הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סיימתי תוכנית כוח , מה עכשיו ?

• פותח/ת השרשור 1tay
  • פורסם בתאריך

1tay

משתמש מתחיל
299
86
נק' מוניטין:
194
299
86
סיימתי תוכנית כוח לא כל כך אהבתי אותה כי היא הייתה FBW והרגשתי שהיא קצת מידי בשבילי אז אני רוצה להתקדם למשהו יותר רציני..
איזה תוכנית הייתם ממליצים אחרי סיום תוכנית שדומה לSS ? אני רוצה איזהשהי חלוקה נגיד AB או Upper/Lower אבל אין לי כל כך מושג איזה כדאי לי אז מה אתם הייתם ממליצים ?
תודה לעוזרים

אני בן 17 גובה 188 משקל 87.3
סקוואט - 145 LBS
באנצ' - 140 LBS
דדליפט - 135 LBS
אנחנו לא בארה"ב תרשום בקילו.

בכל מקרה זה משקלים ממש נמוכים לגובה/משקל שלך. במיוחד כאשר הבנץ שלך יותר גבוהה מהדדליפט.

איך אתה מגדיר תוכנית רצינית ?

• פותח/ת השרשור
אנחנו לא בארה"ב תרשום בקילו.

בכל מקרה זה משקלים ממש נמוכים לגובה/משקל שלך. במיוחד כאשר הבנץ שלך יותר גבוהה מהדדליפט.

איך אתה מגדיר תוכנית רצינית ?
העיקר לפורום קוראים LBS ;)
לא יודע התוכנית הקודמת הייתה קצרה מידי לטעמי עם רק תרגיל אחד לחזה ואחד לגב בכל אימון ואני מחפש יותר מזה
יש לך איזה תוכנית שאתה ממליץ מהדברים שכתבתי למעלה ?

העיקר לפורום קוראים LBS ;)
לא יודע התוכנית הקודמת הייתה קצרה מידי לטעמי עם רק תרגיל אחד לחזה ואחד לגב בכל אימון ואני מחפש יותר מזה
זה כי אתה מרים 60 קילו. @Matty ביום של דדליפט מקים אוהל בחדר כושר.

ברגע שיהיה לך משקל שבאמת יהיה מאתגר בשבילך תאמין לי אחרי סקוואט תרצה לזחול הביתה.

• פותח/ת השרשור
זה כי אתה מרים 60 קילו. @Matty ביום של דדליפט מקים אוהל בחדר כושר.

ברגע שיהיה לך משקל שבאמת יהיה מאתגר בשבילך תאמין לי אחרי סקוואט תרצה לזחול הביתה.
בסדר אחי אני לא דואג לזה המשקל יעלה גם ככה ... אני רוצה AB או UPPER/LOWER איזה היית ממליץ וכמה תרגילים מכל שריר ?

אני ממליץ להמשיך בתכנית כוח ולעשות אותה כמו שצריך כי משקלי עבודה של 60 קילו זה לא נקרא "סיימתי את התכנית" ואם ככה אתה מתאמן אז שום תכנית לא תתן לך תוצאות. גודלין צודק, זה נראה לך לא רציני כי אתה מרים משקל נמוך, כשתתחזק תראה שזה מספיק בהחלט.

• פותח/ת השרשור
תשובה פשוטה, מה לעשות כשסיימת תוכנית כוח? עוד תוכנית כוח
אני ממליץ להמשיך בתכנית כוח ולעשות אותה כמו שצריך כי משקלי עבודה של 60 קילו זה לא נקרא "סיימתי את התכנית" ואם ככה אתה מתאמן אז שום תכנית לא תתן לך תוצאות. גודלין צודק, זה נראה לך לא רציני כי אתה מרים משקל נמוך, כשתתחזק תראה שזה מספיק בהחלט.
אני לא מבין מה הבעיה עם משקל נמוך ... מן הסתם הוא יעלה לאט יותר מתוכנית כוח אבל למה אני לא יכול להתחיל היפותרפיה וכל זה לדעתי זה הרבה יותר אפקטיבי ואני כן מתקדם מספיק עשיתי את התוכנית כוח הזאת 4 חודש ויש לי ידע בתרגילים המורכבים אז מה הבעיה ?

כי זה בכלל לא יעיל לפמפם הרבה סטים וחזרות עם משקלי עבודה כאלה, זו הבעיה במשקל נמוך. אגב בתכנית כוח גודלים גם במסה, אם היה לך ספק.
עשיתי את התוכנית כוח הזאת 4 חודש
אני לא יודע בדיוק מה התכנית, אבל ב 4 חודש היית אמור להרים הרבה יותר ממה שאתה מרים, כלומר לא עשית את התכנית טוב, מה שמרמז שגם תכנית אחרת אתה עלול לעשות לא טוב (מבחינת אימונים, תזונה או כל דבר קשור).
היפותרפיה
וזה היפרטרופיה

אני לא מבין מה הבעיה עם משקל נמוך ... מן הסתם הוא יעלה לאט יותר מתוכנית כוח אבל למה אני לא יכול להתחיל היפותרפיה וכל זה לדעתי זה הרבה יותר אפקטיבי ואני כן מתקדם מספיק עשיתי את התוכנית כוח הזאת 4 חודש ויש לי ידע בתרגילים המורכבים אז מה הבעיה ?
אם הייתה נקבה בת 37 אז המשקלים שהגעתה אליהם ב 4 חודש היו טובים, אתה זכר בן 17 שהסקוואט/דדליפט שלו אחרי 4 חודש אימונים עדיין נמוכים ממשקל הגוף שלו. אני לא יודע מה עשיתה במשך 4 חודש אבל מה שבטוח לא התאמנתה, וכאשר ממליצים לך אתה ממשיך להתוגנן ? תמשיך להרים 60 קילו זה בטוח יותר אפקטיבי מלהרים 120.

משרשמת 4 חודשים זה נראה שסתם שרפת את הזמן בחדר כושר.
אני אישית ממליץ לך לקרוא ולשנן את התוכנית SS ב"קילוגרם" איך לעלות משקלים,תרגילי עזר וכאלה ואם תתמיד כמו שצריך תראה איך אתה עולה במשקלים כמו שצריך.
מה שקרה לך ב4 חודשים אתה התייאשת כי אתה לא רואה שיפור במשקלים שזה מוריד תחשק.
אתה יכול לעבור לAB אבל זה לא יועיל לך כמו שהתוכנית כוח לא תרמה לך.
עם הlbs שלך היה הkg זה היה טוב אבל זה לא kg.
שתשקיע בSS כמו שצריך תראה שאתה עוקף את ה100 קילו בסקוואט אחרי חודשיים-3.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית