הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם להמשיך בחיטוב?

edenhemo10

משתמש מתחיל
213
14
נק' מוניטין:
9
213
14
אני צריך את העזרה שלכם, החלטתי להתחיל חיטוב לפני 8 חודשים בערך כשהייתי דיי שמנמן בלי הרבה מסת שריר אבל היה לי שומנים מעצבנים שהייתי חייב להוריד.. שקלתי 73 גובה 172 בערך
עכשיו אני 173-174 שוקל 63 בבוקר , אני שוקל דיי קצת אפילו קצת מאוד אבל עדיין יש שומן.. מקפיד על אימוני כוח והכל.. מצד שני השומן ירד לי בצורה משמעותית , הקוביות מתחילות להיחשף, אבל עדיין יש שומן שאפשר לתפוס.. המטרה הייתה להוריד את כל השומן הזה שאני סוחב כבר כמה שנים אחת ולתמיד ולהתחיל מסה נקייה נקייה נקייה

אלה התמונות

ככה הייתי לפני

אני יודע שאין הרבה מסת שריר , מצד שני אני ממש רוצה להוריד את השומן הזה לגמרי מצידי להיות שחיף אבל שלא יהיה יותר שומן ואז אני יעשה מסה בראש נקי
אשמח לעזרה !

אתה במצב בו זה מאוד תלוי בך ועם איך שאתה מרגיש עם הגוף שלך. חיטוב 7יהיה סבל מייגע אבל כנראה תגיע ליעד שלך. מצד שני מסה עכשיו עלולה להיות קשה פסיכולוגית ותסיים אולי לא מבסוט אבל החיטוב שלאחריו יהיה הרבה יותר טוב.

בקצרה, לשיקולך

לא הבנתי איפה בדיוק הריבועים ש"יוצאים".
הדבר היחיד שרואה בנתיים זה צלעות.
המשקל שאתה עכשיו זה המינימום של המינימום אתה כבר בערך 11 אחוז שומן ואם היה לך מסת שריר נורמלית באזור הבטן הריבועים כבר היו אמורים לצאת.
בנקודה שאתה נמצא אתה חייב המון אירובי ולהיות רעב במהלך היום שזה מתחיל להיות קשה. וגם אם כן תצליח הריבועים בערך יצאו במשקל 60-59 שזה הכי שחיף שיכול להיות אפילו קרוב לתת תזונה-אנורקסיה.

אני בדיוק הייתי בגישה שלך לפני כמה חודשים עד שהבנתי שאם היה לי מסת שריר נורמלית הייתי רואה את הריבועים גם ב14 אחוז שומן

הגיע הזמן למסה לדעתי 😃

• פותח/ת השרשור
אתה במצב בו זה מאוד תלוי בך ועם איך שאתה מרגיש עם הגוף שלך. חיטוב 7יהיה סבל מייגע אבל כנראה תגיע ליעד שלך. מצד שני מסה עכשיו עלולה להיות קשה פסיכולוגית ותסיים אולי לא מבסוט אבל החיטוב שלאחריו יהיה הרבה יותר טוב.

בקצרה, לשיקולך
אפשר להבין למה סיום החיטוב יהיה סיוט? אני כבר רגיל לא לאכול פחמימה כמעט, אני עושה אירובי , אוכל בריא ממש , התאבון שלי ירד אני כבר מתפוצץ מסלט עם טונה וקוטג.. פשוט מאז שאני זוכר את עצמי אני עם השומנים האלה בבטן ואני רוצה להוריד אותם לגמרי שלא יהיה יותר כלום ואז זה גם לא יחזור כי אני כבר התרגלתי לאכול רק בריא..
לא הבנתי איפה בדיוק הריבועים ש"יוצאים".
הדבר היחיד שרואה בנתיים זה צלעות.
המשקל שאתה עכשיו זה המינימום של המינימום אתה כבר בערך 11 אחוז שומן ואם היה לך מסת שריר נורמלית באזור הבטן הריבועים כבר היו אמורים לצאת.
בנקודה שאתה נמצא אתה חייב המון אירובי ולהיות רעב במהלך היום שזה מתחיל להיות קשה. וגם אם כן תצליח הריבועים בערך יצאו במשקל 60-59 שזה הכי שחיף שיכול להיות אפילו קרוב לתת תזונה-אנורקסיה.

אני בדיוק הייתי בגישה שלך לפני כמה חודשים עד שהבנתי שאם היה לי מסת שריר נורמלית הייתי רואה את הריבועים גם ב14 אחוז שומן

תשובה עניינית קודם כל אז תודה
אני חושב שאתה מגזים כי כן רואים את ההתחלה של הריבועים אלה לא צלעות, אמנם לא בולט אבל זה לא משנה זה לא שאני מחכה לקוביות ממש לא אני מחכה שלא יהיה לי שומן בבטן בכלל, ואני עדיין יש אמנם לא הרבה אבל אני מרגיש שיש לי קצת שומן בבטן קצת בתחת בפנים טיפה. אני רוצה להבין למה לדעתך אני יהיה צריך להיות רעב במהלך היום? אם אני יהיה רעב ויעשה הרבה אירובי התוצאה של זה זה שריפת שריר לא? ובלי קשר אני כבר רגיל לאכול כמויות קטנות אני דיי מתמלא מארוחות שלא נחשבות משביעות כלכך. עוד 3 קילו להוריד לא יקח לי הרבה לא עדיף כבר להיפתר מכל השומן ואז לעלות שריר בראש נקי בלי לחשוב על חיטוב אחרי זה?

הגיע הזמן למסה לדעתי 😃
אפילו שעדיין נשארו שומנים שאני מאוד רוצה להוריד?

אפילו שעדיין נשארו שומנים שאני מאוד רוצה להוריד?
זה פשוט נראה לי מיותר, כן? לדעתי.
אתה לא שמן, ואם תתחיל עכשיו מסה כמו שצריך (לא להשתגע), הגדילה במסת השריר תשפר את הפרופורציות בגוף.

במילא בסיום המסה אתה תבצע חיטוב שוב פעם, אז אני לא רואה טעם.

• פותח/ת השרשור
זה פשוט נראה לי מיותר, כן? לדעתי.
אתה לא שמן, ואם תתחיל עכשיו מסה כמו שצריך (לא להשתגע), הגדילה במסת השריר תשפר את הפרופורציות בגוף.

במילא בסיום המסה אתה תבצע חיטוב שוב פעם, אז אני לא רואה טעם.
סתם דוגמא נגיד ואני רוצה להמשיך בחיטוב עד שאין שומנים כמה חודשים זה אמור עוד לקחת לדעתך? שזה נראה לך בזבוז זמן ומיותר לכאורה

סתם דוגמא נגיד ואני רוצה להמשיך בחיטוב עד שאין שומנים כמה חודשים זה אמור עוד לקחת לדעתך? שזה נראה לך בזבוז זמן ומיותר לכאורה
אין לי מושג.. אבל לדעתי מיותר ובהחלט בזבוז זמן.
אבל החלטה שלך 😃

תשובה עניינית קודם כל אז תודה
אני חושב שאתה מגזים כי כן רואים את ההתחלה של הריבועים אלה לא צלעות, אמנם לא בולט אבל זה לא משנה זה לא שאני מחכה לקוביות ממש לא אני מחכה שלא יהיה לי שומן בבטן בכלל, ואני עדיין יש אמנם לא הרבה אבל אני מרגיש שיש לי קצת שומן בבטן קצת בתחת בפנים טיפה. אני רוצה להבין למה לדעתך אני יהיה צריך להיות רעב במהלך היום? אם אני יהיה רעב ויעשה הרבה אירובי התוצאה של זה זה שריפת שריר לא? ובלי קשר אני כבר רגיל לאכול כמויות קטנות אני דיי מתמלא מארוחות שלא נחשבות משביעות כלכך. עוד 3 קילו להוריד לא יקח לי הרבה לא עדיף כבר להיפתר מכל השומן ואז לעלות שריר בראש נקי בלי לחשוב על חיטוב אחרי זה?
אתה יכול לסמן לי עם צייר על איזה ריבועים אתה מדבר ? כי נראה לי אתה מתבלבל בין הצלעות לריבועים, 2 התמונות הראשונות שהעלת זה צלעות.
לגבי הרעב, אני חושב שהגעת למשקל שמאוד קשה לרדת ממנו מבלי להיות רעב או לעשות המון אירובי,לדעתי זה פשוט מיותר ואתה יכול למנוע את הקושי הזה בלעשות מסה טובה של 10-12 קילו ואז חיטוב קטנטן של 3-4 קילו וסגרת סיפור.
גם כל הקטע שבמסה השומנים האלה גם ככה יחזרו לך .

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לסמן לי עם צייר על איזה ריבועים אתה מדבר ? כי נראה לי אתה מתבלבל בין הצלעות לריבועים, 2 התמונות הראשונות שהעלת זה צלעות.
לגבי הרעב, אני חושב שהגעת למשקל שמאוד קשה לרדת ממנו מבלי להיות רעב או לעשות המון אירובי,לדעתי זה פשוט מיותר ואתה יכול למנוע את הקושי הזה בלעשות מסה טובה של 10-12 קילו ואז חיטוב קטנטן של 3-4 קילו וסגרת סיפור.
גם כל הקטע שבמסה השומנים האלה גם ככה יחזרו לך .
חחח לא משנה אני מרגיש את הקובויות במקום שאני נוגע אם זה נראה לך צלעות אז בכיף זה הגוף שלי לא שלך 😃
בנוגע למה שאמרת במסה, למה שהשומנים יחזרו? גם אם אני עושה מסה נקייה?

בנוגע למה שאמרת במסה, למה שהשומנים יחזרו? גם אם אני עושה מסה נקייה?
תמיד תיהיה עלה גם בשומן לצד השריר.. עניין היחס ביניהם הוא זה שנקבע לפי הפלוס הקלורי.
אבל פלוס קטן, יניב תוצאות קטנות..

כמו שנאמר כאן בסופו של דבר זה תלוי בך. אני גם הייתי מציע ללכת על מסה כרגע.

אתה חושב שבאחוזי שומן שלו שזה בערך %11-12 עלייה במסת השריר ועבודה על הבטן יותר יגרמו לשרירי הבטן שלו לצאת מאשר להמשיך לרדת באחוזי שומן?
זאת במידה והוא עושה תכנית עם מאזן קלורי קל?

אתה חושב שבאחוזי שומן שלו שזה בערך %11-12 עלייה במסת השריר ועבודה על הבטן יותר יגרמו לשרירי הבטן שלו לצאת מאשר להמשיך לרדת באחוזי שומן?
זאת במידה והוא עושה תכנית עם מאזן קלורי קל?
איפה אתה רואה פה 11-12 אחוז שומן? הוא בסביבות ה14-15.

ראשית כל הכבוד על החיטוב!
עשית דרך ארוכה והכי חשוב שהוכחת לעצמך שאתה יכול. התוצאה מעולה דרך אגב אבל זה הכי טוב שהחיטוב הזה יקח אותך.

אמנם בפורום יש נטיה "כמעט אוטומטית" להמליץ על מסה אבל במקרה שלך זה נכון.
מבחינה ויזואלית איך שאתה נראה עכשיו זה הכי טוב שתוכל להראות עם מסת השריר הנתונה שלך.
תוכל להמשיך לחטב - וזה יכול לקחת לך עוד 3 חודשים כמו כלום כדי להוריד את האחוזים הבודדים האלה ויהיה הרבה יותר קשה ומתסכל ממה שזה היה עד עכשיו - אבל התוצאה לא תראה טוב יותר אלא רק רזה יותר (לא נראה לי שאתה מחפש לספור עוד צלעות). בדרך אתה גם בסכנה לאבד את קצת השריר שצברת עד עכשיו.

עלייה במסת השריר לעומת זאת תאפשר לך לחטב למשקל גבוה יותר ועדיין להראות טוב.
אם אתה חושש ממסה בשלב זה תשאר לפחות על נייטרלי ותמשיך באימונים.

Back
למעלה תחתית