הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון בסייקל טסט ראשון בעיות בשינה

davidpor

משתמש מתחיל
16
0
נק' מוניטין:
0
16
0
אני נכנס לשבוע רביעי של סייקל ראשון טסט באייר ובתקופה האחרונה השינה שלי גרוע אני מרגיש שאני ער בשינה מתעורר כל הזמן וקפיצות בשינה.
אף פעם לא היה לי שינה מושלמת אבל כרגע זה בכלל זוועה. מישהו יודע מה אפשר לעשות עם זה??

• פותח/ת השרשור
זה מטמטם אותי אני מרגיש שאני תמיד עייף... תוספי הרגעה עוזרים? אני ינסה...
מלטונין צריך מרשם?

לי עזר בעצתו של מישהו מגנזיום ואבץ.תתארגן על zma,או אבץ מגנזיום לפני השינה,זה פותר חלקית בעיות שינה (גם נרבן עוזר)

זה מטמטם אותי אני מרגיש שאני תמיד עייף... תוספי הרגעה עוזרים? אני ינסה...
מלטונין צריך מרשם?
חשוב שתירגע מהמצב, זה קורה.
אתה לא הראשון שבמהלך הסייקל הרגלי השינה משתנים פתאום - בין אם לטובה או לרעה.
שימוש בחומרים, ובכלל טסטוסטרון בכמות מאוד גבוהה למול הייצור הטבעי של הגוף, עשוי להביא עימו תופעות לוואי בדמות קשיים בהירדמות, שנת לילה לא סדירה ומלאה וכדומה.

ראשית, תתסף באבץ ומגנזיום, כדרך קבע, לפני השינה. ללא קשר לשימוש בחומרים, זה מאוד חשוב.
שנית, נסה לקחת לתקופה קצרה סליפ אייד (סוג של אנטי-היסטמין). המלצה שניה שלי היא לנסות נרבן. האחרון עזר לי בתקופות של בעיות שינה ולחץ (עוד לפני תחילת שימוש בחומרים). אתה אמור להרגיש הקלה ושיפור בשינה. ברגע שהשינה מסתדרת, הפסק עם הסליפ אייד/נרבן, ותראה כיצד הגוף מתמודד עם חזרה לשגרה.

חשוב שתירגע מהמצב, זה קורה.
אתה לא הראשון שבמהלך הסייקל הרגלי השינה משתנים פתאום - בין אם לטובה או לרעה.
שימוש בחומרים, ובכלל טסטוסטרון בכמות מאוד גבוהה למול הייצור הטבעי של הגוף, עשוי להביא עימו תופעות לוואי בדמות קשיים בהירדמות, שנת לילה לא סדירה ומלאה וכדומה.

ראשית, תתסף באבץ ומגנזיום, כדרך קבע, לפני השינה. ללא קשר לשימוש בחומרים, זה מאוד חשוב.
שנית, נסה לקחת לתקופה קצרה סליפ אייד (סוג של אנטי-היסטמין). המלצה שניה שלי היא לנסות נרבן. האחרון עזר לי בתקופות של בעיות שינה ולחץ (עוד לפני תחילת שימוש בחומרים). אתה אמור להרגיש הקלה ושיפור בשינה. ברגע שהשינה מסתדרת, הפסק עם הסליפ אייד/נרבן, ותראה כיצד הגוף מתמודד עם חזרה לשגרה.

למה כלכך חשוב אבץ ומגנזיום לפני השבע כדרך קבע?

קח בחשבון, שיש אנשים שמגנזיום עושה להם סיוטי לילה.. כמוני..
השינה הופכת עמוקה יותר. סיוטים כבר קשורים לתת מודע. אצלי החלומות הזויים יותר מאי פעם מאז שאני מתסף במגנזיום ואבץ. אבל לא סיוטים...

השינה הופכת עמוקה יותר. סיוטים כבר קשורים לתת מודע. אצלי החלומות הזויים יותר מאי פעם מאז שאני מתסף במגנזיום ואבץ. אבל לא סיוטים...
אולי נפתח פוסט חלומות הזויים ותינתן עדיפות למי שעל טרן?😱🤯

מגנזיום לא גורם לסיוטים.
הוא לא משפיע על תכולת החלומות.
הוא פשוט משרה שינה עמוקה יותר.
בזמן שינה עמוקה התת מודע יוצר בקלות סביבה לחלומות ומה שאתה תחלום קשור לחוויות ביום יום ולא לתוסף כזה או אחר...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית