הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מכשיר tens להקלה על כאבים

Sharondv

משתמש מתחיל
45
1
נק' מוניטין:
1
45
1
שלום רב,

אני סובל מכאבים בברכיים לאחר ריצה ממושכת וחריגה (בעבר שאלתי בפורום על דרכי טיפול/ריפוי). נאמר לי כי נוצרה דלקת בגיד ונכון להיום, כשלושה חודשים לאחר התחלת הכאבים, הם עדיין לא פסקו.

אם אני מבצע עיסוי עצמי של הברכיים, יש הקלה מיידית בכאב (עיסוי בלי משחה).

יש למישהי ניסיון עם מכשיר tens, אשר להבנתי מבצע עיסוי להקלה על כאבים?

תודה.

מכשיר טנס עשוי להקל על כאבים אך מנסיוני אינו מהווה תחליף בלעדי לשיקום מפציעה. שיקום מתאים צריך לכלול מתיחות/חיזוק שרירים ועוד.. וכמובן הפחתת עומס זמנית מהפעילות המכאיבה. ממליץ לפניה לפיזיותרפיסט על מנת לקבל הדרכה מסודרת
תרגיש טוב !

שלום רב,

אני סובל מכאבים בברכיים לאחר ריצה ממושכת וחריגה (בעבר שאלתי בפורום על דרכי טיפול/ריפוי). נאמר לי כי נוצרה דלקת בגיד ונכון להיום, כשלושה חודשים לאחר התחלת הכאבים, הם עדיין לא פסקו.

אם אני מבצע עיסוי עצמי של הברכיים, יש הקלה מיידית בכאב (עיסוי בלי משחה).

יש למישהי ניסיון עם מכשיר tens, אשר להבנתי מבצע עיסוי להקלה על כאבים?

תודה.

TENS אינו מבצע "עיסוי".
המכשיר משתמש בגירוי חשמלי בעוצמה נמוכה על מנת לדכא את הכאב.
זה לא תמיד יעיל , וכדאי שיבוא יחד עם טיפול פיזיותרפי.

• פותח/ת השרשור
בהמשך לשאלות על מכשיר tens, הגיע המכשיר. אם יש לי כאבים בברכיים, היכן בדיוק כדאי לחבר את האלקטרודות ולכמה פעמים ביום/בשבוע ?

תודה.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה.

מבחינת עוצמת האותות, יש לכוון על עוצמה נמוכה, בינונית או בלתי נסבלת ?

נערך לאחרונה:
תודה רבה.

מבחינת עוצמת האותות, יש לכוון על עוצמה נמוכה, בינונית או בלתי נסבלת ?

מכיוון שישנה הסתגלות לגירוי החשמלי , אתה אמור להגביר את העוצמה בהדרגה כל כמה דק. הרעיון הוא שתרגיש את זה "חזק" יותר מאשר את תחושת הכאב.

אני מתנצל, אך איני מבין מה הכוונה "חזק יותר מאשר את תחושת הכאב".

אתה משתמש במכשיר על מנת להתגבר על כאב , לא? לכן ראוי שעוצמתו תהיה מורגשת יותר מאשר תחושת הכאב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית