עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש סיבה שאתה עושה אירובי כל יום ?
איך תכנית ה-FBW שלך נראית ?
אין סיבה כל כך אבל תיקון קטן, יותר נכון 5 פעמים בשבוע.יש סיבה שאתה עושה אירובי כל יום ?
איך תכנית ה-FBW שלך נראית ?
היי, אני מתאמן כבר חודש וחצי אני בן 15 גובה1.73, התחלתי במשקל 89kg ועכשיו אני 79, כל הזמן הזה אני עושה fbw אבל אני לא יודע מה אני צריך לעשות עכשיו, אשמח לייעוץ לגבי מה להמשיך לעשות
נראה שאתה מתאמן ללא מטרה ממש, מה אתה מנסה להשיג מהאימונים?
ובנוסף לאימון אני עושה ריצה של 40 דקות כל יום.
אין לך למה לעשות כל כך הרבה אירובי, מספיק פעמיים-שלוש בשבוע, וגם אז זה תלוי סיבהאין סיבה כל כך אבל תיקון קטן, יותר נכון 5 פעמים בשבוע.
למה לשנות?אי אפשר להבין כלום מהתוכנית הזאת
אין לך למה לעשות כל כך הרבה אירובי, מספיק פעמיים-שלוש בשבוע, וגם אז זה תלוי סיבה
ונא לשנות לכותרת עניינית, אחרת הדיון ינעל
נשמח אם תסובב את התמונות
תשנה לכותרת שאפשר להבין על מה הדיון לפני שנכנסים אליולמה לשנות?
התוכנית הזאת חסרת משמעות
אני יודע.. בגלל זה אני שואל פה מה לעשות עכשיותשנה לכותרת שאפשר להבין על מה הדיון לפני שנכנסים אליו
משהו אינפורמטיבי
התוכנית הזאת חסרת משמעות
גם אנחנו לא יודעים על איזה מכשירים מדובר, גם אין כמות חזרות וכמות סטים ידועה מראש, המדריך פשוט ממציא במקום, וגם אין התקדמות קבועה מראש, ככה שהתוכנית הזאת היא בעיקר לגרום לך לזוז, אבל מעבר לשיפור הראשוני של "הרגע נכנסתי למכון", היא לא תיתן לך כלום
אז אני אשאל שוב, מה המטרה שלך?אני יודע.. בגלל זה אני שואל פה מה לעשות עכשיו
המטרה לרדת בשומן ולפתח את השרירים.אז אני אשאל שוב, מה המטרה שלך?
אז מה אני צריך לעשות?מחזק את מה שנאמר מעליי - תכנית שנראית כמו רשימת מכולת בלי שום היגיון, תכנון והתקדמות.
לקחת תוכנית שכן תיתן לך אופציה להתקדםאז מה אני צריך לעשות?
ומה לגבי תפריט?לקחת תוכנית שכן תיתן לך אופציה להתקדם
מציע לך לקרוא את זה:
המדריך השלם להעלאה במסת השריר - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
ולבחור אחת מהתוכניות האלה:
תוכניות אימונים לתקופת המסה - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
במידה ואתה יודע לבצע כבר את התרגילים המורכבים (סקוואט, בנצ' פרס, דדליפט ומיליטרי פרס) אז הייתי מציע לך להתחיל מהתוכנית הראשונה, ולעלות לאט לאט במשקלי העבודה
במידה ואתה עדיין לא יודע אותם, הייתי לוקח את התוכנית השניה ועל הדרך לומד אותם, ואז עובר לתוכנית הראשונה
בכולם קח את העיקרון של התקדמות כמה שניתן במשקלים, כמובן בלי לפגוע בטכניקה
אתה עוד בשלב מתחיל, ככה שלעלות בשריר ולהוריד שומן אמור להיות בהחלט בתחום האפשרי, אתה רק צריך לדאוג לתת לגוף שלך את הגירוי להתפתח, ולתת לו מספיק תזונה