הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה הערכת אחוז שומן והאם לחטב

• פותח/ת השרשור yos321
  • פורסם בתאריך

yos321

משתמש מתחיל
33
2
נק' מוניטין:
2
33
2
היי
אני מתאמן 10 חודשים וחזרתי היום להתאמן אחרי חודש שלם הפסקה בגלל פציעת כתף. אני מרגיש שעליתי איזה 1% שומן בתקופה הזאת. קיצר הנה 2 תמונות מכווץ ולא מכווץ.. האמת שבתמונה הבטן שלי נראית ממש מוגזמת ובמראה פחות נוראית.. אז בבקשה הערכת אחוזי שומן, והאם יש טעם לחטב לקיץ ואז להתחילמסה נקייה? כי אני כבר מת לחטב פעם ראשונה..
משקל התחלתי: 61 קילו
משקל נוכחי: 70 קילו
גובה: 173 ס"מ
מבנה גוף: בראד פיט

20160408_022827.jpg
20160408_022906.jpg

חייב לציין שלהמשיך מסה ישרוף לי את כל הקיץ כי אני עולה ממש ממש לאט ואין מצב לשנות הרבה בזמן קצר

אני לא חושב שיש לך מה לחטב, אני במקומך הייתי ממשיך מסה , דרך אגב באיזה תוכניות התאמנת , הקפדת על תזונה נכונה כל ה 10 חודשי מסה?לדעתי אתה איזור 16,17 אחוזי שומן, אבל מסת שריר נמוכה.

• פותח/ת השרשור
20160223_202158.jpg
קח בחשבון שאלה תמונות לא בפאמפ, צילמתי עכשיו באמצע הלילה. הוספתי עוד תמונה באמצע אימון...

הייתי רוב הזמן עם גיינר עשיתי AB שלוש פעמים בשבוע ובחודשיים האחרונים עליתי ל4.
מבחינת שינה היה לי מאוד קשה כי אני עובד משמרות והשעות שלי לא סדירות בכלל...
לדעתך ה-9 קילו שעליתי ממש גרועים?

ממש לא גרועים, אין לי נקודת יחס כי לא ראיתי תמונות לפני, ab 3 פעמים בשבוע זה מעט מדי ,טוב שעברת למתכונת של 4

• פותח/ת השרשור
כן היה יותר אידיאלי לעשות FBW אבל לא ידעתי את זה... אני בכללי מאוד מתקשה להעלות מסה הייתי ממש שחיף כל החיים שלי

זאת תמונה חודשיים ושבוע אחרי שהתחלתי להתאמן...
IMG_0310.JPG

בתמונה האחרונה שהעלת ובתמונה הראישונה אתה דיי נראה אותו דבר מבחינת מסת השריר.
משהו עשית לא נכון ככל הניראה, ונחכה לראות מה חברה מבינים ירשמו לך בהמשך ,בהצלחה.

תפרט את התזונה שלך ואת האימונים שלך .
אתה יכול לסדר את זה יחסית די מהר

• פותח/ת השרשור
תפרט את התזונה שלך ואת האימונים שלך .
אתה יכול לסדר את זה יחסית די מהר
מאוד מאוד קשה לי לעלות במשקל אז אני לא עושה בכלל אירובי. אני מתאמן A B ארבע פעמים בשבוע.
מבחינת אוכל אני משתדל להכניס 100-140 גרם חלבון ביום ומכוון לסביבות 3000 קלוריות ביום אבל לא תמיד זה יוצא בגלל שעות עבודה במשמרות וזה ממש קשה לאכול מסודר.
אני לןקח גיינר אקסטרים ומשתדל לשתות אותו עם חלב. (2 ביום)

בעבודה לפעמים אני אוכל אורז ועוף ולפעמים בורגראנץ... זה אם לא הבאתי אוכל מהבית.

מבחינת שינה גם ממש קשה ואין לי תמיד 8 שעות לישון אבל אני משתדל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית