נק' מוניטין:
0
- 44
- 0
אני מתחיל תהליך של חיטוב ורציתי לגעת איזה סוג אימון של אירובי יהיה הכי יעיל ע"מ לשרוף שומן?
בן 18 מטר 70 בערך 17% שומן
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ריצה היא הכי יעילה, אם תצליח לשלב בהדרגה שעתיים ריצה בשבוע מחולקות ל 3 אימונים זה יהיה מצוין.הכוונה שלי היא איך אפשר בנוסף לגירעון הקלורי להגביר את שריפת השומן?
דווקא לקחת משריר זה לא בידיוק מאיפה שקל לגוף לקחת, זה ממש לא מאגר אנרגיה מועדףרק קח בחשבון שספירנט או ריצה בכלל ירוקנו בהתחלה מאיפה שקל לגוף לקחת.. משריר.. פעילות פחות עצימה תפגע הרבה פחות בשריר.
גירעון קלורי, כמו שנאמר כבר.אני מתחיל תהליך של חיטוב ורציתי לגעת איזה סוג אימון של אירובי יהיה הכי יעיל ע"מ לשרוף שומן?
ולא ריצות ארוכות.
מה זאת הליכה נמרצת? איזה קצב בערך?אם מדובר על מי שלא יכול לרוץ ברציפות. הייתי ממליץ על 60 דקות הליכה נמרצת ו 30 דקות הליכה מהירה לפני שמתחילים לרוץ
צודק כל אחד לפי הרמה שלו.גירעון קלורי, כמו שנאמר כבר.
בנוסף ריצה ב 75-85% מהדופק המירבי שלך.
ריצות ארוכות כל אחד יכול לפרש אחרת.
לחלק מהמתאמנים 2000 מטר כבר ריצה ארוכה.
אז 6-7 ק״מ יהיה בסדר.בשבילי ריצות ארוכות זה 10 ק"מ
הליכה נמרצת זה מעל 6 קמ"ש, אנשים גבוהים יצטרכו מהירות גבוהה יותר.מה זאת הליכה נמרצת? איזה קצב בערך?
אין סיבה שבחור בן 18 יגביל את עצמו לדופק כל כך נמוך. בדופק 160-170 הוא יכסה יותר מרחק בטכניקת ריצה טובה יותר וישרוף יותר קלוריותלא משנה סוג האירובי אלא משנה הדופק שאתה מגיע אליו,
לבן אדם בגילך הייתי ממליץ על אירובי 30 דקות בדופק של 135-140
זה תלוי ברמה.אז 6-7 ק״מ יהיה בסדר.
הוא אמר ש 10 ק״מ בשבילו- ריצה ארוכה. אז הסגתי מסקנה ש 6-7 יהיה סביר.זה תלוי ברמה.
יש אנשים שהשיא שלהם 7 ק"מ אז ריצה של 3 ק"מ יהיה טוב.
מצוין כדי שישאר הכושר אסבל אני אומר ספרינטים כי זה הכי טוב.הוא אמר ש 10 ק״מ בשבילו- ריצה ארוכה. אז הסגתי מסקנה ש 6-7 יהיה סביר.
מצוין כדי שישאר הכושר אסבל אני אומר ספרינטים כי זה הכי טוב.
כאן נאמר מעולה בנדון...לכל תומכי האינטרוולים.
כדי לבצע אינטרוולים בצורה טובה צריך להיות בסיס אירובי. לפני שמישהו מסוגל לרוץ 45 דקות רצופות במהירות 10 קמ׳ש ולרוץ 5 ק"מ ב 25 דקות
אימון אינטרוולים הוא כמעט בזבוז זמן עם הרבה סיכוי לפציעות.
אם מדובר על מי שלא יכול לרוץ ברציפות. הייתי ממליץ על 60 דקות הליכה נמרצת ו 30 דקות הליכה מהירה לפני שמתחילים לרוץ
אינטרוולים!הנושא פה - מה יותר טוב בשביל שריפת שומן
כל מה שרשום זה חארטה(במילה יפה) מניסיון עליי!הנושא פה - מה יותר טוב בשביל שריפת שומן
כאן נאמר מעולה בנדון...