הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית Work Out of the Day- המחודש

אני מוכן לשלם לראות אותך רץ 100 מטר 🤡

מורן - אתה הסקת מסקנה שגוייה. אני התכוונתי לגבי חברי הפורום שמבצעים קרוספיט.
בקשר לויכוח שהתפתח, לא מבין בכלל על מה הויכוח. אני מתחיל קרוספיט ושנתיים מהיום אני עושה 700 פאונד דדליפט, לחזרות.

זה רק אם תעשה דדליפט כבד 3-4 פעמים בשנה. אני לא מאמין שתצליח להתאפק. אתה תעשה יותר ותגרום לעצמך להיות יותר חלש.

זה רק אם תעשה דדליפט כבד 3-4 פעמים בשנה. אני לא מאמין שתצליח להתאפק. אתה תעשה יותר ותגרום לעצמך להיות יותר חלש.
למה שדדליפט כבד יעשה אותי חלש?

בקשר לויכוח שהתפתח, לא מבין בכלל על מה הויכוח. אני מתחיל קרוספיט ושנתיים מהיום אני עושה 700 פאונד דדליפט, לחזרות.

750 קורן, ואל תשכח שכל זה תוך כדי שאתה עושה דדליפט לא יותר מ-4 פעמים בשנה.

עריכה: איכשהו אני תמיד מפספס את זה שיש עוד עמוד ובדיוק בעמוד הזה כבר כתבו את מה שאמרתי.

לא עושה מיינסייט.
בדקתי 1RM של chinup ויצא 85 + 30.

12 לינואר 2010 WOD

שלושה סיבובים של:
מכרעיים 50 מטר
קפיצה לרוחק מהמקום, 100 מטר
ריצה 200 מטר

כמה אתה מוכן לשלם לראות אותי רץ קילומטר ?

14 לינואר 2010 WOD

שלושה סיבובים על זמן של:
הליכה על הידיים 30 מטר
להחזיק עמידת ידיים כנגד קיר 2 דקות
15 Handstand push-ups

יש לחסר מהזמן 6 דקות של העמידת ידיים הסטטית.

מישהו אמר יותר מידי דם למוח?
איך שהוא נראה לי שהאימון הזה עושה כאב ראש רציני....

14 לינואר 2010 WOD

שלושה סיבובים על זמן של:
הליכה על הידיים 30 מטר
להחזיק עמידת ידיים כנגד קיר 2 דקות
15 Handstand push-ups

יש לחסר מהזמן 6 דקות של העמידת ידיים הסטטית.

מישהו אמר יותר מידי דם למוח?
איך שהוא נראה לי שהאימון הזה עושה כאב ראש רציני....

scaling.
את חושבת שלמתאמן קרקע של כמה שנים האימון הזה יעשה כאב ראש? אני בטוח שזה טיול בפארק בשביל הרבה אנשים. אם בחיים לא צברת יותר מעשרים שניות עמידת ידיים במצטבר (כמוני) אז זה יהיה די מפגר לנסות לעשות את האימון הזה כמו שהוא כותב. בדיוק כמו שלנסות לעשות קינג קונג יהיה מפגר או לנסות לעשות 1RM דדליפט בפעם השניה שאתה עושה דדליפט.

מישהו אמר פרקי כף יד דפוקים מהעומס עליהם ופציעות צוואר וראש שאנשים יפלו? אחלה אימון 🤡

אני עדיין לא מצאתי את המנוף שיצליח להרים את הרגליים השמנות שלי מעל הראש.

לא מצליחה לעשות עמידה ידיים.

מישהו אמר פרקי כף יד דפוקים מהעומס עליהם ופציעות צוואר וראש שאנשים יפלו? אחלה אימון 🤡

הגזמת. אני יודע, IGX והכל, אבל אנשים נפצעים בכל תחום. נכון שבאתר הראשי של קרוספיט יש לא מעט אימונים מפגרים, אבל הקטע הזה עם פציעות זה בולשיט.

הגזמת. אני יודע, IGX והכל, אבל אנשים נפצעים בכל תחום. נכון שבאתר הראשי של קרוספיט יש לא מעט אימונים מפגרים, אבל הקטע הזה עם פציעות זה בולשיט.

troof

לא יודע, מספיק לי לראות את הפורום פציעות שלהם שמלא בהודעות בסגנון של "בדיוק חזרתי משיקום של X חודשים כי קרעתי/שברתי/הייתה לי בעיה תפקודית ב-Y ועכשיו קרעתי/שברתי/יש לי בעיה תפקודית ב-Z ואני אצטרך שיקום של עוד כמה חודשים, אבל אז אני חוזר לקרוספיט בכל הכוח!!!111!!!!" בשביל להאמין שיש בקרוספיט משהו מעבר ל"כל תחום".

אין ספק שיש פציעות בכל דבר שתסתכל עליה, אבל קרוספיט כשיטה מעודדת ביצוע רע של תרגילים (ראה ערך: "20% Slop Margin") כדי שתוכל לסיים את Cindy או מה שזה לא יהיה יותר מהר, ותיכנות גרוע של אימונים תוך כדי חוסר התחשבות בהבדלים שבין אמא בת 40 במשקל יתר לאדם בן 22 עם רקע כזה או אחר בפעילות ספורטיבית.

גם בכל צורת אימון אחרת נורמלית דוחפים את גבולות הטכניקה כדי לקבל תוצאות טובות יותר. תנסה לעשות SS וכל פעם שיש לך פאק מינימלי בטכניקה תעצור ותעשה deload. נראה כמה מהר אתה תתקדם. תנסה לעבוד על olympic lifting ולעולם לא להשתמש במשקלים שבהם הטכניקה שלך נשברת. אתה תעשה קלינים עם ארבעים קילו עד גיל שמונים.
20% זה סתם מספר. כשאתה הולך על 100% עצימות אתה צריך לדחוף ככה שהטכניקה שלך טובה. לא מושלמת, לא מסוכנת, פשוט טובה. אם אתה לא מסוגל לשמור על טכניקה טובה תעשה scaling. אם אתה לא מספיק מאומן בתרגיל מסוים (כמו העמידת ידיים היום) כדי לעשות אותו טוב אז אל תעשה אותו, ובטח שלא במסגרת אימון מטבולי. יש תרגילים שצריך progression כדי לעשות.

נערך לאחרונה:
Back
למעלה תחתית