הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים בגיד המרפק

• פותח/ת השרשור Nemesis
  • פורסם בתאריך

Nemesis

משתמש קבוע
1,677
1,009
נק' מוניטין:
2,849
1,677
1,009
לאחרונה קורה מצב שאני מרגיש כאבים באיזור גיד המרפק (שמאל) בעיקר אחרי סקוואט וכאב חלש מאוד בלחיצות, הרגשתי כאבים באימון אחד לפני בערך שבועיים ואחר כך זה נעלם וביום ראשון הכאב חזר לסיבוב נוסף.
אני מרגיש כאב בעיקר בסקוואט שהוא מעין Trigger לכאבים האלה וכאב הרבה יותר חלש כשעשיתי בנץ', לא בטוח אם זו דלקת או סתם איזה כאב שמופיע ונעלם אחת לכמה זמן.

בגדול מה כדאי לי לעשות? אם אלך לאורתופד סביר להניח שזה במקסימום ייגמר ב"אל תתאמן לX ימים ותשתמש במשחה Y", כדאי לי לקחת כמה ימי מנוחה מהאימונים? מה עוד אני יכול לעשות ברמתי- קרח, מתיחות וכ"ו, כל דבר שיכול לעזור, חשוב לציין שהכאב לא מתחזק הוא די קבוע והוא חוזר בעיקר אחרי סקוואט (כנראה מחוסר גמישות).

לאחרונה קורה מצב שאני מרגיש כאבים באיזור גיד המרפק (שמאל) בעיקר אחרי סקוואט וכאב חלש מאוד בלחיצות,
גם אני סובל מהתופעה שבאה והולכת לעיתים קרובות.
אתה עושה HB או LB ?

• פותח/ת השרשור
גם אני סובל מהתופעה שבאה והולכת לעיתים קרובות.
אתה עושה HB או LB ?
LB, הכאבים המעצבנים האלה שחוזרים זה אחת הסיבות שאני שוקל לנסות קצת HB כי כשניסיתי קצת HB במשקלי נוצה בחימום זה לא קרה לי

LB, הכאבים המעצבנים האלה שחוזרים זה אחת הסיבות שאני שוקל לנסות קצת HB כי כשניסיתי קצת HB במשקלי נוצה בחימום זה לא קרה לי
תנסה אחיזות שונות אולי.
אתה אוחז רחב\צר ?

• פותח/ת השרשור
תלוי ברמת הכאב.
אם אתה מוגבל בתנועה אז לדעתי כן.

אם כואב בבנץ', נסה להרחיב קצת אחיזה (זה עזר לי)
בבנץ' זה כאב לי רק כשהכנסתי מרפקים פנימה-, פשט הוצאתי אותם קצת והבנץ' לא כאב, בדרך כלל הכאב מורגש בסקוואט, בבנץ' הוא הרבה פחות מורגש.
שבוע שעבר יצא לי לדבר על זה עם דודי, יצא לי להיות ספוטר כשלא היה אנשים שהתאמנו והוא עשה בנץ' ושאלתי אותו למה הוא לא מכניס מרפקים, הוא אמר שבגלל כאבים הוא לוחץ עם המרפקים בחוץ

גם סובל מהתופעה. אצלי זה מרפק גולף מגביל מאוד בינתיים אחרי עשרה ימים של ארקוקסיה 90 מ"ג עם כאב חלש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית