הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מסה(בן 15)

• פותח/ת השרשור Kapara
  • פורסם בתאריך

Kapara

משתמש מתחיל
71
0
נק' מוניטין:
3
71
0
אהלן, אספר את הסיפור שלי בקצרה.

לפני ארבע שנים בערך, בגיל 11 אמא שלי הביאה לי מאמן אישי, והתחלנו להתאמן בפארקים וכו', לאחר מכן הוא הביא אותי לחדר כושר ויצא שבגיל 12 - 13 לחצתי 30 קילו בנצ'.
אבל אז התאמנתי, לא התאמנתי באמת בשביל שינוי, או בשביל מסה, יותר בשביל פוזות, וכדי שאני יוכל לומר, למה אני לא מרזה אם אני עושה את כל העבודה הזאת.
את האמת שכן הרזתי, התחלתי כ30% שומן וירדתי ל18% שומן, אבל זה היה כי המאמן שלי דחף אותי.

בגיל 12 - 13 החדר כושר נסגר כי נפתח אחד חדש ואז לקחתי הפסקה ארוכה.
לאחר מכן בגיל 14 התחלתי להתאמן שוב, אבל שוב פעם, לא כי אני רציתי, בשביל הפוזות וכו', אז באתי בפעימות, שבוע כן, חודש לא, לא היה מי שידחוף אותי, כי לא באמת רציתי להראות טוב.

עכשיו, כשאני בן 15, התחלתי את השנה בכאסח, מתחילת השנה לקחתי את עצמי לגבולות, התחלתי את השנה מלהתאמן שלושה ימים בשבוע, אבל בכל מקום נתתי 110%.
אז קבעתי AB והתחלתי להתאמן ארבעה ימים בשבוע, אחרי זה שידרגתי ל5 ימים בשבוע, ולפני שבועיים קבעתי תוכנית עם המאמן של החדר כושר, וקבעתי ABC, שישה ימים בשבוע.
עכשיו, המטרה שלי זה פשוט להראות טוב, מעדיף להיות Aestethic.
עכשיו, הלכתי על שישה ימים בשבוע כי אני מוכן לתת הכל, את כל הזמן שלי.
עכשיו, עוד משהו, ביום שהמאמן קבע לי את הABC הוא בדק אותי(לפני ארוחת צהריים) במשקל המיוחד ויצא 10 נקודה משהו אחוזי שומן, ואחרי זה הוא גם בדק אותי בקליפס, וגם יצא 10 נקודה משהו, לאחר מכן אחרי שבוע מההתלהבות כנראה הרשתי לעצמי ועליתי ל12 אחוזי שומן(אחרי ארוחת צהריים, איזה 3 - 4 שעות לפני).
אבל אני עדיין לא נראה ככה, אני נותן הכל, אוכל 1.4 גרם חלבון לכל קילו בגוף שלי בדיוק כמו שהמאמנים בחדר כושר אומרים לי, אבל אני עדיין לא רואה את זה על עצמי, אני מסתכל במראה ורואה שמנמן, ושמסתכלים עליי בפורומים אחרים רואים מקלון, אני לא יודע מה הבעיה אצלי.

אבל עדיין, אחרי כל ה"מסע" הזה מתחילת אוגוסט לא עשיתי הרבה שינוי, דיברתי עם אנשים בפורומים אחרים ואמרו לי מסה, דיברתי עם מאמנים בחדר כושר ואמרו לי להתחטב, אני כבר לא יודע לאיזה מסלול ללכת, חלק אמרו לי SS, וחלק אמרו לי שאני יכול ללכת על ABC שישה ימים בשבוע, אבל אם אני אלך לSS בגיל הזה כנראה החלקתי על השכל.

מה הבעיה אצלי ?

תמונות - Imgur: The most awesome images on the Internet

נ.ב, אני מטר 69(פוטנציאל 1.76, לוקח הורמון גדילה), שוקל 62(בעבר הייתי כל כך מטומטם שהרעבתי את עצמי, ירדתי מ73 ל62 בשבועיים בערך, כי לא ידעתי שלהרעיב את עצמך זה טוב בטווח הקצר, אבל לא בארוך, בסוף יצא שבכלל עליתי באחוזי שומן וירדתי במסה).
כרגע 12 אחוזי שומן בערך, סביב זה, ובן 15.

אז שורה תחתונה, אתה לא עושה שום דבר כמו שצריך.
מתאמן 6 פעמים בשבוע, אין התקדמות כלשהי אלא בעיקר - "פוזה" (..?), ולא מפרט דבר על התזונה.

להתאמן כמה שיותר הרבה = לראות כמה שפחות תוצאות.
במקרה שלך כמתאמן מתחיל.

עזוב את כל השטויות האלה, תתחיל SS או FBW שתהיה מורכבת מתרגילי בסיס בעיקר, ותתחיל להתחזק.

• פותח/ת השרשור
אז שורה תחתונה, אתה לא עושה שום דבר כמו שצריך.
מתאמן 6 פעמים בשבוע, אין התקדמות כלשהי אלא בעיקר - "פוזה" (..?), ולא מפרט דבר על התזונה.

להתאמן כמה שיותר הרבה = לראות כמה שפחות תוצאות.
במקרה שלך כמתאמן מתחיל.

עזוב את כל השטויות האלה, תתחיל SS או FBW שתהיה מורכבת מתרגילי בסיס בעיקר, ותתחיל להתחזק.

בשלוש שנים הראשונות זה היה פוזה, ותאמין לי, אם זה היה פוזה ממזמן לא הייתי בא 6 פעמים בשבוע, אני לא אשקר, אני בא לחדר כושר לעבוד בשביל שבחוף הים אוכל לעשות פוזות.
ואמרתי, רשמתי למעלה שאני אוכל 1.4 גרם חלבון לכל קילו בגוף שלי.

עריכה, משהו ששכחתי לרשום.
עכשיו, SS מאוד בעייתי לי, אני מאוד מאוד מפחד לקרוע משהו, לפצוע משהו בגיל שלי, תשמע, אני יכול לקחת את עצמי לגבולות בכל תרגיל, בבנץ' לדוגמא, זה אוליי ישמע מטומטם, אבל בד"כ אני לא מביא מישהו שישמור עליי כדי שיהיה לי את הפרץ אדרנלין הזה כשאני נתקע, ורק אחרי שאני נתקע אני מבקש ממישהו בזמן שאני מרזיק את המוט שיבוא לשמור לי בשביל עוד חזרה או שניים.
אבל אתה יודע, בכל מקום אני יכול לקחת את הגוף לגבולות שלי, אני פשוט רוצה כמה שיותר איפה שאני יכול לצמצם סיכוי לפציעה.

נערך לאחרונה:
בשלוש שנים הראשונות זה היה פוזה, ותאמין לי, אם זה היה פוזה ממזמן לא הייתי בא 6 פעמים בשבוע, אני לא אשקר, אני בא לחדר כושר לעבוד בשביל שבחוף הים אוכל לעשות פוזות.

ואמרתי, רשמתי למעלה שאני אוכל 1.4 גרם חלבון לכל קילו בגוף שלי.

אבל אתה יודע, בכל מקום אני יכול לקחת את הגוף לגבולות שלי, אני פשוט רוצה כמה שיותר איפה שאני יכול לצמצם סיכוי לפציעה.

@stitch יוכל לעזור לך.
הוא מומחה באימונים של 6 פעמים בשבוע + אכילה מועטת של חלבון + עבודה מאומצת וחסרת אחריות רק על הבנצ' פרס.

ממליץ לך בחום לקרוא את המאמרים הבאים-

המדריך השלם להעלאה במסת השריר - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

הפילוסופיות בהעלאה במסת השריר - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

כך תשיגו ידיים גדולות - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

@stitch יוכל לעזור לך.
הוא מומחה באימונים של 6 פעמים בשבוע + אכילה מועטת של חלבון + עבודה מאומצת וחסרת אחריות רק על הבנצ' פרס.
למה תמיד אני מקבל את הבנים בני 15 שאוכלים מעט מדי חלבון ועושים יותר מדי בנץ'? למה אני לא יכול לקבל את הבחורות בנות ה-22 שאוכלות מעט מדי שומן ועושות יותר מדי אירובי לשם שינוי?

• פותח/ת השרשור
למה תמיד אני מקבל את הבנים בני 15 שאוכלים מעט מדי חלבון ועושים יותר מדי בנץ'? למה אני לא יכול לקבל את הבחורות בנות ה-22 שאוכלות מעט מדי שומן ועושות יותר מדי אירובי לשם שינוי?

וואו יצא לי רושם מוטעה לחלוטין.

אני לא עושה בנץ' בשביל הפוזות, בחיי, ותאמין לי כמו שאמרתי מקודם, אני לא ערס קוביות, ואם הייתי בא לפוזות ממזמן הייתי נפצע ממשקלים מופרזים, אני בא לחדר כושר בשביל לעבוד, לתת הכל, לגרום לשינוי.

ד"א, מה הבעיה עם החלבון, דיברתי עם המאמנים בחדר כושר וראיתי באינטרנט, והיה רשום שם 1.4 גרם לחלבון לכל קילו בגוף.

אחי אני בגיל שלך בערך, בוא נסכם את זה.
תקרא את הכתבות שהביאו לך.
תעשה SS
תאכל נכון
פי 2 חלבון

זה סיכום של הכל.
אני אישית עושה ככה
רואה תוצאות. בחוזק, במראה, בהרגשה, בהכל!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית