הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה שאלות בשביל אחותי הטבעונית

• פותח/ת השרשור Henv90
  • פורסם בתאריך

Henv90

משתמש מתחיל
241
17
נק' מוניטין:
17
241
17
היי אחותי בת 31 טבעונית משקל 78 גובה 1.65 היא רוצה להתחיל להתאמן היא רוצה להתחיל להכנס לתזונה נכונה יחד עם אימונים במכון כושר למטרת הורדת אחוזי שומן
כמה שאלות
1.כמה גרם חלבון היא צריכה ביום?
2.איזה מקורות טובים יש לחלבון בתזונה טבעונית?
3.מוצרים קפואים טבעונים של טבעול הם מקור טוב לחלבון?
4.המלצה על אבקת חלבון לטבעונים, אין בעיה להזמין מחול

תודה רבה
אגב ראיתי מאמרים באתר ולא מצאתי משהו על טבעונים בעיקר נשים

היי אחותי בת 31 טבעונית משקל 78 גובה 1.65 היא רוצה להתחיל להתאמן היא רוצה להתחיל להכנס לתזונה נכונה יחד עם אימונים במכון כושר למטרת הורדת אחוזי שומן
כמה שאלות
1.כמה גרם חלבון היא צריכה ביום?
2.איזה מקורות טובים יש לחלבון בתזונה טבעונית?
3.מוצרים קפואים טבעונים של טבעול הם מקור טוב לחלבון?
4.המלצה על אבקת חלבון לטבעונים, אין בעיה להזמין מחול

תודה רבה
אגב ראיתי מאמרים באתר ולא מצאתי משהו על טבעונים בעיקר נשים

1.במאמר הבא מפורטת דרך החישוב לערכים אליהם היא צריכה להגיע.
ההמלצה עבורה תהיה בערך 160 גרם חלבון ליום (2 גר' חלבון לכל קילו משקל גוף).
המדריך השלם להורדת השומן וחיטוב הגוף - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

2. מקורות טובים יהיו קטניות למיניהן (עדשים, גרגרי חומוס, שעועית, פול, אפונה..)- בשילוב עם דגן (לא מחייב שיכללו באותה הארוחה). וכמובן מוצרי סויה- שבבי סויה, אדממה, טופו, חלב סויה..
יש פה שרשור של מתכונים שהיא יכולה לקחת מהם רעיונות-
אחר - מתכונים טבעוניים (מזון קרנפים משובח....)

3. כן, אבל תלוי איזה.
יש מוצרים טבעוניים של טבעול שעשירים בחלבון. לדוגמא, המוצר "טחון מן הצומח", ממנו אפשר להכין רוטב דמוי בולונז מוצלח במיוחד.
דרך אגב, חוץ מטבעול, ממליצה על המוצרים של מנדי. אם תכנס לשרשור של המתכונים תראה שבאחת התגובות כתבתי על הנקניקיות אפונה שהיא מוכרת.

4. אבקות חלבון- לפי דעתי זו שעשויה מסויה הכי מומלצת מבחינת טעם.. יש אפשרות לקנות מאמינושופ:
אבקת חלבון איזו סויה| IsoSoy Protein | אמינו שופ

חוץ מאבקת חלבון סויה, יצא לי לנסות כל מיני סוגים, יש בשפע.. לפי טעמי האישי MRM veggie elite בטעם מוקה גם מוצלחת (מקור החלבון הוא מאפונה ואורז).

וכן, באמת חסר באתר איזשהו מאמר על טבעונים.. 🙄

היי אני גם טבעונית ואני מזמינה אבקות חלבון מאתר שנקרא iHerb,אני ממליצה בחום על אבקת החלבון שאני משתמשת בה שנקראת
MRM,Veggie Elite .
הם מציעים שני טעמים האחד מוקה שוקולד והשני וניל,נכון לעכשיו הזמנתי את המוקה שוקולד ואני יכולה לומר שהיא מעולה!
אני עושה את השייק עם עלי תרד ועלי בייבי בכדי להעלות את רמת החלבון כמה שאפשר (טעם וניל ממש בדרך אליי 🤩)...
המשלוחים שלהם טובים (מגיע ארוז טוב וגם המחירים סבירים ) ,בנוסף האבקה אורגנית,ללא גלוטן,טבעונית עם מנת חלבון יפה מאוד.

מקווה שעזרתי ובהצלחה 😃
הנה קישור :
http://il.iherb.com/MRM-Veggie-Elite-Performance-Protein-Vanilla-Bean-2-2-lbs-1-020-g/53242

נ.ב-שתנסה להמנע מטופו(גג פעמיים בשבוע) בגלל אחוז השומן הגבוהה ומוצרי סויה למינהם,אני אישית נמנעת כמה שאפשר מסויה זה לא כזה בריא,בשנה שעברה צרכתי מוצרי סויה והחזה שלי התנפנח(גם לחברה שלי זה קרה)..
יש לה את הסייטן אם היא לא רגישה לגלוטן כמובן היא יכולה לצרוך את הסייטן הטבעי הרגיל ולא זה עם כל הרטבים והתוספים,לתבל עם כורכום פפריקה בלי מלח!! עם הרבה ירוקים כמו שעועית,תרד,ברוקולי וכו' זה מצויין למקור חלבון טבעוני ודל שומן ..אם היא צריכה יותר עזרה מזה אני כאן 🙄

סליחה לא ראיתי שאי אפשר לכתוב שמות של אתרים..בכל מקרה זה איי הארב

MRM,Veggie Elite .
כן, המלצתי עליה בדיוק בתגובה למעלה. 😃

בשנה שעברה צרכתי מוצרי סויה והחזה שלי התנפנח(גם לחברה שלי זה קרה)..
לצערי לי זה לא קרה. 😭
אבל גיליתי שיש לי רגישות למוצרי סויה. זה לא אמור להוות בעיה לאדם הממוצע, ולא כדאי לפסול מראש כי זה חלבון צמחי יחסית איכותי.

חחח לא שמתי לב שכתבת אבל עובדה שהיא בהחלט אבקה מעולה 😄 ולגבי החזה עזבי את גם לא רוצה שיקרה זה היה ממש מוזר 🙁

Back
למעלה תחתית