הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Bench&Deadlift PR's

לוטם

משתמש משקיע
3,542
2,525
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
8,342
3,542
2,525
לקראת התחרות הקרובה, אימון סינגלים אחרון, אני מתחרה בסוף בבנצ' ודדליפט, הרגיש אחלה, שאלו אותי למה אני לא עובד עם חגורה בדדליפט, זה מהסיבה שעד עכשיו לא הרגשתי צורך להשתמש, התקדמתי גם בלי, אז אולי אני אפתיע את עצמי בתחרות 😃

בנצ' עם עצירה 130 קילו:

הוק-גריפ דדליפט (ללא חגורה) 170 קילו:

מ.ג: באיזור ה-93

את השיאים האחרונים שלי למסה הנוכחית אני יתן בתחרות עצמה ב-14.4 בעזרת הרייג' של @White Walker ו- @yujinius 😉

כל הכבוד על הPR'ים, ודדליפט ללא חגורה זה כל כך חריג, יש אנשים שחגורה רק מפריעה להם בדדליפט, אני למשל לא מסוגל לחגור בדדליפט או שאולי אני צריך לשנות את הסגירה שלי ובגלל זה עד עכשיו אני רק מרגיש שזה יותר מזיק מאשר מועיל

משקלים יפים.
אני לא בטוח שהבנץ׳ חוקי. המוט צריך להעצר על החזה ואז מרימים. בצילום נראה שהתחלת להרים כשהוא עדיין זז כלפי מטה

חזקקקק!!! אתה תפציץ!!

אני לא בטוח שהבנץ׳ חוקי. המוט צריך להעצר על החזה ואז מרימים.
אבל הוא נעצר לגמרי, הוא פשוט בלם את העצירה. ראיתי לא מעט שלוחצים ככה בצורה תחרותית..

יפה מאוד!! בדדליפט נראה שיש לך עוד לא מעט לתת.
אהה תודה מורן,אז יש לכל תחרות חוקים משלה? אם זה אותו ארגון אז זה לא אותם חוקים?
לכל איגוד חוקים משלו.

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד על הPR'ים, ודדליפט ללא חגורה זה כל כך חריג, יש אנשים שחגורה רק מפריעה להם בדדליפט, אני למשל לא מסוגל לחגור בדדליפט או שאולי אני צריך לשנות את הסגירה שלי ובגלל זה עד עכשיו אני רק מרגיש שזה יותר מזיק מאשר מועיל
תודה, טוב לשמוע 😃
משקלים יפים.
אני לא בטוח שהבנץ׳ חוקי. המוט צריך להעצר על החזה ואז מרימים. בצילום נראה שהתחלת להרים כשהוא עדיין זז כלפי מטה
הספוטר הוא זה שנתן לי את הסימן, חיכיתי ל-"press" שלו
יפה מאוד!! בדדליפט נראה שיש לך עוד לא מעט לתת.

לכל איגוד חוקים משלו.
תודה 😃
חזקקקק!!! אתה
תודה אחי! אני בטוח שגם אתה!

• פותח/ת השרשור
שמתי לב שהתפספס לי ה"לא" בתגובה הקודמת שלי, התכוונתי שדדליפט ללא חגורה זה לא משהו חריג.
שמתי לב לזה, אל תדאג יש לי תיקון שגיאות אוטומטי 😉

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית