים הם הבסיס לריצות ארוכות כי שאתה תרוץ 2 ק"מ בקושי תנסה להתקדם ככה ל5 ק"מ אתה תהיה במצב גרוע אבל שתרוץ בקושי 2 ק"מ תעשה אינטרוולים פעמיים בשבוע באופן מושקע מאוד(עלייה הדרגתית) חודש וחצי ברצף שיהיה כ12 אימונים מה8 אימונים תעשה תמיד 3 ק"מ יום אחר וככה אתה תגיע ל5 ק"מ באופן יפה ותסיים בלי להיות שפוך מסכן.
האינטרוולים מה שעזרו לי להגיע לריצות ארוכות ולא ההפך זה אפילו עזר לי להגיע ל3 ק"מ ב15 דקות ושמחתי מאוד שזה קרה.
אני זוכר איזה מסכן הייתי באיטרוולים אבל זה מה שמחזק את השרירים ועוזר לסיבולת לב ריאה לריצות ארוכות.
כמה הכי הרבה ק"מ אתה יכול לרוץ ובאיזה קצב תגיד אפילו תקצב הכי גרועה שלךאם אני בעל סיבולת לב ריאה מאוד גרועה, כמה זמן צריך לבצע את מה שציינת כאן (3 פעמים בשבוע) עד שאוכל להתחיל לרוץ מרחקים ולעלות בהדרגה? 2K 5K וכו'.
הליכות מהירות(כ7 קמ"ש) או אינטרוולים.אתה שוב פעם הולך לכיוון לא נכון. השאלה היתה - לא לשפר יכולת ליב ריאה, או כושר גופני. לא על הכנה לריצות ארוכות...דיברנו על שריפת שומן.
כשתגיע למשך הזמן שציינתי, זה הזמן להתחיל לשלב ריצה. אימון לדוגמא יהיה, 10 דקות הליכה מהירה. 5 סטים של דקה ריצה וארבע דקות הליכה (סה"כ 25 דקות) ואז לעלות את מספר הסטים ואח"כ גם להעלות את משך הריצה ולצמצם את זמן ההליכהאם אני בעל סיבולת לב ריאה מאוד גרועה, כמה זמן צריך לבצע את מה שציינת כאן (3 פעמים בשבוע) עד שאוכל להתחיל לרוץ מרחקים ולעלות בהדרגה? 2K 5K וכו'.
@Yakov_98אינטרוולים!
אני לא הייתי יכול לרוץ בנורמלי בכלל הייתי רואה אותי עושה ריצה 3 ק"מ ב20 דקות חבר שלי אימן אותי באינטרוולים ואחר כך התחלתי להיות טוב בריצות.
האינטרוולים הם הבסיס לריצות ארוכות כי שאתה תרוץ 2 ק"מ בקושי תנסה להתקדם ככה ל5 ק"מ אתה תהיה במצב גרוע אבל שתרוץ בקושי 2 ק"מ תעשה אינטרוולים פעמיים בשבוע באופן מושקע מאוד(עלייה הדרגתית) חודש וחצי ברצף שיהיה כ12 אימונים מה8 אימונים תעשה תמיד 3 ק"מ יום אחר וככה אתה תגיע ל5 ק"מ באופן יפה ותסיים בלי להיות שפוך מסכן.
האינטרוולים מה שעזרו לי להגיע לריצות ארוכות ולא ההפך זה אפילו עזר לי להגיע ל3 ק"מ ב15 דקות ושמחתי מאוד שזה קרה.
אני זוכר איזה מסכן הייתי באיטרוולים אבל זה מה שמחזק את השרירים ועוזר לסיבולת לב ריאה לריצות ארוכות.
יש גם ילדים בני 16-17 עושים פחות מ12 דקות בערך.כשתגיע למשך הזמן שציינתי, זה הזמן להתחיל לשלב ריצה. אימון לדוגמא יהיה, 10 דקות הליכה מהירה. 5 סטים של דקה ריצה וארבע דקות הליכה (סה"כ 25 דקות) ואז לעלות את מספר הסטים ואח"כ גם להעלות את משך הריצה ולצמצם את זמן ההליכה
@Yakov_98
אתה מאוד טועה בתיאוריה שלך.
כהערה 15 דקות ל 3 ק"מ זה זמן בינוני מאוד. בחור בן 18 שמתאמן אמור לרוץ יותר מהר מ 12 דקות
זה שהצלחת לא הופך את מה שכתבת לנכוןאינטרוולים!
באימון של איטרוולים הרגשתי תמיד גוסס אבל זה מה שעזר וזה שמישהו רושם פה A,B,C לא אומר שזה A,B,C(בלי לזלזל) כל אחד מתאים משהו אחר.זה שהצלחת לא הופך את מה שכתבת לנכון
מבלי להשתחצן הידע שלי באימונים אירוביים גדול בהרבה מהידע שלך.באימון של איטרוולים הרגשתי תמיד גוסס אבל זה מה שעזר וזה שמישהו רושם פה A,B,C לא אומר שזה A,B,C(בלי לזלזל) כל אחד מתאים משהו אחר.
לי זה עזר מאוד האינטרוולים והליכות מהירות זה מתיש וזה פשוט סיוט.
גרעון שלילי