הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איסור דדליפט במכון?

• פותח/ת השרשור
בהר הצופים יש את לרנר,
בגבעת רם נמצא קוסל, תסביר לי איפה בדיוק אתה מתאמן כדי שאני יוכל לעזור לך.

אני אישית בלרנר עשיתי דדליפט כשהתאמנתי שם ולא אמרו לי כלום, מעבר לזה תמיד זכור לי שאנשים עושים שם דדליפט לכן אולי התבלבלת והתכוונת למרכז קוסל בגבעת רם, ששם כבר שמעתי מכמה אנשים על רמה נמוכה של המאמנים.

בכל אופן, אם אתה מתאמן בהר הצופים, תוכל להרשם לפסגת זאב, מקום יותר קטן, אבל תוכל לעשות דדליפט בחופשיות, אני אישית מתאמן שם.

אם אתה בגבעת רם, תוכל להרשם לחדר כושר בבינייני האומה ששם המדריכים, @the Raccoon , דודי, ועידן מאשרים דדליפט כמה שידוע לי 😃

כן התכוונתי ללרנר. ואני כרגע גר בפסגה 😃

נערך לאחרונה:
במקרה של הדדליפט אין מנוס מלעבור חדר כושר (מניסיון שלי ושל הרבה אחרים כאן במהלך השנים) אך תתעודד ידידי, יש דברים גרועים יותר.
לפני שבוע אחת המאמנות צרחה עליי שאני אידיוט כי אני עושה בנץ' בלי סוגרים (מה שלטענתה יכול להוביל לפציעה שלי, אז מה אם זה היה ה RM8)
מפה לשם, אחרי הצרחות, אמרתי לה שתחזור לדבר איתי עם רפרנסים לגבי הסיכון הפיזי בעשיית בנץ' פרס ללא סוגרים, החזרתי את האוזניות וחזרתי לפמפם כמו קינג, בלי סוגרים.
ואו ואו, אתה מצפה לרפרנסים ממאמנים??! מה השתגעת, אתה רוצה שהם יעשו את התפקיד שלהם בצורה מקצועית? נפלת על כל הראש, הרי ברור שהסיכוי למות מבנץ פרס חופשי הוא גדול יותר לעומת בנץ בסמיט משין או לחיצת חזה במכונה. תחשוב על הילדים! לא שלך, אלא המטומטמים שרואים אותך עושה את התרגיל ואז מקבלים דלקת בכתף קדמית!
🤡

ואו ואו, אתה מצפה לרפרנסים ממאמנים??! מה השתגעת, אתה רוצה שהם יעשו את התפקיד שלהם בצורה מקצועית? נפלת על כל הראש, הרי ברור שהסיכוי למות מבנץ פרס חופשי הוא גדול יותר לעומת בנץ בסמיט משין או לחיצת חזה במכונה. תחשוב על הילדים! לא שלך, אלא המטומטמים שרואים אותך עושה את התרגיל ואז מקבלים דלקת בכתף קדמית!
🤡

אין לך מה לדאוג ידידי, אני לא מצפה שהם ידעו בכלל מה זה רפרנס, אני מצפה לזה שמהבושה שאין להם מושג על מה אני מדבר, הם לא יציקו לי יותר.
זה תמיד עובד, בגלל זה כל מאמן שהפריע לי פעם אחת לא חזר על הטעות הזו (הבעיה שהם מתחלפים).

אין לך מה לדאוג ידידי, אני לא מצפה שהם ידעו בכלל מה זה רפרנס, אני מצפה לזה שמהבושה שאין להם מושג על מה אני מדבר, הם לא יציקו לי יותר.
זה תמיד עובד, בגלל זה כל מאמן שהפריע לי פעם אחת לא חזר על הטעות הזו (הבעיה שהם מתחלפים).
במשכורת מינימום איך לא 😃?
עדיין יוצא רושם שיש פה מכוני כושר שמנכילים טרור, פוגעים במצוות הרם כבד ועוד לא שומרים מרחק נגיעה כמו המדריכה של הבחור. זה טרפה 😱

במקרה של הדדליפט אין מנוס מלעבור חדר כושר (מניסיון שלי ושל הרבה אחרים כאן במהלך השנים) אך תתעודד ידידי, יש דברים גרועים יותר.
לפני שבוע אחת המאמנות צרחה עליי שאני אידיוט כי אני עושה בנץ' בלי סוגרים (מה שלטענתה יכול להוביל לפציעה שלי, אז מה אם זה היה ה RM8)
מפה לשם, אחרי הצרחות, אמרתי לה שתחזור לדבר איתי עם רפרנסים לגבי הסיכון הפיזי בעשיית בנץ' פרס ללא סוגרים, החזרתי את האוזניות וחזרתי לפמפם כמו קינג, בלי סוגרים.
בנץ׳ בלי סוגרים יותר מסוכן למתאמנים בסביבה תלוי יותר או פחות בסוג הפלטות.
בוולקנו שלא תוכל להגיד עליו שהם לא מקצועיים עובדים תמיד עם סוגרים כי הפלטות מחליקות מהמוט אפילו בזוית קטנה

בנץ׳ בלי סוגרים יותר מסוכן למתאמנים בסביבה תלוי יותר או פחות בסוג הפלטות.
בוולקנו שלא תוכל להגיד עליו שהם לא מקצועיים עובדים תמיד עם סוגרים כי הפלטות מחליקות מהמוט אפילו בזוית קטנה

הייתי מקבל טיעון כזה, אבל היא אמרה שאני יכול להיפצע מעצם כך שאין סוגרים.

הם יכולים לקבוע מה שבאלהם בסופו של דבר זה עסק.. שמעתי על כמה חדרי כושר בירושלים שלא מרשים לעשות דדליפט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית