הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע איזה סוג אימון ארובי הכי יעיל לשריפת שומן

evyatar yosef

משתמש מתחיל
44
0
נק' מוניטין:
0
44
0
אני מתחיל תהליך של חיטוב ורציתי לגעת איזה סוג אימון של אירובי יהיה הכי יעיל ע"מ לשרוף שומן?
בן 18 מטר 70 בערך 17% שומן

הכוונה שלי היא איך אפשר בנוסף לגירעון הקלורי להגביר את שריפת השומן?
ריצה היא הכי יעילה, אם תצליח לשלב בהדרגה שעתיים ריצה בשבוע מחולקות ל 3 אימונים זה יהיה מצוין.
כמובן שמתחילים בהדרגה

רק קח בחשבון שספירנט או ריצה בכלל ירוקנו בהתחלה מאיפה שקל לגוף לקחת.. משריר.. פעילות פחות עצימה תפגע הרבה פחות בשריר.

רק קח בחשבון שספירנט או ריצה בכלל ירוקנו בהתחלה מאיפה שקל לגוף לקחת.. משריר.. פעילות פחות עצימה תפגע הרבה פחות בשריר.
דווקא לקחת משריר זה לא בידיוק מאיפה שקל לגוף לקחת, זה ממש לא מאגר אנרגיה מועדף
וספרינטים לא פוגעים כמעט, אם בכלל, בשריר (כמובן אם אתה לא מגזים)

אני מתחיל תהליך של חיטוב ורציתי לגעת איזה סוג אימון של אירובי יהיה הכי יעיל ע"מ לשרוף שומן?
בן 18 מטר 70 בערך 17% שומן
גירעון קלורי, כמו שנאמר כבר.
בנוסף ריצה ב 75-85% מהדופק המירבי שלך.
ולא ריצות ארוכות.

ריצות ארוכות כל אחד יכול לפרש אחרת.
לחלק מהמתאמנים 2000 מטר כבר ריצה ארוכה.

לכל תומכי האינטרוולים.
כדי לבצע אינטרוולים בצורה טובה צריך להיות בסיס אירובי. לפני שמישהו מסוגל לרוץ 45 דקות רצופות במהירות 10 קמ׳ש ולרוץ 5 ק"מ ב 25 דקות
אימון אינטרוולים הוא כמעט בזבוז זמן עם הרבה סיכוי לפציעות.

אם מדובר על מי שלא יכול לרוץ ברציפות. הייתי ממליץ על 60 דקות הליכה נמרצת ו 30 דקות הליכה מהירה לפני שמתחילים לרוץ

לא משנה סוג האירובי אלא משנה הדופק שאתה מגיע אליו,
לבן אדם בגילך הייתי ממליץ על אירובי 30 דקות בדופק של 135-140

גירעון קלורי, כמו שנאמר כבר.
בנוסף ריצה ב 75-85% מהדופק המירבי שלך.

ריצות ארוכות כל אחד יכול לפרש אחרת.
לחלק מהמתאמנים 2000 מטר כבר ריצה ארוכה.
צודק כל אחד לפי הרמה שלו.
בשבילי ריצות ארוכות זה 10 ק"מ

מה זאת הליכה נמרצת? איזה קצב בערך?
הליכה נמרצת זה מעל 6 קמ"ש, אנשים גבוהים יצטרכו מהירות גבוהה יותר.
לא משנה סוג האירובי אלא משנה הדופק שאתה מגיע אליו,
לבן אדם בגילך הייתי ממליץ על אירובי 30 דקות בדופק של 135-140
אין סיבה שבחור בן 18 יגביל את עצמו לדופק כל כך נמוך. בדופק 160-170 הוא יכסה יותר מרחק בטכניקת ריצה טובה יותר וישרוף יותר קלוריות

מצוין כדי שישאר הכושר אסבל אני אומר ספרינטים כי זה הכי טוב.

הנושא פה - מה יותר טוב בשביל שריפת שומן
לכל תומכי האינטרוולים.
כדי לבצע אינטרוולים בצורה טובה צריך להיות בסיס אירובי. לפני שמישהו מסוגל לרוץ 45 דקות רצופות במהירות 10 קמ׳ש ולרוץ 5 ק"מ ב 25 דקות
אימון אינטרוולים הוא כמעט בזבוז זמן עם הרבה סיכוי לפציעות.

אם מדובר על מי שלא יכול לרוץ ברציפות. הייתי ממליץ על 60 דקות הליכה נמרצת ו 30 דקות הליכה מהירה לפני שמתחילים לרוץ
כאן נאמר מעולה בנדון...

אינטרוולים!

כאן נאמר מעולה בנדון...
כל מה שרשום זה חארטה(במילה יפה) מניסיון עליי!
אני לא הייתי יכול לרוץ בנורמלי בכלל הייתי רואה אותי עושה ריצה 3 ק"מ ב20 דקות חבר שלי אימן אותי באינטרוולים ואחר כך התחלתי להיות טוב בריצות.
האינטרוולים הם הבסיס לריצות ארוכות כי שאתה תרוץ 2 ק"מ בקושי תנסה להתקדם ככה ל5 ק"מ אתה תהיה במצב גרוע אבל שתרוץ בקושי 2 ק"מ תעשה אינטרוולים פעמיים בשבוע באופן מושקע מאוד(עלייה הדרגתית) חודש וחצי ברצף שיהיה כ12 אימונים מה8 אימונים תעשה תמיד 3 ק"מ יום אחר וככה אתה תגיע ל5 ק"מ באופן יפה ותסיים בלי להיות שפוך מסכן.
האינטרוולים מה שעזרו לי להגיע לריצות ארוכות ולא ההפך זה אפילו עזר לי להגיע ל3 ק"מ ב15 דקות ושמחתי מאוד שזה קרה.
אני זוכר איזה מסכן הייתי באיטרוולים אבל זה מה שמחזק את השרירים ועוזר לסיבולת לב ריאה לריצות ארוכות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית