הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקת חלבון אופטימום על ריח וטעם מקולקל

osher4441

משתמש מתחיל
203
0
נק' מוניטין:
231
203
0
קניתי אבקת חלבון של אופטימום מהמאמן שלי בטעם קרמל טופי פאדג' עם תוקף עד 2011.
בקיצור התחלתי להשתמש באבקה ולא היו בעיות, למרות שהטעם של האבקה לא היה לטעמי לא הייתה לי בעיה לשתות את זה.
לפני שבוע בערך אני מכין שייק לשתות בבוקר, ואני מריח ריח מוזר באבקה, לא יחסתי חשיבות ושתיתי.
הטעם היה כל כך מגעיל כאילו האבקה התקלקלה, כמעט והקאתי.
בקיצור דיברתי עם המאמן והוא ישלח אותה ליבואן כי היא כמעט ומלאה שתיתי רק 15 סקופים.
אבל מישהו יודע למה זה קרה אולי לא אחסנתי אותה כמו שצריך? אני שם את הדלי בארון.

באמת מאוד מוזר,
יכולות להיות מספר סיבות:
* שאיחסנתה את האבקה במקום ליד חלון (שמש).
* שהאבקה נשארה פתוחה מספר שעות במקום לח.
* שיש חור או סדק בטיוב של האבקה.
* אסור לכם לשכוח שהתאריך שמופיע על האבקה מתייחס לתאריך האחרון לשיווק שהאבקה סגורה, ואטומה
מה שלא אומרים לכם זה שברגע שפותחים את האבקה אתם מקצרים את החיים שלה באופן דרמטי.

פעם אחת קרה לי שקניתי אבקה של MRM 5 קילו, ב5 קילו הם אורזים את האבקה בתוך שקית ארוזה בקרטון,
נכנסו מים מתחת לקרטון ולא ראיתי את זה ולכל האבקה נהיה טעם של קרטון רקוב, מזל שרק חצי מהאבקה התקלקלה, כי את החצי השני העברתי לטיוב שהיה לי מאבקה אחרת.

זה נשמע לי ממש מוזר כי חלבון לא יכול ממש להתקלקל, אלא אם באמת היה שילוב של הכל.
אתה קיבלת את החלבון סגור הרמטית ? כי רק באמת אם הוא היה פתוח ובמקום חם למשך הרבה זמן אז יש מצב שזה התקלקל. דרך אגב, נראה לי שלחלבון יש תוקף של הרבה זמן אז יש מצב שתוקף של 2011 אומר שהוא כבר יצא מהמפעל לפני לא מעט זמן

• פותח/ת השרשור
קיבלתי את הכול סגור הרמטי, יכול להיות גם שהוא לא התקלקל ופשוט נמאס לי מהקרמל הדוחה.

השתמשתי לאחרונה בחלבון של מאסל טק גם חודשיים אחרי התאריך שבו פג התוקף והוא היה מצויין. כנראה שמשהוא מאוד רע קרה או לך או לחלבון.

• פותח/ת השרשור
מכתב מהמכס הגיע.
החבילה שלי אצלהם, אני ישלח להם פקס ביום ראשון(עכשיו כבר סגורים).
האם הם גובים כסף על המשלוח לסניף דואר הקרוב לביתי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית