הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיון ארוחת צ"יט ביום הולדת

שני זגורי

משתמש מתחיל
13
3
נק' מוניטין:
10
13
3
היי, אני בת 17 בשבוע הבא ואני בחיטוב (מקפידה מאוד בתזונה)
גובה 174 משקל 60
אני מתאמנת כח כ3 פעמים בשבוע ואירובי 4.
אני רוצה לעשות ארוחת ציט ביום הולדת במקס ברנר, משהו מתוק אז זה שווה את זה? או לוותר? תתנו דוגמאות לצ'יטים שאכלתם במיוחד מתוקים (זה החולשה שלי)

מנת "בלאגן" לטעמי היא בלי מתחרים

כל פעם שאני הולך למקס ברנר(שזה פעם באף פעם לא) אני שואל את עצמי "עוד פעם "בלאגן" ועונה לעצמי "כן", כי פשוט קשה לי לוותר על המנה הזאת.

• פותח/ת השרשור
מנת "בלאגן" לטעמי היא בלי מתחרים

כל פעם שאני הולך למקס ברנר(שזה פעם באף פעם לא) אני שואל את עצמי "עוד פעם "בלאגן" ועונה לעצמי "כן", כי פשוט קשה לי לוותר על המנה הזאת.
יואו אני גם ממש חולה על זה! אני בדיוק חשבתי על המנה הזו כציט, אתה אוכל אותה כאישית ? אני פשוט אכלתי אותה כלכך ממזמן בזוגי עם חברה וזה היה כלכך טעים אז איך הגודל של האישי?

תמיד כאישית כי זוגי זה לטעמי כבר יותר מדי כי המנה ממש גדולה(הזוגית)

• פותח/ת השרשור
תמיד כאישית כי זוגי זה לטעמי כבר יותר מדי כי המנה ממש גדולה(הזוגית)

כן ברור, אז השאלה שלי האם המנה של האישית זה גם לא גדול מידי? כי בכל זאת אני לא רוצה ממש להגזים למרות שזה ציט של פעם בשבועיים

יום הולדת = לא להיות בכלום.. לאכול עם היד.. כל מה שנמצא בטווח היד לאכול ובכייף.. אם זה עוגה ואם זה בשר מה שעושה לך טוב תאכלי ותהני

אה ואם זה רחוק, תסעי ותאכלי מה שבא לך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית