הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ 2 שאלות בנץ פרס

• פותח/ת השרשור RaN
  • פורסם בתאריך

RaN

משתמש מתחיל
239
0
נק' מוניטין:
24
239
0
יש דרך לתת יותר דגש לחזה חוץ מאחיזה רחבה כי אני בקושי מרגיש את החזה בדחיקה ועם דאמבלים אני כן מרגיש פשוט יש לי בעיה במכון אין יותר מ30 קילו דאמבלים ככה שאין לי לאן להתקדם יותר וזה כבר נהיה קל מדי...אם אני עושה ציט יעני בלי נעילת מרפקים זה אמור לעבוד יותר?

ועוד משו
יש תרגילים שעובדים יותר על המרכז של החזה ? אפו שההפרדות או שזה כבר קשור לגנטיקה ?

איך אתה מתאמן?
באופן עקרוני נשמע שאתה "משקיע" יותר מדי בחזה.. מה שיכול לגרום לאימון יתר ודווקא בגלל זה הוא לא יגדל
פשוט תעבוד על לחיצות חזה כבדות במספר הגיוני של סטים וזה יסתדר.. אגב במסה לפעמים השומן נוטה להסתיר את החזה ויכול להיות שתדע איפה אתה עומד רק אחרי חיטוב

אתה עושה יותר מדי תרגילים ועובד בעצימות בינונית עם נפח גדול
זה לא יתן לך כלום

תלחץ חזה פעמיים בשבוע ל 3 סטים של 5 חזרות בלבד, כל אימון תוסיף משקל

למי אכפת מהחזה ? אם כבר חזה אז של בחורות...

• פותח/ת השרשור
איך אתה מתאמן?
באופן עקרוני נשמע שאתה "משקיע" יותר מדי בחזה.. מה שיכול לגרום לאימון יתר ודווקא בגלל זה הוא לא יגדל
פשוט תעבוד על לחיצות חזה כבדות במספר הגיוני של סטים וזה יסתדר.. אגב במסה לפעמים השומן נוטה להסתיר את החזה ויכול להיות שתדע איפה אתה עומד רק אחרי חיטוב

מזה אומר משקיע יותר מדי? אני לא מוסיף סטים או חזרות פשוט דואג לעלות תמשקלים על המוט
מאימון לאימון ומגיע לכשל בסוף סט עוד חדשיים חיטוב נראה מה יהיה נקווה לטוב 🤫

מזה אומר משקיע יותר מדי? אני לא מוסיף סטים או חזרות פשוט דואג לעלות תמשקלים על המוט
מאימון לאימון ומגיע לכשל בסוף סט עוד חדשיים חיטוב נראה מה יהיה נקווה לטוב 🤫
יפה אז אתה בדרך הנכונה.. אל תתעסק בזה יותר מדי

ואגב מו מה הבעיה בחזה? אחד השרירים המרשימים..

תגובה קצת באיחור אבל כמו שאמרו כניראה אתה נותן "יותר מדי" דגש על החזה.
לפי דעתי 4 תרגלים 6 חזרות 3 סטים צריכים להספיק לך בהחלט.
תנסה גם לגוון בתרגלי חזה ובתרגילים בכלל ולא להיות לקוע כל החיים על אותו תרגיל מה שגם ימנע מהחזה להתפתח.

למי אכפת מהחזה ? אם כבר חזה אז של בחורות...

תמיד כיף להשוות את החזה שלך לחזה של בחורות אחרות.(ואני כבר לא מדבר על ההרגשה הנעימה של הציצים הקופצים)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית