הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עם מה לשלב את הBCAA באמצע האימון כדי להקל על הטעם המר

• פותח/ת השרשור Roy321
  • פורסם בתאריך

Roy321

משתמש מתחיל
189
58
נק' מוניטין:
1,065
189
58
אני שותה מיקס של BCAA עם גלוטמין באימון , עם מה מומלץ לשלב את זה כדי להקל על הטעם המחריד ? חלבון אני לא יכול ,יש אלטרנטיבה אחרת ?

תראה ממש לא מזמן התפרסם מחקר לא כלכך חיובי בנושא שעשה גלים ברשת ושהראה שbcaa מפריעות מעט לרדת באחוז שומן בחיטוב.

בכל מקרה לדעתי בשביל לשמר שריר תיקח חלבון ותוסיף לו 5 גרם לאוצין עם 2 כדורים ה2 האחרות יפריעו אבל לא באותה מידה כי החלק היחסי של הלאוצין בכלל החלבון שתאכל יגדל יותר מ2 האחרות.

• פותח/ת השרשור
תראה ממש לא מזמן התפרסם מחקר לא כלכך חיובי בנושא שעשה גלים ברשת ושהראה שbcaa מפריעות מעט לרדת באחוז שומן בחיטוב.

בכל מקרה לדעתי בשביל לשמר שריר תיקח חלבון ותוסיף לו 5 גרם לאוצין עם 2 כדורים ה2 האחרות יפריעו אבל לא באותה מידה כי החלק היחסי של הלאוצין בכלל החלבון שתאכל יגדל יותר מ2 האחרות.
יש מצב לקישור של המחקר אחי ? ותודה רבה!

אז מה המסקנה של לאוצין נגד איזולאוצין נגד ולנין של כל הדבר הזה ? זה ידוע שללאוצין יש חשיבות יותר גבוהה משל השתיים האחרות וזה למה יש לו 2:1:1 אבל נגיד ואני יקח את המוצר בחיטוב כמו שציינתי , אתה מאמין שאני אחווה שיפור בהתאוששות השריר בין אימון לאימון ואמנע כמה שיותר מפירוק שריר ? נגיד ואני לוקח כמות חלבון גבוהה בכללי

עכשיו אני מזכיר שאני לוקח מיקס של BCAA & GLUTAMINE

10 גרם מנת הגשה סך הכל : 5 גרם BCAA & ו5 גרם גלוטמין

2.5 L-Lecuine
L- Isoleucine 1.25
L-Valine 1.25

5g L - Glutamine
BCAA פשוט לא עובד אלא אם כן אתה על בטן ריקה.
כל עוד אתה אוכל לפני אימון, יש לך מספיק חומצות אמינו בדם כדי לתת לך אנרגיה ולהתאושש לאחר האימון.
BCAA טוב לאתלטים שקמים בבוקר על בטן ריקה ועושים אימון בלי לאכול כלום לפני זה כי אין להם חומצות אמינו בדם כשהם בצום ארוך.

הנה. ממליץ לקרוא בזהירות, הוא חטף ביקורת רצינית על בעיות מתודולוגיות רבות ובצדק ואראגון ועוד איזה בחור כתבו תגובה נזעמת שתיכף תפורסם בעיתון ואז אביא קישור שלה לכאן.

בשורה התחתונה מדובר על תיסוף של 28 גרם BCAA מסביב לאימון שזה בערך 6 מנות.הקבוצה של הBCAA לא ירדה במסת השריר ובצורה עלובה בשומן. הקבוצה של הפחמימות ירדה בצורה סבירה בשניהן והם טענו שההבדל בשומן לא מובהק סטטיסטית אבל אנשים עם גישה לדאטא שלהם אומרים שכנראה שזה לא נכון ועל כן הביקורת.

בגלל שהגרעון אמור היה להיות קטן עלתה גם טענה שהBCAA השפיעו איכשהו על הגוף להפוך להיות חסכוני יותר באנרגיה ולכן הם כמעט ולא ירדו .

הנה. ממליץ לקרוא בזהירות, הוא חטף ביקורת רצינית על בעיות מתודולוגיות רבות ובצדק ואראגון ועוד איזה בחור כתבו תגובה נזעמת שתיכף תפורסם בעיתון ואז אביא קישור שלה לכאן.

בשורה התחתונה מדובר על תיסוף של 28 גרם BCAA מסביב לאימון שזה בערך 6 מנות.הקבוצה של הBCAA לא ירדה במסת השריר ובצורה עלובה בשומן. הקבוצה של הפחמימות ירדה בצורה סבירה בשניהן והם טענו שההבדל בשומן לא מובהק סטטיסטית אבל אנשים עם גישה לדאטא שלהם אומרים שכנראה שזה לא נכון ועל כן הביקורת.

בגלל שהגרעון אמור היה להיות קטן עלתה גם טענה שהBCAA השפיעו איכשהו על הגוף להפוך להיות חסכוני יותר באנרגיה ולכן הם כמעט ולא ירדו .
פותח האשכול לא יקח 28 גרם של BCAA, לכן זה לא רלוונטי בשבילו, ואני עדיין עומד על שלי ש- BCAA אין לו כל שימוש אלא אם כן אתה על בטן ריקה.
אנשים סתם אוהבים להתווכח וללכת ראש בקיר.

פותח האשכול לא יקח 28 גרם של BCAA, לכן זה לא רלוונטי בשבילו, ואני עדיין עומד על שלי ש- BCAA אין לו כל שימוש אלא אם כן אתה על בטן ריקה.
כמו שאתה עושה?
אני לא יודע אם שמת לב, אבל יש פה מידע שסותר אחד את השני מ-2 הצדדים, אז אתה יודע מה זה אומר? שיש עוד הרבה לחקור בנושא
אבל לגבי פותח הדיון, כבר יש לו את המוצר, אז הוא מוזמן להשתמש בו, ואם הוא רוצה שיעדכן אם זה עזר לו או לא

השאלה למה מההתחלה הם בכלל תיספו בכמות כזו של BCAA? בנוסף, אפשר לראות שההבדלים בין הקבוצת BCAA לפחמימות מבחינת ירידת במסת שומן ממש לא כאלה גדולים כדי לומר שהתוסף פוגע בירידת שומן בחיטוב עצמו, אז כן - יכול להיות שכמות כזו של BCAA השפיע בצורה מסוימת על הירידה במסת שומן, אבל זה פחות רלוונטי כשמדברים על משתנים אחרים - כמו הגרעון הקלורי, סוג התזונה(מה קורה בעצם בתזונה דלת פחמימות?)

כמו שאתה עושה?
אני לא יודע אם שמת לב, אבל יש פה מידע שסותר אחד את השני מ-2 הצדדים, אז אתה יודע מה זה אומר? שיש עוד הרבה לחקור בנושא
אבל לגבי פותח הדיון, כבר יש לו את המוצר, אז הוא מוזמן להשתמש בו, ואם הוא רוצה שיעדכן אם זה עזר לו או לא
הבעיה היא שאתם גורמים לו להאמין שהמוצר יעיל במינונים שהוא יקח ובמצב (condition) שהוא מתאמן.
הוא סתם מפתח ציפיות.

הבעיה היא שאתם גורמים לו להאמין שהמוצר יעיל במינונים שהוא יקח ובמצב (condition) שהוא מתאמן.
הוא סתם מפתח ציפיות.
אני מסכים שכנראה רוב הסיכויים הוא לא ירוויח מזה משהו, כבר אמרתי את זה
אבל כן זכותו להבין בעצמו מה הדעות ומה ההוכחות לכל צד בדיון
אתה פשוט החלטת לבטל את הדעה שלנו לחלוטין והחלטת שהדעה שלך (מושכלת ככל שתהיה) היא העילאית והכי צודקת למרות שהנושא עדיין בחיתולים ואנשים שמבינים ממך בהרבה עדיין מנסים להבין את זה בעצמם, בלי קשר לאיזה כיוון מתחילים לחשוב

אתה מתווכח, הבאתי לך מחקרים שהראו שכמות קטנה שלהן בתיסוף מעט חלבון יצרה תגובה אנבולית גדולה יותר מאשר כמות גדולה בהרבה של חלבון.

העניין הוא שלא בטוח שזה שאכלת לפני האימון משנה כלכך כי המערכת מגיבה בהתאם לרמה של ח"א בדם. קפיצה מהירה אחרי ארוחה או שייק תפעיל את מגנון הבניה בשרירים אחרי האימון הרבה יותר מאשר שארית של משהו שאכלת בבוקר.

השאלה למה מההתחלה הם בכלל תיספו בכמות כזו של BCAA? בנוסף, אפשר לראות שההבדלים בין הקבוצת BCAA לפחמימות מבחינת ירידת במסת שומן ממש לא כאלה גדולים כדי לומר שהתוסף פוגע בירידת שומן בחיטוב עצמו, אז כן - יכול להיות שכמות כזו של BCAA השפיע בצורה מסוימת על הירידה במסת שומן, אבל זה פחות רלוונטי כשמדברים על משתנים אחרים - כמו הגרעון הקלורי, סוג התזונה(מה קורה בעצם בתזונה דלת פחמימות?)
הם תיספו בכמות כזאת כי זה מה שמחקרים שלא הוסיפו אותן לחלבון הראו שצריך לעשות בשביל לראות מהן תוצאות. זו הסיבה שאני חושב שעדיף לקחת אותן יחד עם חלבון מלא. המחקרים מהמעבדה של דניאל מור הם היחידים שאני מכיר שהראו הבדלים מכמויות שפויות של BCAA ולאוצין והן עשו את זה על ידי הוספתן לכמויות שונות של חלבון מלא.

לגבי הגורמים האחרים, הכל יכול להיות, בכל מקרה אני חושב שזה לא היה הוגן לא להביא גם את המחקר הזה.

אני מסכים שכנראה רוב הסיכויים הוא לא ירוויח מזה משהו, כבר אמרתי את זה
אבל כן זכותו להבין בעצמו מה הדעות ומה ההוכחות לכל צד בדיון
אתה פשוט החלטת לבטל את הדעה שלנו לחלוטין והחלטת שהדעה שלך (מושכלת ככל שתהיה) היא העילאית והכי צודקת למרות שהנושא עדיין בחיתולים ואנשים שמבינים ממך בהרבה עדיין מנסים להבין את זה בעצמם, בלי קשר לאיזה כיוון מתחילים לחשוב
אני הבאתי מחקרים שתומכים במינונים שרשומים על גב האריזה של תוספי תזונה.
ולא במינונים אסטרונומיים.
זה כמו לעשות מחקר על L-Carnitine ולהגיד "הנה! הוא עובד! באמץ אפשר לרדת 4 ק"ג שומן בחודש! אבל רק אם אתה לוקח 50 גרם ביום!".

אתה מתווכח, הבאתי לך מחקרים שהראו שכמות קטנה שלהן בתיסוף מעט חלבון יצרה תגובה אנבולית גדולה יותר מאשר כמות גדולה בהרבה של חלבון.

העניין הוא שלא בטוח שזה שאכלת לפני האימון משנה כלכך כי המערכת מגיבה בהתאם לרמה של ח"א בדם. קפיצה מהירה אחרי ארוחה או שייק תפעיל את מגנון הבניה בשרירים אחרי האימון הרבה יותר מאשר שארית של משהו שאכלת בבוקר.

הם תיספו בכמות כזאת כי זה מה שמחקרים שלא הוסיפו אותן לחלבון הראו שצריך לעשות בשביל לראות מהן תוצאות. זו הסיבה שאני חושב שעדיף לקחת אותן יחד עם חלבון מלא. המחקרים מהמעבדה של דניאל מור הם היחידים שאני מכיר שהראו הבדלים מכמויות שפויות של BCAA ולאוצין והן עשו את זה על ידי הוספתן לכמויות שונות של חלבון מלא.

לגבי הגורמים האחרים, הכל יכול להיות, בכל מקרה אני חושב שזה לא היה הוגן לא להביא גם את המחקר הזה.

התגובה האנבולית לא הייתה מ- BCAA בכמות של מנה אחת או אפילו 2.

התגובה האנבולית לא הייתה מ- BCAA בכמות של מנה אחת או אפילו 2.
במחקר האחרון כן. ב2 הראשונים שהבאתי היה מדובר ב6 גרם חלבון ועוד או 5 גרם BCAA או שלושה גרם של לאוצין או 5 גרם לאוצין. זה בדיוק מנה או שתיים.

ובלי קשר לכך L-Carnitine כנראה גורמת למחלות לב וכלי דם....

אני הבאתי מחקרים שתומכים במינונים שרשומים על גב האריזה של תוספי תזונה.
ולא במינונים אסטרונומיים.
זה כמו לעשות מחקר על L-Carnitine ולהגיד "הנה! הוא עובד! באמץ אפשר לרדת 4 ק"ג שומן בחודש! אבל רק אם אתה לוקח 50 גרם ביום!".

.
דווקא הוא הביא מחקרים גם עם כמויות קטנות יותר
אבל אף אחד לא אמר שחייבים לקחת את הכמויות שרשומות על האריזה, גם ככה הם לא תמיד נכונים

ובלי קשר לכך L-Carnitine כנראה גורמת למחלות לב וכלי דם....

לא זה לא.
אתה פשוט מתאמץ להראות אינטיליגנט וחכם.
לא רק שזו הייתה דוגמה אבל גם נתת טענה שגויה כלפיה.

להיפך, זה אפילו בריא ללב.
עשינו על L-Carnitine עבודת מחקר במשך שנה וחצי, אסור לנו לפרסם את התוצאות, אבל הנה כמה לינקים אחרים.

Bullshit Study of the Year: “Carnitine Causes Heart Disease” « AnthonyColpo

New Study Shows Heart Benefits of L-Carnitine

Mayo Clinic review links L-Carnitine to multiple heart health benefits

L-Carnitine - Is It Good or Bad for your Heart? | Hammer Nutrition

L-carnitine treatment for congestive heart failure--experimental and clinical study. - PubMed - NCBI

דווקא הוא הביא מחקרים גם עם כמויות קטנות יותר
אבל אף אחד לא אמר שחייבים לקחת את הכמויות שרשומות על האריזה, גם ככה הם לא תמיד נכונים

המינונים של המחקר הקודם והשילובים עם מרכיבים אחרים אינם מתייחסים לתוסף של פותח האשכול והמינון שהוא לוקח.
וגם ההשפעה האנבולית לא הייתה כזו גדולה מאשר הקבוצה שהיה לה לאוצין נמוך.

אני לא מנסה אני פשוט קורא מאמרים מדעיים ולא ביקורת פופלארית כמו שאתה הבאת(ועוד מאתרים שמוכרים תוספים). תביא את המאמר שמתייחסים אליו שם של הקליניקה ונראה.
http://www.nature.com/nm/journal/v19/n5/full/nm.3145.html

גם הבחור מאחד הלינקים שלך כתב:
While you’re at it, consider adding a good probiotic supplement to your routine as well. Probiotics include familiar beneficial bacteria, such as acidophilus and bifida, strains that populate your intestines and help support a beneficial bacterial balance. If future research indicates that TMAO may be a player in atherosclerosis, then it just makes sense to take a probiotic. A clinical 2008 study in the animal model demonstrated that production of TMAO can be altered by probiotic administration. I've said it before, and I'll say it again: probiotics should be an integral part of anyone's foundational supplement program.

נראה את המחקר שלכם כשיצא, זה יהיה מעניין אבל כרגע אני ספקן עד שתיהיה הוכחה אחרת.

המינונים של המחקר הקודם והשילובים עם מרכיבים אחרים אינם מתייחסים לתוסף של פותח האשכול והמינון שהוא לוקח.
וגם ההשפעה האנבולית לא הייתה כזו גדולה מאשר הקבוצה שהיה לה לאוצין נמוך.
ההשפעה היתה גדולה מאוד וזה יותר רלוונטי מהמחקרים על הריצה שאתה הבאת לכאן.

אני לא מנסה אני פשוט קורא מאמרים מדעיים ולא ביקורת פופלארית כמו שאתה הבאת. תביא את המאמר שמתייחסים אליו שם של הקליניקה ונראה.
http://www.nature.com/nm/journal/v19/n5/full/nm.3145.html

גם הבחור מאחד הלינקים שלך כתב:

נראה את המחקר שלכם כשיצא, זה יהיה מעניין אבל כרגע אני ספקן עד שתיהיה הוכחה אחרת.
הציטוט שהבאת אינו מוכיח ש L-Carnitine גורם למחלות לב.
אין אפילו מחקר אחד שמראה שתיסוף עם L-Carnitine גרם למחלות לב בקרב האנשים שנחקרו.

TMAO לא בהכרח קשור למחלות לב, הראו שגם ביצים מעלים TMAO אבל מאוד בריאים ללב.
ואם מדובר ספציפית ב L-Carnitine, אז הוא מאוד בטוח ללב.
Oral L-carnitine supplementation increases trimethylamine-N-oxide but reduces markers of vascular injury in hemodialysis patients. - PubMed - NCBI

איפה ראית שביצים בריאות ללב? הPHS הראה שהן לא משפיעות על הסיכון להתקפי לב לכאן או לכאן.

ממבט ראשון נראה שהמחקר שהבאת הוא כנראה המחקר האמין היחיד שיש בנושא ואין לי גישה :\ מדהים(האחרים מראים אסוציאציה לא קוזליות). בכל מקרה כמו בהרבה מקרים מתברר שהקשר לא פשוט ויכול להיות שזה מורכב יותר, מתוך:
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S089990071500221X

Accumulating evidence suggests a possible role of an elevated concentration of plasma TMAO as a new marker of an increased cardiovascular risk in humans [21], [49], [60] and [61]. TMAO, as a metabolite of phosphatidylcholine and l-carnitine, is abundant in red meat, egg yolks, and other products that are considered to be atherogenic, and has been proposed to constitute a link between such diet and CVD [21]. Clinical studies suggest a positive correlation between high blood plasma TMAO levels and an increased cardiovascular risk, independent of traditional risk factors, such as diabetes or kidney failure [21] and [60]. However, it must be stressed that low glomerular filtration rate along with other risk factors, such as hypertension and diabetes mellitus, were common in the top quartile of TMAO blood levels in populations evaluated in the studies [49] and [60].

Several experimental studies have found evidence of TMAO affecting lipid and hormonal homeostasis, which may suggest a contribution of TMAO to the development of CVD. One study found that TMAO may modulate cholesterol and sterol metabolism, thus leading to the development of atherosclerosis [21]. The study demonstrated that TMAO and its dietary precursors, choline and carnitine, suppress reverse cholesterol transport through gut microbiota-dependent mechanisms [21]. TMAO also has been found to affect the hemodynamic effects of chronically infused angiotensin II [59], a pivotal hormone in the circulatory system homeostasis. Finally, TMAO has been repeatedly shown to affect protein folding [2], [4], [5] and [6]. This may exert a significant effect on the affinity of receptors as well as on the activity of enzymes and hormones involved in the control of the circulatory system homeostasis.

Several lines of evidence suggest that TMAO may play a protective role in cardiovascular system by reducing deleterious effects of oxidative stress. For example, it has been found that oral l-carnitine supplementation significantly increases plasma TMA and TMAO levels and decreases markers of vascular injury and oxidative stress such as soluble forms of intracellular adhesion molecule-1, vascular cell adhesion molecule-1, and malondialdehyde [62]. Furthermore, treatment with TMAO has been found to inhibit the negative effects of oxidative stress in streptozotocin diabetic rats [63] and human neuroblastoma cells [64]; however, the mechanisms are not clear. TMAO has also been found to act as an electron acceptor in bacteria [26]. Therefore, it may neutralize electrons that leaked from the mitochondrial electron transport chain reducing the formation of reactive oxygen species.

הקטע עם L-carnitine הוא שגם אצל בני אדם וגם אצל עכברים הוא מעלה את ה-TMAO, ואצל עכברים ראו שהוא פוגע בכלי הדם, אצל בני אדם אבל ההשפעה שלו היא שונה ולא לגמרי ברורה
אלא אם אתם מצאתם משהו שונה, ואז אני גם אשמח לשמוע על התוצאות כשתפרסמו

אני שותה מיקס של BCAA עם גלוטמין באימון , עם מה מומלץ לשלב את זה כדי להקל על הטעם המחריד ? חלבון אני לא יכול ,יש אלטרנטיבה אחרת ?

זה מה שבן אדם שאל סה״כ....
לא צריך להראות שאחד יותר חכם מהשני.
שכל אחד יקח מה שבא לו.
איך שזה משפיע או אם משפיע בכלל -לא השאלה פה....

קצת פתל יהיה ממש סבבה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית