הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ 2 שאלות בנץ פרס

• פותח/ת השרשור RaN
  • פורסם בתאריך

RaN

משתמש מתחיל
239
0
נק' מוניטין:
24
239
0
יש דרך לתת יותר דגש לחזה חוץ מאחיזה רחבה כי אני בקושי מרגיש את החזה בדחיקה ועם דאמבלים אני כן מרגיש פשוט יש לי בעיה במכון אין יותר מ30 קילו דאמבלים ככה שאין לי לאן להתקדם יותר וזה כבר נהיה קל מדי...אם אני עושה ציט יעני בלי נעילת מרפקים זה אמור לעבוד יותר?

ועוד משו
יש תרגילים שעובדים יותר על המרכז של החזה ? אפו שההפרדות או שזה כבר קשור לגנטיקה ?

• פותח/ת השרשור
משעשע שהמשפט הזה תמיד בא מילדי בנץ'.

אני באמצע מסה לא רוצה לגמור אותה עם חזה קטן וגוף גדול זה לא יפה לגמור מסה בלי פרופרציות בקיצור מה לעשות כעקרון לחזה רוב התרגילים שלי זה דחיקה עם מוט כי יש לי רק את זה וקרוס במכון

ומה קשור ילדי בנץ תלא מכיר אותי בכלל אז אל תדבר לאוויר

נערך לאחרונה:
למה אתה חושב שהחזה שלך לא יגדל ?
תתאמן ביחס נכון כמו בSS והכל יגדל
זה שתתן עוד תרגילים לחזה לא יבנו לך חזה גדול יותר

אני באמצע מסה לא רוצה לגמור אותה עם חזה קטן וגוף גדול זה לא יפה לגמור מסה בלי פרופרציות בקיצור מה לעשות כעקרון לחזה רוב התרגילים שלי זה דחיקה עם מוט כי יש לי רק את זה וקרוס במכון

ומה קשור ילדי בנץ תלא מכיר אותי בכלל אז אל תדבר לאוויר

הוכחת את הנקודה שלי. תודה.

• פותח/ת השרשור
נראלי לא הבנתם אותי נכון
החזה גודל אבל שאר הגוף גודל יותר לא אמרתי שהוא לא יגדל פשוט שאלתי שאלה פשוטה כי בבנץ' גם הידיים עובדות ועוד שרירים אז שאלתי פשוט אם יש דרך למקד את זה יותר לחזה זה הכל אם אין דרך אז סימן שזה הגנטיקה שלי פשוט דפוקה והגדל גודל אצלי לאט
וSS אין לי במכון אפשרות

נראלי לא הבנתם אותי נכון
החזה גודל אבל שאר הגוף גודל יותר לא אמרתי שהוא לא יגדל פשוט שאלתי שאלה פשוטה כי בבנץ' גם הידיים עובדות ועוד שרירים אז שאלתי פשוט אם יש דרך למקד את זה יותר לחזה זה הכל אם אין דרך אז סימן שזה הגנטיקה שלי פשוט דפוקה והגדל גודל אצלי לאט
וSS אין לי במכון אפשרות

מעניין שאתה בוכה דווקא על שריר שמגיב בקלות ומתפתח די מהר. לבודד/לתת דגש/להתמקד וכל הבולשיט הזה לא ייתן לך יותר תוצאות. לעבוד על מסת שריר גדולה יותר עובד יותר טוב בדרך כלל. זה שאתה לא מרגיש פאמפ בסוף האימון לא אומר כלום.

תן לי לנחש, אתה לא יכול לעשות סקוואט/דדליפט/פרס/קלין/הכנס שם של תרגיל שדורש מאמץ.

• פותח/ת השרשור
מעניין שאתה בוכה דווקא על שריר שמגיב בקלות ומתפתח די מהר. לבודד/לתת דגש/להתמקד וכל הבולשיט הזה לא ייתן לך יותר תוצאות. לעבוד על מסת שריר גדולה יותר עובד יותר טוב בדרך כלל. זה שאתה לא מרגיש פאמפ בסוף האימון לא אומר כלום.

תן לי לנחש, אתה לא יכול לעשות סקוואט/דדליפט/פרס/קלין/הכנס שם של תרגיל שדורש מאמץ.

חמוד ומצחיק תוך כדי אז ככה אמרתה שזה שריר שמתפתח די מהר לפי מה אתה קובע את זה בדיוק? לאחד יהיה גב גדול לאחד תהיה יד גדולה ..
בנתיים לא בודדתי שום שריר ל"תת דגש" פשוט באימוני חזה הייתי נותן ת110% שלי כדי לקבל יותר תוצאות כה וכה אני לא מרגיש פאמפ אחרי אימון בגלל זה שאלתי אם יש דרך לתת עליו דגש

ושמע יש לי מכון 1 ליד הבית כל האחרים אני צריך לקחת 2 אוטובוסים כדי להגיע אליהם וכה אין כלוב אז אני סקוואט בסמיט דדליפט עושה פרס עם דאמבלים קלין לא יודע מזה אבל בכללי עושה מה שיכול אם היה לי אפשרות הייתי עושה הכל חופשי

חמוד ומצחיק תוך כדי אז ככה אמרתה שזה שריר שמתפתח די מהר לפי מה אתה קובע את זה בדיוק? לאחד יהיה גב גדול לאחד תהיה יד גדולה ..
בנתיים לא בודדתי שום שריר ל"תת דגש" פשוט באימוני חזה הייתי נותן ת110% שלי כדי לקבל יותר תוצאות כה וכה אני לא מרגיש פאמפ אחרי אימון בגלל זה שאלתי אם יש דרך לתת עליו דגש

ושמע יש לי מכון 1 ליד הבית כל האחרים אני צריך לקחת 2 אוטובוסים כדי להגיע אליהם וכה אין כלוב אז אני סקוואט בסמיט דדליפט עושה פרס עם דאמבלים קלין לא יודע מזה אבל בכללי עושה מה שיכול אם היה לי אפשרות הייתי עושה הכל חופשי

לא מבין מה אתה רוצה. אז לאחד יהיה גב גדול ולאחד יהיה זין גדול וכל הבולשיט הזה. אתה בעצמך אמרת שזה גנטי. הגוף לא אוהב לצאת מפרופורציות יותר מדי. תגדל והכל יגדל.

אולי זה יפתיע אותך, אבל הרבה אנשים נוסעים למכון בו הם רוצים להתאמן.

• פותח/ת השרשור
לא מבין מה אתה רוצה. אז לאחד יהיה גב גדול ולאחד יהיה זין גדול וכל הבולשיט הזה. אתה בעצמך אמרת שזה גנטי. הגוף לא אוהב לצאת מפרופורציות יותר מדי. תגדל והכל יגדל.

אולי זה יפתיע אותך, אבל הרבה אנשים נוסעים למכון בו הם רוצים להתאמן.

יפה הבנתה אבל לא שאלתי כאן "יש לי גנטיקה חרא בחזה?" שאלתי עם יש דרך למקד תעבודה בבנץ יותר על החזה זה הכל לא? אז לא לא צריך ישר לבוא לצאת בסטגמות עניינים
ובקשר ללנסוע כשיהיה לי אוטו יהיה על מה לדבר בנתיים אני "תקוע" פה

יפה הבנתה אבל לא שאלתי כאן "יש לי גנטיקה חרא בחזה?" שאלתי עם יש דרך למקד תעבודה בבנץ יותר על החזה זה הכל לא? אז לא לא צריך ישר לבוא לצאת בסטגמות עניינים
ובקשר ללנסוע כשיהיה לי אוטו יהיה על מה לדבר בנתיים אני "תקוע" פה

מצטער, אני לא מבין מה זה למקד.

• פותח/ת השרשור
נו בלאט לא מצאתי מילה שמגדירה את זה יותר טוב יעני לכוון תעבודה יותר לחזה
יעני נגיד בלחיצה אתה עובד על הרבה שרירים לא כמו פרפר במכונה וכאלה אז שאלתי כולה אם יש דרך שהעבודה תבוא יותר מהחזה מחלקים אחרים

• פותח/ת השרשור
לפי כמות הפאמפ

רן, אתה מוודא שאתה לוחץ נכון? מוריד עד לנגיעה בחזה?

רוב מי שראה אמר שאני עובד סבבה אני עושה תנועה מלאה עד לנעילת מרפקים
משתדלעשות תעלייה הכי מהר שאפשר ובירידה לאט עד שאני מרגיש תנגיע בחזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית