הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קעקוע

יונתןJJ

משתמש מתחיל
274
56
נק' מוניטין:
61
274
56
שלום,
אני רוצה לעשות קעקוע שיהיה על הכתף והחלק העליון של הזרוע.
השאלה היא אם עליות וירידות במסה ישפיעו על הצורה והעיצוב של הקעקוע ועם הזמן הוא יראה פחות טוב.
ועל הדרך, אם מישהו מכיר מקעקע טוב וממומלץ באיזור כפר סבא אשמח להמלצות.
דרך אגב, יש לי רעיון לקעקוע אבל מוזמנים להציע רעיונות מעניינים 😃

בקשר לשאלתך, אם אתה לא הולך לעלות ב 30 קילו או ההיפך אז לא יהיה שום שינוי לקעקוע.

ואשמח לשמוע על הרעיון שלך.

• פותח/ת השרשור
בקשר לשאלתך, אם אתה לא הולך לעלות ב 30 קילו או ההיפך אז לא יהיה שום שינוי לקעקוע.
גם אז לא יהיה שינוי

הרעיון לא סופי, אבל אני רוצה משהו סיגנון הזה http://i26.tinypic.com/f9m41z.jpg
נחמד,אך תחשוב פעמיים לפני שאתה עושה טרייבל..

אני עליתי 20 קילו מאז שעשיתי את הקעקוע והוא עדיין לא השתנה (למרות ששלי על הגב, אבל גם שם היה שינוי משמעותי במסה)

אם הייתי מוריד את הקעקוע שלי מהזרוע שלי ועושה חדש הייתה הולך על המאורי ולאט לאט מאריך אותו

• פותח/ת השרשור
אם הייתי מוריד את הקעקוע שלי מהזרוע שלי ועושה חדש הייתה הולך על המאורי ולאט לאט מאריך אותו
מה זה, ולמה?

גם אז לא יהיה שינוי

נחמד,אך תחשוב פעמיים לפני שאתה עושה טרייבל..
תודה, ולמה לחשוב שוב?

אני עליתי 20 קילו מאז שעשיתי את הקעקוע והוא עדיין לא השתנה (למרות ששלי על הגב, אבל גם שם היה שינוי משמעותי במסה)
תודה

• פותח/ת השרשור
נוסעים חביבי נוסעים, אני בתהליך יצירה של המשך לקעקוע קיים ונסעתי כבר פעמיים למקעקע ועוד שבועיים אני מתחיל וזה אומר לסוע עוד פעמיים (2 פגישות) אז חוץ מעלות הקעקוע כמובן יש עלות ימי עבודה... אבל זה לא טרופית זה ציור שיש לך על הגוף לכל החיים, או עד שתחליט לשלם פי 10 ממה שהוא עלה ופי 5 יותר פגישות להסרה

• פותח/ת השרשור
אפשר טכנית בסשן אחד אבל זה לוקח הרבה זמן אולי המקעקע ירצה לפצל את זה

תודה,
תגיד יש לך מושג אם דבר כזה עושים בסשן אחד או יותר? http://www.tatuagemfoto.net/wp-content/uploads/tatuagem-maori-6.jpg
ולגבי קיפוד, ראיתי באינטרנט שלפעמים צריך לחכות כמה שבועות כדי שיקבלו אותך(בגלל עומס) זה נכון?
אפשרי,אבל זה כבר תלוי בסוג עור שלך (אני שמן,אז לקח לי כמה סשנים לעשות משהו בגודל כזה)
ועניין של זמן גם

המקעקע כבר יגיד לך..

וכן,רצוי שתתקשר בזמן הקרוב בשביל לקבוע תור

• פותח/ת השרשור
אפשר טכנית בסשן אחד אבל זה לוקח הרבה זמן אולי המקעקע ירצה לפצל את זה

אפשרי,אבל זה כבר תלוי בסוג עור שלך (אני שמן,אז לקח לי כמה סשנים לעשות משהו בגודל כזה)
ועניין של זמן גם

המקעקע כבר יגיד לך..

תודה רבה
ועניין של זמן גם

המקעקע כבר יגיד לך..

סליחה על החפיר, אבל שחכתי לשאול, אחרי שעושים קעקוע, צריך לעשות הפסקה מאימונים קצת? כי שמעתי שבהתחלה צריך למנוע שמש מהקעקוע וגם אי אפשר ללכת לים...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית