הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Bench&Deadlift PR's

לוטם

משתמש משקיע
3,542
2,525
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
8,342
3,542
2,525
לקראת התחרות הקרובה, אימון סינגלים אחרון, אני מתחרה בסוף בבנצ' ודדליפט, הרגיש אחלה, שאלו אותי למה אני לא עובד עם חגורה בדדליפט, זה מהסיבה שעד עכשיו לא הרגשתי צורך להשתמש, התקדמתי גם בלי, אז אולי אני אפתיע את עצמי בתחרות 😃

בנצ' עם עצירה 130 קילו:

הוק-גריפ דדליפט (ללא חגורה) 170 קילו:

מ.ג: באיזור ה-93

את השיאים האחרונים שלי למסה הנוכחית אני יתן בתחרות עצמה ב-14.4 בעזרת הרייג' של @White Walker ו- @yujinius 😉

74.5 מיובש (אחרי קלן)
שבועיים אחרי 76 + -

עברו כמעט 9 חודשים, כן.. מסה ארוכה, די רצופה בסה"כ.
ממוצע של 2 קג בחודש אבל זה לא היה כך.. כי רק בינואר העליתי את הפלוס באופן משמעותי יותר.
הייתה חריגה לא רצויה, המשכתי עם זה בשביל לתת את הכל בתחרות.. ואחרי זה חיטוב לאחוזי שומן נורמלים.
לא מתכנן לחזור על מסות כאלה בעתיד.
דרך אגב לתחושתי זאת הבעיה הכי גדולה, כמה שבועות שלא שמים לב וצוברים שומן שקשה להוריד.

• פותח/ת השרשור
74.5 מיובש (אחרי קלן)
שבועיים אחרי 76 + -

עברו כמעט 9 חודשים, כן.. מסה ארוכה, די רצופה בסה"כ.
ממוצע של 2 קג בחודש אבל זה לא היה כך.. כי רק בינואר העליתי את הפלוס באופן משמעותי יותר.
הייתה חריגה לא רצויה, המשכתי עם זה בשביל לתת את הכל בתחרות.. ואחרי זה חיטוב לאחוזי שומן נורמלים.
לא מתכנן לחזור על מסות כאלה בעתיד.
גם אני יחסית ככה, סוף החיטוב שהיה ביולי הייתי 73, שבועיים אחרי כבר הייתי 76 מהעלייה של הנוזלים. ומאז עליתי עד עכשיו.
אני חושב שהעלייה הזו צברה לי המון כוח, ולא הייתי מתקדם כל כך הרבה בלנסות להעלות "נקי".

אני חושב שהעלייה הזו צברה לי המון כוח, ולא הייתי מתקדם כל כך הרבה בלנסות להעלות "נקי".
כנ"ל.

אבל זה עלה לי באנשים שלא ראו אותי כמה חודשים ועכשיו הם לא מזהים אותי @yujinius
😆

גם אני יחסית ככה, סוף החיטוב שהיה ביולי הייתי 73, שבועיים אחרי כבר הייתי 76 מהעלייה של הנוזלים. ומאז עליתי עד עכשיו.
אני לא תומך בעלייה נקייה. לדעתי זאת פיקציה של התקדמות. לדוגמא היית עולה מ 100 ל 140 בדדליפט שזה נראה יפה אבל אם יש לך בפועל 170 אז 140 זה התקדמות בניוטראל.

קראתי את זה 3 פעמים ולא הבנתי את הלוגיקה של המשפט 🙄
מה שאני מתכוון שבהרבה מקרים מתחילים במשקל נמוך שהוא רחוק מהפוטנציאל ואז גם ב "נקי" אפשר להתקדם כמה שבועות.
אבל אם היית מתחיל במשקל שמשקף יותר נכון את היכולת שלך היית נתקע מהר מאוד ב"נקי"
בדוגמא התחלת ב 100, 8 שבועות עלית 5 קילו כל שבוע והגעת ל 140 בהשוואה ללהתחיל ב 130 שזה משקל יותר ריאלי ואחרי שבועיים להגיע ל 140
ואז ה 30 קילו התקדמות זה סוג של התקדמות פיקטיבית

• פותח/ת השרשור
מה שאני מתכוון שבהרבה מקרים מתחילים במשקל נמוך שהוא רחוק מהפוטנציאל ואז גם ב "נקי" אפשר להתקדם כמה שבועות.
אבל אם היית מתחיל במשקל שמשקף יותר נכון את היכולת שלך היית נתקע מהר מאוד ב"נקי"
בדוגמא התחלת ב 100, 8 שבועות עלית 5 קילו כל שבוע והגעת ל 140 בהשוואה ללהתחיל ב 130 שזה משקל יותר ריאלי ואחרי שבועיים להגיע ל 140
ואז ה 30 קילו התקדמות זה סוג של התקדמות פיקטיבית
כן אבל אתה לא בוחן את ההתקדמות שלך בצורה הזאת, אלא על פי כמה היה ה-RM X שלך ובכמה הוא עלה.
אם עשית ריסט והתקדמת במשקלי עבודה אבל המשקל המקסימלי שהרמת לפני התכנית לא עלה אז לא באמת התקדמת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית