עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שכבתי על הצד ... 🙄😉בפרס אני לא יכול לראות משהו בזווית הזאת, מצטער
😆שכבתי על הצד ... 🙄😉
תודה,יש עוד בעיות?בדדליפט המוט רחוק מהגוף בתחתית התנועה. הפרס סביר.
סבבה אעבוד על זה תודה,ולגבי הנעליים אין שטוחות ואני לא יכולתי לעשות בלי כי המדריך הסתכל עלי ואסור לנו לעשות בלי במכוןבדדליפט להוריד מבט,
חוץ מזה אפשר לנסות לנעול יותר באגריסיביות (לכווץ תחת).
מה עם הנעליים? אין שטוחות/אופציה למשוך ללא?
זה המשקל שאני יכול לשמור על טכניקה איתו,ניסתי 80 והגב שלי התעגלכמו שאליחי אמר המוט רחוק ממך וזה גם קל לך.. מבחינת הגב הוא בסדר, אבל תתקן מבט. (יותר למטה)
למקרה שאתה לא מכיר אז אתה יכול להיעזר בשלבים האלה.
בפרס אני לא יכול לראות משהו בזווית הזאת, מצטער 🙁
אז תקנה אולסטאר או תשים ז*ןלגבי הנעליים אין שטוחות ואני לא יכולתי לעשות בלי כי המדריך הסתכל עלי ואסור לנו לעשות בלי במכון
אני אקנה נעליים אבל אני לא רוצה להוציא יותר מ-200 יש הצעות?הבעיה של המרכז כובד זה מהנעליים, תקנה נעליים שטוחות דמויות ב-30 שקל (ככה אני עשיתי בשנה הראשונה של אימוני הכוח...)
זה משנה אם זה אולסטאר גבוה או נמוך?אז תקנה אולסטאר או תשים ז*ן
לאזה משנה אם זה אולסטאר גבוה או נמוך?
בדרך כלל בחנויות נעליים יש ערימה של נעליים שטוחות בלי איזה ברנד ידוע או משהו שעולות 30-50 שקל, אתה יכול ללכת ולבדוק.אני אקנה נעליים אבל אני לא רוצה להוציא יותר מ-200 יש הצעות?
זה משנה אם זה אולסטאר גבוה או נמוך?
תודה 😃ובהצלחה בתחרות:79nb:
אוקיי תודה מורן
אתה בטוח בחיים לא ראיתי כזה דבר,יש לך אולי שמות של חנויות שאפשר לקנות בהן?בדרך כלל בחנויות נעליים יש ערימה של נעליים שטוחות בלי איזה ברנד ידוע או משהו שעולות 30-50 שקל, אתה יכול ללכת ולבדוק.
זה בעיקר בחנויות ללא שם...יש לך אולי שמות של חנויות שאפשר לקנות בהן?
תשלח אותו לימאים בחיפה.זה בעיקר בחנויות ללא שם...
אמרתי את זה מתוך הנחה שהוא לא מהאיזור:P:תשלח אותו לימאים בחיפה.
😇אמרתי את זה מתוך הנחה שהוא לא מהאיזור:P:
כן חחח ואיך הן מחזיקות מעמד? או שעדיף פשוט לקנות אולסטאר ב100-200 שקלים?זה בעיקר בחנויות ללא שם...
חחח אני מראשון לציון חחחחתשלח אותו לימאים בחיפה.