הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע איזה סוג אימון ארובי הכי יעיל לשריפת שומן

evyatar yosef

משתמש מתחיל
44
0
נק' מוניטין:
0
44
0
אני מתחיל תהליך של חיטוב ורציתי לגעת איזה סוג אימון של אירובי יהיה הכי יעיל ע"מ לשרוף שומן?
בן 18 מטר 70 בערך 17% שומן

אם מדובר על מי שלא יכול לרוץ ברציפות. הייתי ממליץ על 60 דקות הליכה נמרצת ו 30 דקות הליכה מהירה לפני שמתחילים לרוץ
אם אני בעל סיבולת לב ריאה מאוד גרועה, כמה זמן צריך לבצע את מה שציינת כאן (3 פעמים בשבוע) עד שאוכל להתחיל לרוץ מרחקים ולעלות בהדרגה? 2K 5K וכו'.

אינטרוולים!

כל מה שרשום זה חארטה(במילה יפה) מניסיון עליי!
אני לא הייתי יכול לרוץ בנורמלי בכלל הייתי רואה אותי עושה ריצה 3 ק"מ ב20 דקות חבר שלי אימן אותי באינטרוולים ואחר כך התחלתי להיות טוב בריצות.
האינטרוולים הם הבסיס לריצות ארוכות כי שאתה תרוץ 2 ק"מ בקושי תנסה להתקדם ככה ל5 ק"מ אתה תהיה במצב גרוע אבל שתרוץ בקושי 2 ק"מ תעשה אינטרוולים פעמיים בשבוע באופן מושקע מאוד(עלייה הדרגתית) חודש וחצי ברצף שיהיה כ12 אימונים מה8 אימונים תעשה תמיד 3 ק"מ יום אחר וככה אתה תגיע ל5 ק"מ באופן יפה ותסיים בלי להיות שפוך מסכן.
האינטרוולים מה שעזרו לי להגיע לריצות ארוכות ולא ההפך זה אפילו עזר לי להגיע ל3 ק"מ ב15 דקות ושמחתי מאוד שזה קרה.
אני זוכר איזה מסכן הייתי באיטרוולים אבל זה מה שמחזק את השרירים ועוזר לסיבולת לב ריאה לריצות ארוכות.
אתה שוב פעם הולך לכיוון לא נכון. השאלה היתה - לא לשפר יכולת ליב ריאה, או כושר גופני. לא על הכנה לריצות ארוכות...דיברנו על שריפת שומן.

אם אני בעל סיבולת לב ריאה מאוד גרועה, כמה זמן צריך לבצע את מה שציינת כאן (3 פעמים בשבוע) עד שאוכל להתחיל לרוץ מרחקים ולעלות בהדרגה? 2K 5K וכו'.
כמה הכי הרבה ק"מ אתה יכול לרוץ ובאיזה קצב תגיד אפילו תקצב הכי גרועה שלך
אתה שוב פעם הולך לכיוון לא נכון. השאלה היתה - לא לשפר יכולת ליב ריאה, או כושר גופני. לא על הכנה לריצות ארוכות...דיברנו על שריפת שומן.
הליכות מהירות(כ7 קמ"ש) או אינטרוולים.
בהליכות למתוח תרגליים.
אני העיקר עושה ריצות שונא תדברים האלה מה מוריד ומה לא העיקר להנות מהריצה או הליכה.

כשתגיע למשך הזמן שציינתי, זה הזמן להתחיל לשלב ריצה. אימון לדוגמא יהיה, 10 דקות הליכה מהירה. 5 סטים של דקה ריצה וארבע דקות הליכה (סה"כ 25 דקות) ואז לעלות את מספר הסטים ואח"כ גם להעלות את משך הריצה ולצמצם את זמן ההליכה
אינטרוולים!

אני לא הייתי יכול לרוץ בנורמלי בכלל הייתי רואה אותי עושה ריצה 3 ק"מ ב20 דקות חבר שלי אימן אותי באינטרוולים ואחר כך התחלתי להיות טוב בריצות.
האינטרוולים הם הבסיס לריצות ארוכות כי שאתה תרוץ 2 ק"מ בקושי תנסה להתקדם ככה ל5 ק"מ אתה תהיה במצב גרוע אבל שתרוץ בקושי 2 ק"מ תעשה אינטרוולים פעמיים בשבוע באופן מושקע מאוד(עלייה הדרגתית) חודש וחצי ברצף שיהיה כ12 אימונים מה8 אימונים תעשה תמיד 3 ק"מ יום אחר וככה אתה תגיע ל5 ק"מ באופן יפה ותסיים בלי להיות שפוך מסכן.
האינטרוולים מה שעזרו לי להגיע לריצות ארוכות ולא ההפך זה אפילו עזר לי להגיע ל3 ק"מ ב15 דקות ושמחתי מאוד שזה קרה.
אני זוכר איזה מסכן הייתי באיטרוולים אבל זה מה שמחזק את השרירים ועוזר לסיבולת לב ריאה לריצות ארוכות.
@Yakov_98
אתה מאוד טועה בתיאוריה שלך.
כהערה 15 דקות ל 3 ק"מ זה זמן בינוני מאוד. בחור בן 18 שמתאמן אמור לרוץ יותר מהר מ 12 דקות

כשתגיע למשך הזמן שציינתי, זה הזמן להתחיל לשלב ריצה. אימון לדוגמא יהיה, 10 דקות הליכה מהירה. 5 סטים של דקה ריצה וארבע דקות הליכה (סה"כ 25 דקות) ואז לעלות את מספר הסטים ואח"כ גם להעלות את משך הריצה ולצמצם את זמן ההליכה

@Yakov_98
אתה מאוד טועה בתיאוריה שלך.
כהערה 15 דקות ל 3 ק"מ זה זמן בינוני מאוד. בחור בן 18 שמתאמן אמור לרוץ יותר מהר מ 12 דקות
יש גם ילדים בני 16-17 עושים פחות מ12 דקות בערך.
אני לא יודע מה הכי מהיר שלי ב3 ק"מ ומה שאמרתי זה היה דוגמה שמ3 ק"מ 20 דקות והייתי מתנשף מת וגמור הצלחתי לרוץ 3 ק"מ כאילו כלום ב15 דקות אולי 16 ועשיתי אימוני כוח לרגליים אחרי.
הכי הרבה רצתי 12 ק"מ פעם ראשונה בשעה ו10 דקות והלך לי חלק ושמחתי לא שרצתי 12 ק"מ אלא שהיה לי טוב שלא עצרתי כמו מת אלא כאילו כלום ומאז אני לא רץ כמעט כי נהיה לי סדק בעצם הזנב מסוס אבל אני בטוח שאם לא היה סדק הייתי מתאמן חזק ל21 ק"מ.
הקטע של הריצות זה לא קשור לגיל אלא לסן אדם עצמו יש אנשים בגיל 20 שלא מזיזים תתחת ויש בגיל 50 שעושים ריצה במרתון.

אינטרוולים!

זה שהצלחת לא הופך את מה שכתבת לנכון

זה שהצלחת לא הופך את מה שכתבת לנכון
באימון של איטרוולים הרגשתי תמיד גוסס אבל זה מה שעזר וזה שמישהו רושם פה A,B,C לא אומר שזה A,B,C(בלי לזלזל) כל אחד מתאים משהו אחר.
לי זה עזר מאוד האינטרוולים והליכות מהירות זה מתיש וזה פשוט סיוט.

באימון של איטרוולים הרגשתי תמיד גוסס אבל זה מה שעזר וזה שמישהו רושם פה A,B,C לא אומר שזה A,B,C(בלי לזלזל) כל אחד מתאים משהו אחר.
לי זה עזר מאוד האינטרוולים והליכות מהירות זה מתיש וזה פשוט סיוט.
מבלי להשתחצן הידע שלי באימונים אירוביים גדול בהרבה מהידע שלך.
אני שוב מסביר כי על מנת לבנות כושר אירובי הבסיס הוא קודם יכולת ריצה ברצף.
העובדה שהשתפרת מ 20 דקות ל 3000 ל 15 דקות ל 3000 בעזרת אינטרוולים לא אומרת הרבה ואני די בטוח שאם היית משתמש בתוכנית שכתבתי ומופיעה בפורטל היית משתפר יותר

אירובי לא יעזור לך לשרוף שומן,סהכ הוא יגדיל לך את הגרעון הקלורי.
אירובי כן חשוב והוא יעזור לסיבולת לב ריאה שלך,בכל פעימה הלב יזריק יותר דם וכך הוא יעבוד פחות ותתעייף פחות.
מה שיקבע בסופו של דבר זה אך ורק הגרעון הקלורי.כמובן ששינה להתאוששות טובה ואימונים עצימים עם נפח נמוך (תשאף לשמור על המשקלי עבודה שלך)
בהצלחה תותח!

אני אישית התנסתי בספרינטים, קפיצות בחבל ואופניים וממש ראיתי בעיניים שלי תוך חודש איך הדבר עושה פלאים לגוף (כמובן בשילוב עם תזונה נכונה) מה שטוב כאן הוא שאתה ממשיך לשרוף גם לאחר האימון אז אימונים כאלה + אימוני משקולות אתה הופך למשרפת קלוריות 24/7 גם בזמן האימון וגם אחריו וזה נותן לך זכות לאכול יותר. צנחתי מ 16% ל 12% בערך תוך חודש עד חודש וחצי גג. (לדעתי זה סבבה לגמרי בלי להשתמש בכל מיני קלנים למיניהם) אבל בשביל להצליח לעמוד בזה אתה חייב להיות כבר מראש בכושר מצויין. (או שזה יכניס אותך לכושר מצויין בכל מקרה זה מומלץ)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית