הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר קניית סקופ יחיד של אבקת חלבון

• פותח/ת השרשור Gwinky
  • פורסם בתאריך

Gwinky

משתמש מתחיל
58
9
נק' מוניטין:
17
58
9
האם יש חנות בארץ או אפילו מקום להזמין מחו''ל סקופים יחידים של אבקות חלבון שונות? קניתי אבקת חלבון של סופר אפקט ב300 שקל ומסתבר שאני כנראה אלרגי לאחד מהרכיבים(ישר אחרי השתייה מתפתח גירוד רציני בגרון, לאחר חצי שעה בערך מקיא המון והעיניים הופכות לאדומות, מתעטש גם הרבה...) . מעניין אותי לדעת אם זה רק החלבון הספציפי הזה או שמא גם חלבונים אחרים לא ישראלים דווקא יביאו לאותה תגובה. לא מעוניין לבזבז עוד כמה מאות שקלים על חלבון שאני לא יכול לצרוך, מישהו מכיר דרך לקנות סקופ יחיד ואז אם לא תהיה אלרגיה אקנה כמות גדולה ממנו?

תודה מראש לעוזרים.

ידועה לך איזו אלרגיה לאחד המרכיבים שם?
בכל מקרה אני לא יודע מה הולך בארץ, אבל אני יודע שלרוב החברות הגדולות יש דוגמיות שאתה יכול לקנות, וזה מגיע בשקיות של מנה

• פותח/ת השרשור
ידועה לך איזו אלרגיה לאחד המרכיבים שם?
בכל מקרה אני לא יודע מה הולך בארץ, אבל אני יודע שלרוב החברות הגדולות יש דוגמיות שאתה יכול לקנות, וזה מגיע בשקיות של מנה

הרכיבים הם: חלבון מי גבינה מרוכז, קפה נמס, מתחלב(לציטין), חומרי טעם וריח, ממתיקים(E952, E955, E954), מונע התגיישות(E551).
מי גבינה בטוח לא, קפה נמס כנראה שלא?(שותה קפה רגיל בלי בעיה), לציטין הבנתי שיש בסויה אז גם לא, אז נשאר רק חומרי טעם ריח, ממתיקים והמונע התגיישות. כנראה צריך לחפש חברה ששמה ממתיקים אחרים.

תנסה את החברה
Pure Product Australia
הם משתמשים בממתיקים טבעיים בלבד (סטיביה) והם גם איזולייט.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
תנסה את החברה
Pure Product Australia
הם משתמשים בממתיקים טבעיים בלבד (סטיביה) והם גם איזולייט.

מה זאת אומרת Isolate? אני לא מבין כל כך בדברים האלה. זה עדיין חלבון מי גבינה 100% ? איזה טעם שלהם מומלץ אגב? יש משלוחים בחינם לארץ?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אם יש לך אלרגיות מהסוג הזה אז הייתי מציע לך לעשות אבחון ולגלות בדיוק למה יש לך אלרגיה שתדע להבא בכללי ואז תוכל גם להחליט איזו אבקה מותר לך לצרוך כי לטעום אלף סוגים ולחכות לתגובות אלרגיות זה לא נשמע לי כמו פתרון טוב.
אתה גם יכול לנסות אבקה על בסיס סויה.

כמו זה שמעלי אמר, מציע לך ללכת לבדוק לאיזה רכיב בדיוק יש לך אלרגיה..
מה שאתה עושה נשמע כמו לזרוק קוביות
שהבריאות שלך על הפרק

• פותח/ת השרשור
אם יש לך אלרגיות מהסוג הזה אז הייתי מציע לך לעשות אבחון ולגלות בדיוק למה יש לך אלרגיה שתדע להבא בכללי ואז תוכל גם להחליט איזו אבקה מותר לך לצרוך כי לטעום אלף סוגים ולחכות לתגובות אלרגיות זה לא נשמע לי כמו פתרון טוב.
אתה גם יכול לנסות אבקה על בסיס סויה.

כמו זה שמעלי אמר, מציע לך ללכת לבדוק לאיזה רכיב בדיוק יש לך אלרגיה..
מה שאתה עושה נשמע כמו לזרוק קוביות
שהבריאות שלך על הפרק

איך בודקים דבר כזה? ללכת לרופא משפחה? או שצריך מישהו מיוחד? אני לא אלרגי לשום אוכל מוצק ויכול לאכול הכל רק משהו ששמו באבקה גורם לזה.

איך בודקים דבר כזה? ללכת לרופא משפחה? או שצריך מישהו מיוחד? אני לא אלרגי לשום אוכל מוצק ויכול לאכול הכל רק משהו ששמו באבקה גורם לזה.

משהו ששמו באבקה יכול להיות משהו ששמים בכל מיני דברים.. אני גם לא חושב ששמים שם דברים מוזרים זה בסך הכל חלבון מיובש עם קצת תוספות בכמות לא משמעותית (בגלל זה גם לא כזה משנה איזה חלבון אתה משתמש בשורה תחתונה + - הכל אותו דבר)
הייתי פונה לרופא משפחה ומסביר לו שהייתה לך תגובה אלרגית למשהו שאכלת ואתה רוצה הפנייה לרופא המתאים ומשם יפנו אותך לאבחונים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית