הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חלבון

• פותח/ת השרשור geverz
  • פורסם בתאריך

geverz

משתמש מתחיל
42
3
נק' מוניטין:
3
42
3
זה משנה מתי אני שותה אבקת חלבון?
וזה משנה אם אני נגיד יאכל עכשיו איזה 100גרם חזה עוף ואז אחרי חצי שעה ישתה תאבקת חלבון?
כי אם לא אז למה פשוט לא לאכול את כל החלבון בארוחה אחת?

לא משנה. המיתוס של החלון האנאבולי הופרך מזמן. אבל כן חשוב שלא תתאמן בצום ותגיע לערכים הסופיים של היום.
תחלק את המזון או לארוחות קטנות או לארוחות גדולות על פי הנוחות שלך.

גם חשוב לאכול אחרי האימון. כמובן שאין סיבה לפתוח טונה במלתחות. אבל לאכול עד כמה שעות אחרי האימון זה נחוץ.

אין לך בכלל צורך באבקת חלבון אם אתה גם ככה מגיע לכמות חלבון הדרושה ממך ביום
ואין צורך לקחת את זה בזמן מסוים, למרות שאם אין לך אופציה לאכול משהו בטווח השעה מהאימון, אז קח אחרי האימון, לא בגלל חלון הזדמנויות או משהו, אלא רק כדי להפסיק את תהליכי הפירוק שעבדו במהלך האימון

• פותח/ת השרשור
כן הבנתי, אבל השאלה המרכזית, אני אני ישתה עכשיו 4 סקופים/יאכל 100 גרם חלבון בארוחה, סתם כדי להשלים תערך היומי, כל החלבון יספג?

כן הבנתי, אבל השאלה המרכזית, אני אני ישתה עכשיו 4 סקופים/יאכל 100 גרם חלבון בארוחה, סתם כדי להשלים תערך היומי, כל החלבון יספג?
כנראה שכן, אבל למה שתעשה כזה דבר?
סתם יעשה לך כאב בטן

כל עוד אתה לא הולך להתאמן בצום אין לך מה לרוץ להכניס חלבון ישר אחרי האימון.
וזה לא משנה כל כך אם תכניס עכשיו את החזה עוף ועוד שעה את האבקה או שפשוט תכניס אותם ביחד.
הכמות חלבון שהגוף שלך יכול לספוג בארוחה אחת כנראה קרובה לסך הכמות היומי שאתה צריך.
כל עוד יש לך לפחות 2-3 ארוחות עם חלבון ואתה מגיע לכמות היומית שאתה צריך, אין לך מה לדאוג.

Back
למעלה תחתית