הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עם מה לשלב את הBCAA באמצע האימון כדי להקל על הטעם המר

• פותח/ת השרשור Roy321
  • פורסם בתאריך

Roy321

משתמש מתחיל
189
58
נק' מוניטין:
1,065
189
58
אני שותה מיקס של BCAA עם גלוטמין באימון , עם מה מומלץ לשלב את זה כדי להקל על הטעם המחריד ? חלבון אני לא יכול ,יש אלטרנטיבה אחרת ?

יש מצב לקישוראחי? אני לא מוצא
קטע, גם אני לא מוצא באמינושופ
הבעיה היא שאני לא מכיר עוד חנויות שמוכרות תוספי תזונה בארץ ואני לא יודע מי שולח או לא
חכה פה לעוד תגובות של אנשים שיודעים איפה יש

• פותח/ת השרשור
קטע, גם אני לא מוצא באמינושופ
הבעיה היא שאני לא מכיר עוד חנויות שמוכרות תוספי תזונה בארץ ואני לא יודע מי שולח או לא
חכה פה לעוד תגובות של אנשים שיודעים איפה יש
סבבה תודה בכל מקרה אחי

• פותח/ת השרשור
אין שום קשר בין לזה לחיטוב, אבל אני האחרון שיגיד לא להשתמש בזה במהלך האימון
בחיטוב יש פחות התאוששות , פחות כוח , פחות מהכל אז אני מתכנן להשתמש בזה כדי לאזן טיפה את המערכות ולתת בוסט להתאוששות בין אימון לאימון ויותר אנרגיה

בחיטוב יש פחות התאוששות , פחות כוח , פחות מהכל אז אני מתכנן להשתמש בזה כדי לאזן טיפה את המערכות ולתת בוסט להתאוששות בין אימון לאימון ויותר אנרגיה
שוב, זה לא קשור במיוחד להתאוששות, אלא יותר כדי למנוע פירוק שריר בזמן האימון כתוצאה ממחסור באנרגיה

חומצות אמינו הן מיותרות ולא יתנו לך שום אפקט על השריר אלא אם כן אתה מתאמן על בטן ריקה.
כל עוד אתה לא על בטן ריקה, החלבון שאתה אוכל לפני האימון עדיין מסתובב בדם בצורה של חומצות אמינו.
כך שעודף חומצות אמינו בדם לא יביאו ליותר כוח או יותר התאוששות.

• פותח/ת השרשור
שוב, זה לא קשור במיוחד להתאוששות, אלא יותר כדי למנוע פירוק שריר בזמן האימון כתוצאה ממחסור באנרגיה
נו ? חוסר התאוששות = חוסר אנרגיה = פירוק שריר
חומצות אמינו הן מיותרות ולא יתנו לך שום אפקט על השריר אלא אם כן אתה מתאמן על בטן ריקה.
כל עוד אתה לא על בטן ריקה, החלבון שאתה אוכל לפני האימון עדיין מסתובב בדם בצורה של חומצות אמינו.
זה לא משנה, כבר קניתי הקופסה כבר נפתחה , אין לי מה לעשות ... עכשיו מישהו באמת יכול לעזור לי פה ?

דווקא זה כן שימושי בתוך האימון גם אם אכלת לפני, אבל למתאמן הממוצע זה חסר שימוש

• פותח/ת השרשור
כן, פרופסור.
כל מה שתגיד.
דווקא זה כן שימושי בתוך האימון גם אם אכלת לפני, אבל למתאמן הממוצע זה חסר שימוש
תשמעו באמת שאני לא רוצה ליצור פה ריבים חסרי תועלת , היה ב30% הנחה מיקס גלוטמין וBCAA במחיר משתלם מאוד (140 שקל ל50 מנות הגשה). בדקתי את החברה ואת כל המרכיבים ואת הRATIO בין הרכיבים והכל בסדר , אמרתי לכם מה אני מצפה מהמוצר , אני קונה פעם ראשונה, רק משתמש בזה לחיטוב של חודש וחצי, עכשיו אתם באמת יכולים לנסות לעזור לי ? כי זה UNFLAVOURED וזה דוחה פצצות.

תשמעו באמת שאני לא רוצה ליצור פה ריבים חסרי תועלת , היה ב30% הנחה מיקס גלוטמין וBCAA במחיר משתלם מאוד (140 שקל ל50 מנות הגשה). בדקתי את החברה ואת כל המרכיבים ואת הRATIO בין הרכיבים והכל בסדר , אמרתי לכם מה אני מצפה מהמוצר , אני קונה פעם ראשונה, רק משתמש בזה לחיטוב של חודש וחצי, עכשיו אתם באמת יכולים לנסות לעזור לי ? כי זה UNFLAVOURED וזה דוחה פצצות.
שוקולית, פתל, תותים במיקסר, לימונים...

זה לא נכון. הן לא עוזרות מי יודע מה בכלל, אבל אפשר להשתמש בהן בשביל לשפר איכות של חלבון כי אז החלק היחסי של הלאוצין בו עולה ולאוצין משחקת תפקיד בהעברת האותות בתא ויש לה את אותה השפעה של כל חומצות האמינו האחרות ביחד (היא אחראית על האיקטוב של Rheb בליזוזום כדי שיוכל לגייס את הmTOR ועוד כמה דברים אחרים לא סגורים).

ועזוב תיאוריה, יש מלא מחקרים שמראים שכשלוקחים BCAA לבד הן לא עוזרות בכלל ואני מכיר מחקר או שניים שהראו שהן עושות משהו עם חלבון.

לפותח הפוסט אין לך ארוחה עם חלבון אחרי האימון שאתה יכול להוסיף לה את הBCAA?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית