הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שואל בשביל ידידה

אנונימי14

משתמש מתחיל
197
5
נק' מוניטין:
13
197
5
אוקי אז ככה,
אני עושה מתח בתוספת 20 קילו , עושה L sit
מתאמן על פלאנץ שכיבות שמיכה וכו'

היא שואלת - היא רוצה גם כן לעשות את אותם דברים שאני עושה רק בלי לגדול בגוף (גב ידיים וכו)

היא רוצה רק להתחזק אבל מבלי שיראו זאת חיצוניות או להפחית את זה

זה אפשרי? אפשר להתחזק הרבה מבלי שזה יבלוט החוצה?

כן, בנות לא גדלות כמו בנים, להן זה הרבה יותר קשה
ואני מקווה שיש בתכנית הזאת עוד דברים, כי אחרת אף אחד מכם לא יגדל או ירוויח יותר מדי מהאימון

• פותח/ת השרשור
כן, בנות לא גדלות כמו בנים, להן זה הרבה יותר קשה
ואני מקווה שיש בתכנית הזאת עוד דברים, כי אחרת אף אחד מכם לא יגדל או ירוויח יותר מדי מהאימון

אממ אני את האמת לא מחפש להיות ענקי או משהוא אני מתאמן בעיקרון תכלס רק כדי להתחטב להשיג גוף רגיל (לא גדול) ויפה וכמובן להצליח תרגילים יפים כמו הפלאנץ , עליות כח פרונט באק וכו'

היא גם רוצה אז אין אם זה בעיה נכון?

אממ אני את האמת לא מחפש להיות ענקי או משהוא אני מתאמן בעיקרון תכלס רק כדי להתחטב להשיג גוף רגיל (לא גדול) ויפה וכמובן להצליח תרגילים יפים כמו הפלאנץ , עליות כח פרונט באק וכו'

היא גם רוצה אז אין אם זה בעיה נכון?
יהיה לכם קצת קשה לראות תוצאות טובות מבחינת רק הגוף רק מאלה, אבל אם זה מה שמעניין אתכם, אז לכו על זה
ולנושא הפוסט, לה אין מה לדאוג לדעתי

• פותח/ת השרשור
יהיה לכם קצת קשה לראות תוצאות טובות מבחינת רק הגוף רק מאלה, אבל אם זה מה שמעניין אתכם, אז לכו על זה
ולנושא הפוסט, לה אין מה לדאוג לדעתי

למה מהתרגילים האלה אני חושב שאפשר לראות בטן שטוחה קוביות אולי (יותר מדבר אלי חח)
תרגילי הסטרייט דווקא מאד טובים ומאתגרים לדעתי (חדר כושר משעמם אותנו) אתה בטוח ?

עוד שאלה אגב אין מצב שאני או היא אם אנחנו אוכלים משהוא כמו 1300 קלוריות ביום אז ניהיה בפלוס נכון
זה גירעון לא? כי זה די מעט קלוריות ליום לדעתי (בלי אירובי ואולי קצת קצת כח)

למה מהתרגילים האלה אני חושב שאפשר לראות בטן שטוחה קוביות אולי (יותר מדבר אלי חח)
תרגילי הסטרייט דווקא מאד טובים ומאתגרים לדעתי (חדר כושר משעמם אותנו) אתה בטוח ?

עוד שאלה אגב אין מצב שאני או היא אם אנחנו אוכלים משהוא כמו 1300 קלוריות ביום אז ניהיה בפלוס נכון
זה גירעון לא? כי זה די מעט קלוריות ליום לדעתי (בלי אירובי ואולי קצת קצת כח)
אפשר לראות תוצאות, אבל זה מחייב הרבה עבודה, וצריך קצת יותר מגוון
וזה גירעון מאוד גדול לדעתי, אני לא רואה סיבה להיות מתחת לרמת תחזוקה או ממש קצת מתחת
ותהיה מודע לזה שהתחזוקה הקלורית שלכם שונה לחלוטין גם אם אתם שוקלים אותו הדבר ועובדים פיזית באותה הצורה

• פותח/ת השרשור
אפשר לראות תוצאות, אבל זה מחייב הרבה עבודה, וצריך קצת יותר מגוון
וזה גירעון מאוד גדול לדעתי, אני לא רואה סיבה להיות מתחת לרמת תחזוקה או ממש קצת מתחת
ותהיה מודע לזה שהתחזוקה הקלורית שלכם שונה לחלוטין גם אם אתם שוקלים אותו הדבר ועובדים פיזית באותה הצורה
מה זאת אומרת יותר מגוון
עושים הכל שכיבות שמיכה אל סיט מתח מקבילים , פרונט , באק , הרמת רגליים למתח זה די מגוון לא ?
ודרך אגב הגירעון אצלה בטח יותר גדול אני משער לא ?

מה זאת אומרת יותר מגוון
עושים הכל שכיבות שמיכה אל סיט מתח מקבילים , פרונט , באק , הרמת רגליים למתח זה די מגוון לא ?
ודרך אגב הגירעון אצלה בטח יותר גדול אני משער לא ?
אין לי מושג למה אתה מתכוון בפרונט ובאק, אז אני לא יודע על מה הם עובדים בידיוק
אבל התרגילים האלה נראה לי עובדים רק על בטן וגב, אבל בשביל להתפתח צריך לעבוד על הכל
והייתי אומר שלך יש גירעון יותר גדול, אבל קצת קשה לקבוע את זה בוודאות מאחורי מקלדת, זה דורש להסתכל על הרבה גורמים

• פותח/ת השרשור
אין לי מושג למה אתה מתכוון בפרונט ובאק, אז אני לא יודע על מה הם עובדים בידיוק
אבל התרגילים האלה נראה לי עובדים רק על בטן וגב, אבל בשביל להתפתח צריך לעבוד על הכל
והייתי אומר שלך יש גירעון יותר גדול, אבל קצת קשה לקבוע את זה בוודאות מאחורי מקלדת, זה דורש להסתכל על הרבה גורמים

פרונט לבר ובאק לבר (front lever) שאתה מחזיק במתח וכל הגוף ישר
אבל המשקל שלי נמוך יחסית לגבר אני חושב שאני די בניטרלי כבר חח אני רק 60 כמה קלוריות כבר אוכל לצרוך ביום

פרונט לבר ובאק לבר (front lever) שאתה מחזיק במתח וכל הגוף ישר
אבל המשקל שלי נמוך יחסית לגבר אני חושב שאני די בניטרלי כבר חח אני רק 60 כמה קלוריות כבר אוכל לצרוך ביום
אז יש לכם קצת יותר עבודה מגוונת ממה שחשבתי
למרות שעדיין ממליץ למצוא דרך לעבוד על הרגליים
וגם לפי הנוסחאות, וגם אם אתה יחסית נמוך, אז אתה בגירעון די רציני
תסתכל לפי מה שרשום פה בכתבה:
המדריך השלם להורדת השומן וחיטוב הגוף - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
למרות שאני לא אוהב לעבוד לפי החישוב הקלורי, 1300 קלוריות אני כבר יודע שזה ממש מעט

• פותח/ת השרשור
אז יש לכם קצת יותר עבודה מגוונת ממה שחשבתי
למרות שעדיין ממליץ למצוא דרך לעבוד על הרגליים
וגם לפי הנוסחאות, וגם אם אתה יחסית נמוך, אז אתה בגירעון די רציני
תסתכל לפי מה שרשום פה בכתבה:
המדריך השלם להורדת השומן וחיטוב הגוף - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
למרות שאני לא אוהב לעבוד לפי החישוב הקלורי, 1300 קלוריות אני כבר יודע שזה ממש מעט

אני 1.68 ולא אני ביחס די בסדר גם הוספתי שמן קוקוס ואני אוכל פרי או 2 ביום ככה לאיזון הקלורי וזהו..
כן אולי תרגילי רגליים חסרים וזהו..

Back
למעלה תחתית